Ik ben Heidi van der Vaart en ik ben mentor voor vrouwelijke leiders. Daarnaast organiseer ik stilteretraites voor vrouwen. In deze podcast neem ik je mee naar diepere lagen in jou. Daar waar jouw verlangens, kwaliteiten en jouw potentieel liggen ontwaakt willen worden. Dat wat je nu nog niet kunt bedenken, ligt verborgen in jou. Ik help je op weg om vanuit innerlijk leiderschap externe impact, groei en magie te realiseren in je leven. Zodat je weer zult stralen, je waardevol zult voelen en ervaren dat het écht anders kan.

Mijn gevoeligheid is mijn kracht. Ik ben emotioneel intelligent en ik kan diep mee in denk- en voelprocessen. Ik verbind mijn natuurlijke rust aan mijn innerlijke (spirituele) kracht. Want vanuit de diepgang kan ik jou veel beter helpen.

MIJN DROOM
(2018)

Ik droom van een wereld waarin we wakker zijn.
Waarin je jezelf kunt zijn.
Om je hart te horen.
Het leven is er om te leren over jezelf.
Leer vanuit de ziel, niet vanuit je hoofd.
En leer over jouw balans.
Je hoeft niet altijd in balans te zijn.
Je groeit vanuit conflict en dynamiek.
Je groeit door wakker te zijn.
En je hart te volgen.

 

Ik ben mentor voor vrouwelijke leiders. Daarnaast organiseer ik stilteretraites voor vrouwen.Ik neem je mee naar diepere lagen in jou. Daar waar jouw verlangens, kwaliteiten en jouw potentieel liggen ontwaakt willen worden. Dat wat je nu nog niet kunt bedenken, ligt verborgen in jou. Ik help je op weg om vanuit innerlijk leiderschap externe impact, groei en magie te realiseren in je leven. Zodat je weer zult stralen, je waardevol zult voelen en ervaren dat het écht anders kan.

Ik ben opgegroeid in een onveilig gezin en ik heb me lang door angst laten tegenhouden. Ik durfde niet te praten en ik durfde niet voluit te leven. Ik liet me leiden door wat anderen mogelijk van mij zouden denken en verwachten. Kortom, ik leefde zeer met de rem erop. De laatste jaren geef ik steeds meer gas en durf ik, stap voor stap, steeds meer. Ik rijd mijn eigen unieke route en ik laat me door steeds minder tegenhouden. Ik geef van binnenuit leiding aan mijn eigen leven. En ik kies en handel op basis van gevoel en frequentie. Dat gun ik jou ook! 

Mijn waarden

Wellness
voor je ziel

Werken vanuit verstilling en zelfliefde zal voelen als een wellness voor de ziel. Het is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden, waardoor je weer meer gaat genieten.

Zuiver
leven

Een leven vanuit je hart, brengt je een eerlijk leven.
Het hart is puur. Je maakt de wereld mooier, door meer te leven vanuit jezelf.

Bewuste balans

Je bent écht vrij als je je ook goed voelt in de disbalans. Ik leer je bewustzijn en ontspanning vanuit je natuur. Daarin vind je de speelsheid en vrijheid.

Harmonie

Als jij innerlijke rust hebt, ontspannen er meer mensen mee. De focus op jezelf, is een cadeau voor jezelf. Ik ben een zorgzame coach, waar je je prettig bij kunt voelen. Waarbij je kunt genieten van je eigen reis.

WAT JE OVER MIJ MAG WETEN…

 Ik ben een gevoelige introvert met een sausje foute humor.
Mijn hart heb ik verpand aan Pieter en aan onze twee kinderen.
Ik ben dol op het bos. Daar doe ik nieuwe energie op en kom ik tot rust.
Leren is leuk! Persoonlijk groeien vind ik fijn en belangrijk om te doen.
Ik zing graag in mijn eentje hard met de autoradio mee. Altijd loepzuiver…
Op avontuur gaan en wat van de wereld zien maakt mij gelukkig.
Quilty pleasure: Ditry Dancing. (Nobody puts baby in the corner.)
En ik kan erg genieten van heerlijk eten en fijne wijnen!

ACHTERGRONDINFORMATIE


Mijn schatkist
Ik heb een rijkdom aan opleidingen, coachingstrajecten, cursussen en trainingen in mij. In deze notendop deel ik wat er zoal te vinden is in mijn schatkist. Ik ben opgeleid tot systemisch coach, natuurcoach, reikitherapeut, mindfulnesstrainer en compassietrainer. Ik heb kennis en ervaring over loopbaancoaching, businesscoaching, het medicijnwiel, voice dialogue en EFT. Dit alles is doordrenkt in mijn persoonlijke saus met mijn helderheid, sensitiviteit en observatievermogen, maar bovenal met mijn mystiek, levenservaring, veerkracht en persoonlijke ontwaking.


Werkervaring
Ik heb 20 jaar met hart en ziel als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs gewerkt. Het onderwijzen is diep in mij verweven. Als leerkracht ontwierp ik zelf de lessen en was ik sterk in het neerzetten van een veilig pedagogisch klimaat. Als coach begeleidde ik leerlingen in de transitie van school naar passend werk. Passend bij het karakter en de talenten van de leerling. Sinds 2017 heb ik mijn bedrijf Stiltekracht. Een meesterzet! Nu onderwijs ik mijn eigen levenslessen en ontwerp ik trajecten en retraites. Als mentor begeleid ik vrouwelijke leiders in de transitie van leven vanuit het hoofd naar leven vanuit het hart. Van angst naar vertrouwen. Van dromen naar ontwaken. Ik begeleid je zorgzaam van het oude naar het nieuwe.

Levenslessen
Wat mij meer dan wat dan ook gevormd heeft, is het leven zelf. Het leven heeft me de nodige uitdagingen aangereikt. Ik ben gegroeid, met hulp, en kan hierdoor steeds beter vanuit mijn eigenheid en eigen kracht anticiperen. Dit maakt mij de mentor die ik nu ben. Ik word steeds meer mezelf en dat gun ik elke vrouw!