Wat een heerlijke dag! Het warme welkom en de ontspannen houding van Heidi lieten me meteen thuis voelen. De locatie (geweldig!); het ademt stilte en bezieling en dat is voelbaar. Prachtige meditaties met prettige begeleiding. Ook genoeg tijd om mijn eigen weg te gaan in de stilte, wat voor mij vooral de tuin betekende. De lunch was ook enorm lekker. Ik heb genoten van deze dag en ik heb mezelf weer mogen ontmoeten in de stilte.

Wiepie

Ik kan een stiltedag bij Stiltekracht echt aanbevelen! Het was een hele fijne ontspannende dag, met heerlijk eten. De verschillende dagonderdelen zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren uitgenodigd werd om naar binnen te keren, te ontspannen, los te laten en bij mezelf te komen. Echt heel waardevol.

Nicke

Met Heidi’s prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze stiltedag waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een meer dan prachtige locatie waar ook nog eens een heerlijke biologische lunch werd geserveerd. De dag heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

Machteld

Een stiltedag bij Heidi is een cadeautje aan jezelf. Met haar open en rustige begeleiding en ruime opzet van het programma vloog de dag om. Haar fijne stem zorgde er bij mij voor dat ik me kon mee laten gaan in de meditatie en yoga. Ik geniet nog steeds na.

Jasna

Heerlijk de stilte ontvangen, omarmen wat is. Verrast door mijn diepe rust, het gaat er steeds om hier naartoe terug te keren. Mijn rust. Deel van een groter geheel voel ik me, lopend met z’n allen door het labyrint. De wind geeft ruimte. Vrijheid in verbinding.

Silvia

 Tijdens het loopbaancoachingstraject dat ik bij Heidi heb doorlopen, vond ik o.a. de opdracht “Bezinning op mijn CV’ waardevol. Het gaf mij een rode draad die ik eerder wegzette met veel excuses. Door de oefening te doen kwam ik er achter dat ik door de jaren heen veel ervaring op had gedaan en nu zonder excuus kon zeggen: “Dit kan ik, hier beleef ik plezier aan en ben ik goed in.” Dit gaf mij meer zelfvertrouwen. Samen met de 360 graden feedback formulieren die ik naar verschillende contacten heb gestuurd gaf dit richting aan mijn zoektocht naar ander werk. Heidi begeleidt op een onbevooroordeelde en rustige manier met fijne meditatie oefeningen erbij. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. De wandeling waarbij we tussen 2 bomen een oefening deden is mij bijgebleven. Dat doosje kan ik af en toe van binnen nog even openen. Bedankt Heidi!

Barbara

Ik heb een mooi persoonlijke traject bij Heidi gevolgd. Soms kom je op een punt in je leven dat dingen anders worden door bijvoorbeeld naar schoolgaande en zelfstandig wordende kinderen. Jouw rol verandert dan, maar wat doet dat met je? Hét moment om eens dieper in te gaan op wie je eigenlijk bent. Voor mij een reden om deze coaching te volgen. In de sessies krijg je inzicht in jezelf, jij in je gezin, werk en de rol die je inneemt in je sociale leven. Er was ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Het was fijn dat het geen eenrichtingverkeer was. Iedere sessie werd afgesloten met een korte terugblik en een korte meditatie. Heidi is een hele lieve, rustige en krachtige vrouw met veel ervaring. Zij laat je jezelf zijn zonder oordeel te geven en stimuleert je om iets met je kracht te doen. Het waren mooie momenten met een fijne coach!

Merel

Het programma van Thuis Tempel Retraite was afwisselend, mooi ingevuld. Ook is het fijn dat je de meditatie nadien ontvangt want dan kun je de dingen waar je tegen aan liep nog eens verkennen en ontdekken. Kracht van herhaling. Ook de schrijftijd was prima. Jij bent gewoon stiltekracht. Ik voel aan jou dat je dit hebt doorleeft, dat je me meeneemt de diepte in, de rust in. Dat je draagt wat er is. Je bent open, je oordeelt niet, je luistert goed. Je respecteert de ander. Je hebt een fijne stem. Voor mij was het prima om dit online te doen. Ik kan me voorstellen dat het live ook fijn zou zijn, maar ik voel dat het zo ook werkt, dat ik in mijn eigen stille ruimte kom op mijn eigen plek. Het gaat om de energie en niet om de fysieke aanwezigheid voor mij.

Jeanine

Hartelijk bedankt voor de wandelcoaching. Het was een zeer fijne en bijzondere ervaring. Al wandelend bespreken van verbeteringen. Worden voorzien van mooie diepgaande oefeningen met daarbij gebruik makend van de natuur. De positieve aardingsoefening met het gouden draadje en de levenslijn tussen de bomen, vond ik mooi om te doen. De gesprekken en gedachtenwisselingen; erg fijn! Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Ga door met je fantastische werk.

Christel

 

Ik zie dat je zó bent gaan staan voor je eigen waarheid! Je hebt mij wakker gemaakt rondom wat er allemaal achter de crisis schuil gaat. Je bent zoveel zichtbaarder geworden vanuit je diepste zijn en kern. Ik heb je bewonderd in alle diepere lagen die je in jezelf hebt wakker gemaakt. You’ve got this!

Andrea

Liefste Heidi! Oooh je bent zo’n powerhouse en ik ben zo blij dat je dat meer en meer ziet en leeft. Je licht op deze aarde is zo nodig. Ik ben blij dat er meer mensen zijn als jij die de wereld op een andere manier bekijkt en wellicht doorziet. Zooo mooi! 

Kim