OVER MIJ

Mijn gevoeligheid is mijn kracht. Ik ben emotioneel intelligent en kan diep mee in denk,- en voelprocessen. Ik verbind mijn natuurlijke rust aan mijn innerlijke (spirituele) kracht. Want vanuit de diepgang kan ik nog intenser genieten.

MIJN HARTSMISSIE

Ik help jou tot jezelf te komen, contact met je hart te maken en van daaruit te leven. Zodat je zelfredzaam kunt zijn, in al jouw avonturen. Vol rust, vertrouwen en zelfwaardering. Mindfulness is een middel om naar binnen te keren.  En om vanuit zelfliefde te leren. Ik geloof dat je hier bent om te leren in het leven. Vanuit jouw eigen kracht. Leef richting jouw doel en wat klopt voor jou.

MIJN VERHAAL

Na jaren van hard en betrokken werken in het voortgezet speciaal onderwijs viel ik op een dag uit. Ik was zó moe! Werk en mijn jonge gezin gingen niet samen op dat moment. Mijn tank was leeg en mijn reservetank ook. Na een aantal maanden van slaap en rust ben ik teruggegaan naar mijn werk. Ging ik weer doen wat ik altijd deed. Ik leefde op mijn reservetank. Mijn tank had ik nooit bijgevuld. Op een gegeven moment kreeg ik hyperventilatieklachten. Dit was het moment waarop ik besloot naar een mindfulnesstraining te gaan. En dat heeft mijn leven veranderd! Het heeft mij enorm geholpen met leren ontspannen. Met perfectionisme de laan uit te sturen. Met goed voor mezelf zorgen. Met piekergedachten te kunnen stoppen. Om mild en liefdevol tegen mezelf te zijn. En met het kiezen en leven vanuit mijn hart in plaats van vanuit mijn hoofd. Dat gun ik jou ook!

MIJN WAARDEN

Wellness voor je ziel.

Werken vanuit mindfulness, verstilling en zelfliefde zal voelen als een wellness voor de ziel. Het is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden. Waardoor je weer meer gaat genieten.

Zuiver leven.

Een leven vanuit je hart, brengt je een eerlijker leven. Het hart is puur. Je maakt de wereld mooier, door meer te leven vanuit jezelf.

Bewuste balans.

Je bent écht vrij als je je ook goed voelt in de disbalans. Ik leer je bewustzijn en ontspanning vanuit je natuur. Daarin vind je de speelsheid en vrijheid.

Harmonie.

Als jij innerlijke rust hebt, ontspannen er meer mensen mee. De focus op jezelf, is een cadeau voor jezelf. Ik ben een zorgzame coach, waar je je prettig bij kunt voelen. Waarbij je kunt genieten van je eigen reis.

WAT JE OVER MIJ Mag WETEN

  • Ik ben een gevoelige introvert met een sausje (foute) humor.
  • Mijn hart heb ik verpand aan Pieter en onze 2 kinderen.
  • Ik ben dol op het bos. Daar doe ik nieuwe energie op en kom ik tot rust.
  • Leren is leuk! Persoonlijk ontwikkelen vind ik fijn om te doen.
  • Op avontuur gaan en wat van de wereld zien maakt mij gelukkig.
  • Ik zing graag in mijn eentje hard met de autoradio mee. Altijd loepzuiver…
  • Quilty pleasure: Dirty Dancing (‘Nobody puts Baby in the corner’).
  • En ik kan erg genieten van heerlijk eten met goede wijn(tjes).

MIJN DROOM

Ik droom van een wereld waarin we wakker zijn. Waarin je jezelf kunt zijn. Om je hart te horen. Het leven is er om te leren over jezelf. Leer vanuit de ziel, niet vanuit je hoofd. En leer over jouw balans. Je hoeft niet altijd in balans te zijn. Je groeit vanuit conflict en dynamiek. Je groeit door wakker te zijn. En je hart te volgen.

Wil je op de hoogte blijven?