HA MOEDIGE VROUW!

Ik heet Heidi en ik ben mentor voor moedige vrouwen. Een mentor heeft wat mij betreft een wezenlijke andere rol dan een coach. Ik werk als mentor buiten de paden van een coach. Mijn betrokkenheid bij mijn klanten is ruim en intensief. Ik ben er tussen de sessies door. Mijn energie en mijn energetische hand op jouw onderrug zijn altijd voelbaar.

Een mentor heeft daarnaast een blijvender karakter dan dat van een coach. Een coach helpt je een bepaald doel te behalen, daar waar een mentor iemand is naar wie je steeds weer terug kunt. Het woord mentor gaat ook over meesterschap. Over onderwijzen en voorleven. Levensthema’s die ik dubbelop in mijn medicijnwiel heb staan. Het staat in mijn blauwdruk om vanuit mijn meesterschap en levenservaring anderen te inspireren en te helpen.

Ik leer vrouwen blijvend te groeien door hen mijn ‘medicijn’ te geven waarmee zij zichzelf kunnen helen. Hét medicijn tot groei en zelfheling zit namelijk in jezelf. De lessen die ik je leer en de medicijnen die ik je geef zijn niet alleen voor nu relevant, maar zijn inzetbaar voor de rest van je leven. Telkens weer kun je terug grijpen naar hetgeen je geleerd en ontvangen hebt.

Mijn begeleiding richt zich op moedige vrouwen. Dat zijn vrouwen die vanbinnen een roep voelen naar een flinke verandering in hun leven. Dat kan angst en spanning opleveren. Toch willen moedige vrouwen het pad van transformatie op. Maar niet alleen, zodat ze zich gesteund voelen en innerlijk rustig en krachtig blijven voelen. En zodat ze, stap voor stap, het gewenste doel zullen bereiken.

MIJN DROOM
(2018)

Ik droom van een wereld waarin we wakker zijn.
Waarin je jezelf kunt zijn.
Om je hart te horen.
Het leven is er om te leren over jezelf.
Leer vanuit de ziel, niet vanuit je hoofd.
En leer over jouw balans.
Je hoeft niet altijd in balans te zijn.
Je groeit vanuit conflict en dynamiek.
Je groeit door wakker te zijn.
En je hart te volgen.

 

MIJN VERHAAL

Ik ben niet zomaar ineens dit werk gaan doen. Graag deel ik met jou mijn persoonlijke reis in een notendop.

Ik ben opgegroeid op een boerderij in een onveilig gezin en ik heb me lang door angst laten tegenhouden. Ik durfde niet te praten en ik durfde niet voluit te leven. Ik liet me leiden door wat anderen mogelijk van mij zouden denken en verwachten. Kortom, ik leefde zeer met de rem erop.

Als kind was ik stil en zag ik anderen toneelstukjes spelen met elkaar. Veel leek nep voor mij. Op mijn zestiende durfde ik te gaan praten. Terugkijkend zie ik dat ik me toen ben gaan aanpassen in het land van toneelstukjes spelen; de 3D matrix. Gaandeweg werd ik daar steeds beter in. En tegelijkertijd heb ik er nooit echt bij gehoord.

De liefde van mijn leven kende ik al. Niet van dit leven, maar ik voelde dat hij en ik de bedoeling waren. We zijn een karmisch stel en hebben het nodige samen te doorbreken en te ontgroeien. Niet altijd leuk en makkelijk, wel leerzaam en vol passie. In 2019 kreeg mijn man een ernstig auto-ongeluk waarbij hij brandwonden opliep. Dit heeft grote impact op ons gezin gehad. Een proces wat nog steeds gaande is.

Het moederschap heeft me enorm veranderd. Ik heb een zoon (2006) en een dochter (2010). Aanvankelijk wilde ik het allemaal kunnen: het moederschap, een baan in het onderwijs, geliefde, zus, dochter, vriendin, buurvrouw zijn. Het ging niet en mijn eerste burn out was een feit. Vervolgens ben ik weer gaan doen wat ik altijd al deed. Mijn lijf heeft jarenlang geprotesteerd met rugklachten en chronische vermoeidheid. Ik zag de signalen niet echt. Totdat het werk niet meer lukte en ik spannende keuzes heb moeten maken, zoals het loslaten van mijn baan in het onderwijs.

Tijdens Corona had ik een (spirituele) ontwaking. Net als wel meer mensen in die tijd. Sindsdien ont-wikkel ik hard, stijgt mijn frequentie en worden mijn heldervoelendheid en innerlijk licht sterker. Vanaf kinds af aan voelde ik dat het leven magischer is dan het leek te zijn. Nu weet ik dat als je bewustzijn stijgt, je het leven vanuit een ander perspectief ervaart en kunt bespelen. Zo creëer je een nieuwe wereld. Van binnenuit!

Ik zet mijn levenservaring, kennis en vaardigheden (mijn medicijn) in om jou tot jezelf te brengen. Terug naar je kern, je blauwdruk. Als je jezelf wilt vinden, heb je vooral lagen af te pellen, zoals conditioneringen, overtuigingen, perspectieven en trauma. Ik begeleid je zorgzaam tijdens een levensfase waarbij je begeleiding wilt van iemand die transformatie belichaamt en dat van binnenuit kent. Ik weet hoe je door het donker heen kunt bewegen om zo het meer licht te maken. Voel je welkom en gedragen door mij.

MIJN WAARDEN

Wellness
voor je ziel

Werken vanuit verstilling en zelfliefde zal voelen als een wellness voor de ziel. Het is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden.

Zuiver
leven

Een leven vanuit je hart, brengt je een eerlijk én heerlijk leven.
Het hart is puur. Je maakt de wereld mooier, door meer te leven vanuit jezelf.

Bewuste balans

Je bent écht vrij als je je ook goed voelt in de disbalans. Ik leer je bewustzijn en ontspanning vanuit je natuur. Daarin vind je de speelsheid en vrijheid.

Harmonie

Als jij innerlijke rust hebt, ontspannen er meer mensen mee. De focus op jezelf en het pad naar jouw kern is een cadeau voor jezelf.

MIJN ‘ZONE OF GENIUS’

Jouw potentieel zien

Van nature kijk ik door de sluiers van angst en conditioneringen heen en zie ik jouw talent en grootsheid. Elk mens heeft een veel groter licht en groter potentieel dan ons geleerd is. En als we ergens bang voor zijn dan is het wel voor onze eigen kracht en impact. Ik help jou moediger en krachtiger te worden, zodat je steeds meer in staat bent om jouw potentieel te gaan leven.

WAT JE OVER MIJ MAG WETEN…

 Ik ben een gevoelige introvert met een sausje foute humor.
Mijn hart heb ik verpand aan Pieter en aan onze eigenwijze tieners.
Persoonlijk groeien vind ik belangrijk om te doen. Daarvoor zijn we hier.
Ik ben dol op het bos. Daar knuffel ik met bomen, vind ik wijsheid en rust.
Volgens mijn kinderen ben ik mezelf niet zonder een cappuccino in de ochtend.
Ik zing graag in mijn eentje hard met de autoradio mee. Altijd loepzuiver…
Op avontuur gaan en wat van de wereld zien maakt mij gelukkig.
Ik ga graag naar de sauna. Niets fijner om in je blootje te zijn.
Ik kan erg genieten van heerlijk eten en fijne wijnen!

MIJN MEESTERSCHAP

Relevante opleidingen

– Holistisch reiki therapeut
– Reiki master & teacher (i.o.)
– Systemisch coach
– Wandelcoach
– Loopbaancoach
– Mindfulnesstrainer
– Compassietrainer

 

Tools die ik graag toepas

– Stilte, meditatie en visualisatie
– Reiki (afstands-)behandelingen
– Medicijnwielnumerologie
– Opstellingen in de natuur
– EFT en Sedona (trauma release)
– De sleutel tot zelfbevrijding
– Essentiële oliën

Mijn natuurtalenten

– Uitzoomen en observeren
– Helder voelen van energie
– Patronen herkennen
– Warme en veilige bedding bieden
– Zorgzaam en betrokken
– Onderwijzen en voorleven
– Mystiek en spiritueel

MIJN BLAUWDRUK