Zaterdag 19 juni 2021 | Sansoma, Doorn | max. 6 vrouwen

 

Een welness voor je ziel

Als een vrouwengroep samenkomt, dan zorgt dat altijd voor een krachtig en sereen energieveld. In dit veld word je gedragen door de andere vrouwen en de gezamenlijke energie. In dit veld kom je gemakkelijk bij jezelf. De stilte helpt je daarbij. De stilte maakt je hoofd kalm. De stilte zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kunt keren.

Je komt in contact met je hart en je ziel. Daar waar licht en liefde is. We zijn in de kern allemaal licht en liefde. Jij ook. Het is belangrijk om er contact mee te maken. Om van daaruit te kiezen en te leven. Want zo maak jij de wereld mooier. Maak contact met de wijsheid die in je lichaam huist. Het weet zoveel meer dan je hoofd. Voel de verbondenheid tussen lichaam en geest, tussen hoofd en hart. Het zal voelen als een welness voor je ziel!

Wat krijg je?

R

Een heerlijke dag liefdevol intunen op jezelf vanuit vertraging en met compassievolle meditaties en mindful beweging.

R

Rust en kalmte in je hoofd, doordat je begrip en overzicht aangereikt krijgt.

R

Transformerende oefeningen die je dichter bij je ware zelf brengen.

R

Groepsprogramma, solotijd, creatviteit, labyrint lopen, natuur en veel stilte.

R

Een hoge en liefdevolle groepsenergie die jou doet groeien. Verbondenheid met de vrouwencirkel.

R

Een fijne locatie, een eigen groepszaal en veel binnenruimte. Het bos is nabij.

R

Intensieve begeleiding bij je proces. De groep is klein, zodat er veel persoonlijke aandacht is.

R

Een onvergetelijke ervaring waarin je diep(er) contact met jezelf het gevonden.

Wat een heerlijke retraite! Het warme welkom en de ontspannen houding van Heidi lieten me meteen thuis voelen. De locatie (geweldig!); het ademt stilte en bezieling en dat is voelbaar. Prachtige meditaties met prettige begeleiding. Ook genoeg tijd om mijn eigen weg te gaan in de stilte, wat voor mij vooral de tuin betekende. Het eten was ook enorm lekker. Ik heb genoten van deze retraite en ik heb mezelf weer mogen ontmoeten in de stilte.

Wiepie

Stiltekracht Retraites

Een retraite is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden. Een retraite zorgt ervoor dat je voor een bepaalde tijd even in een ‘bubbel’ zit. In deze ‘bubbel’ kun je vanuit een kalm hoofd en een vol hart genieten van de verstilling, jezelf opladen en je wordt wijzer over jezelf. De stilte is namelijk niet stil. Je kunt er zoveel, vanbinnen, meemaken. Het is altijd een prachtige reis.

Mijn retraites vinden plaats op fijne locaties in de natuur. Daar waar je als vanzelf al tot rust komt. Ik kies bewust voor locaties met goede faciliteiten, zodat je hoofd zich geen zorgen over randvoorwaarden hoeft te maken. Hierdoor heb jij alle rust om naar binnen te keren. Je wordt altijd in de watten gelegd met meditaties en visualisaties, mindful bewegen, heerlijk eten en drinken, creativiteit en verdiepende oefeningen voor innerlijke groei en verrijking.

Programma Stiltekrachtdag

Kennismaking met de groep.
Mindful bewegen.
Meditatie en de stilte in.
Solotijd.
Lunch.
Boswandeling met meditatie.
Solotijd.
Meditatie.
Delen in de kring.
Afsluiting.

Een retraitedag bij Heidi is een cadeautje aan jezelf. Met haar open en rustige begeleiding en ruime opzet van het programma vloog de dag om. Haar fijne stem zorgde er bij mij voor dat ik me kon mee laten gaan in de meditatie en yoga. Ik geniet nog steeds na.

Jasna

Resultaten van een Stiltekrachtdag

=

Je voelt je opgeladen, opgefrist en heerlijk uitgerust.

=

Je hebt inzichten over jezelf opgedaan.

=

Je hebt een beter contact met je lichaam.

=

Je voelt je gevoed met rust en liefde.

=

Je voelt verbondenheid met een groter geheel.

=

Je hart is geopend. Je voelt ruimte en vrijheid.

Met Heidi’s prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze retraite waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een meer dan prachtige locatie waar ook nog eens heerlijk biologische eten werd geserveerd. De retraite heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

Machteld

Praktische informatie

=

Locatie: Sansoma. Dorpsstraat 26, 3941 JM, Doorn (Utrechtse Heuvelrug).

=

De Stiltekrachtdag start om 10:00 uur. De inloop is vanaf 09:30 uur. En om 17:00 uur is de dag afgesloten.

=

De dag is inclusief koffie, thee, snackjes, fruit. Een heerlijke en voedzame lunch wordt verzorgd. Geef eventuele dieetwensen persoonlijk aan mij door.

=

De groep heeft een eigen groepszaal met o.a matjes, dekentjes en meditatiestoeltjes en – kussens. Ik zorg voor carddecks en teken- en knutselspullen.

=

De locatie heeft veel binnenruimte en het bos ligt op een steenworp afstand.

=

Naast het volgen van het groepsprogramma, heb je ook voldoende solotijd. Tijd waarin je zelf kunt bepalen hoe je die wenst te besteden.

Heerlijk de stilte ontvangen, omarmen wat is. Verrast door mijn diepe rust, het gaat er steeds om hier naartoe terug te keren. Mijn rust. Deel van een groter geheel voel ik me, lopend met z’n allen door het labyrint. De wind geeft ruimte. Vrijheid in verbinding.

Silvia

Wat een mooie sfeer en rust.  Je hebt een prettige, duidelijke en accepterende begeleidingsstijl. Ik vond het prettig om zo in een groep de stilte te ervaren. Bijzonder dat er niks moet en al goed is.

Marjolein

Ik kan een retraitedag bij Stiltekracht echt aanbevelen! Het was een hele fijne ontspannende dag, met heerlijk eten. De verschillende dagonderdelen zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren uitgenodigd werd om naar binnen te keren, te ontspannen, los te laten en bij mezelf te komen. Echt heel waardevol.

Nicke

Veelgestelde vragen

Wie begeleidt de Stiltekrachtdag?

Het meeste wordt door mij persoonlijk begeleid. Zowel de meditaties, persoonlijke ontwikkelings oefeningen en als de eventuele individuele momenten. Ik werk regelmatig samen met andere coaches en/of yoga instructeurs die goed bij Stiltekracht passen.

Wanneer is een Stiltekrachtdag iets voor mij?

Een Stiltekrachtdag is iets voor je wanneer je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling. De dag is als in een bubbel zijn. Je bent er aanwezig met jezelf en je kunt er veel over jezelf leren. Tijdens mijn Stiltekrachtdagen word je altijd goed in de watten gelegd, verkeer je in een fijne omgeving en zorg ik dat je je veilig voelt.

Wat is een Stiltekrachtdag niet?

Het betreft hier nadrukkelijk een Stiltekrachtdag en geen (vervanging voor) therapie of therapeutische behandeling. Ik ben niet berekend op GGZ-problematiek en of op acute, urgente crisissituaties.

Wat is de locatie van de Stiltekrachtdag?

Ik werk vanuit Sansoma, Dortpsstraat 26, 3941 JM, Doorn. Het pand is naast het politiebureau in Doorn. Er is vlakbij een bushalte. Sansoma is een centrum voor beweging, bewustzijn en behandeling; voor iedereen die voluit wil leven. Je kunt deze dag heel goed combineren met een overnachting op de Utrechtse Heuvelrug, zodat je volop kunt genieten van de prachtige bosrijke omgeving.

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Ja, dat kan altijd. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft nooit een obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com  en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je de Stiltekrachtdag beter niet kunt doen.