Voor mij is het afgelopen jaar een jaar van transformatie geweest en ik ben heel erg blij dat ik op je mocht leunen en je me guidance gaf. Je was er, en dat gaf heel veel ontspanning en vertrouwen bij mij om door te transformeren en dichter bij mijn bron te komen.

Wat ik heel fijn vond is dat ik voelde dat je altijd beschikbaar was. Het was op gevoelsniveau heel rijk voor mij; intensief en goed voelbaar. En dat is in mijn ogen echt een sterke kracht van jou. Dat je met al je voelsprieten op afstand in staat bent om heel diep te kunnen verbinden. Daarmee weet je er dus vanuit kwaliteit te zijn.

Wat ik ook heel erg ervaren heb is dat je de sessies goed voorbereidt en begeleidt. Dit voel ik en geeft veel rust bij mij, want in mijn werk / leven moet ik eigenlijk altijd zelf alles regelen en uitdenken. Nu kon ik me echt overgeven aan jou, zonder me zorgen te maken over ditjes of datjes.

Tara Corduwener

Commercieel directeur

Tijdens het loopbaancoachingstraject dat ik bij Heidi heb doorlopen, vond ik o.a. de opdracht “Bezinning op mijn CV’ waardevol. Het gaf mij een rode draad die ik eerder wegzette met veel excuses. Door de oefening te doen kwam ik er achter dat ik door de jaren heen veel ervaring op had gedaan en nu zonder excuus kon zeggen: “Dit kan ik, hier beleef ik plezier aan en ben ik goed in.” Dit gaf mij meer zelfvertrouwen. Dit gaf richting aan mijn zoektocht naar ander werk. Heidi begeleidt op een onbevooroordeelde en rustige manier met fijne meditatie oefeningen erbij. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. De wandeling waarbij we tussen 2 bomen een oefening deden is mij bijgebleven. Dat doosje kan ik af en toe van binnen nog even openen. Bedankt Heidi!

Barbara van de Sande

Ontwerpster

Ik heb een mooi persoonlijke traject bij Heidi gevolgd. Soms kom je op een punt in je leven dat dingen anders worden door bijvoorbeeld naar schoolgaande en zelfstandig wordende kinderen. Jouw rol verandert dan, maar wat doet dat met je? Hét moment om eens dieper in te gaan op wie je eigenlijk bent. Voor mij een reden om deze coaching te volgen. In de sessies krijg je inzicht in jezelf, jij in je gezin, werk en de rol die je inneemt in je sociale leven. Er was ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Het was fijn dat het geen eenrichtingverkeer was. Heidi is een hele lieve, rustige en krachtige vrouw met veel ervaring. Zij laat je jezelf zijn zonder oordeel te geven en stimuleert je om iets met je kracht te doen. Het waren mooie momenten met een fijne mentor!

Merel

Anoniem

Wat een heerlijke dag! Het warme welkom en de ontspannen houding van Heidi lieten me meteen thuis voelen. De locatie ademt stilte en bezieling en dat is voelbaar. Prachtige meditaties met prettige begeleiding. Ook genoeg tijd om mijn eigen weg te gaan in de stilte, wat voor mij vooral de tuin betekende. De lunch was ook enorm lekker. Ik heb genoten van deze dag en ik heb mezelf weer mogen ontmoeten in de stilte.

Wiepie Veilinga

Reiki behandelaar

Hartelijk bedankt voor de coaching in het bos. Het was een zeer fijne en bijzondere ervaring. Al wandelend bespreken van verbeteringen. Worden voorzien van mooie diepgaande oefeningen met daarbij gebruik makend van de natuur. De  aardingsoefening met het gouden draadje en de levenslijn tussen de bomen, vond ik mooi om te doen. De gesprekken en gedachtenwisselingen; erg fijn!

Christel Leenheers

Kwaliteits- en procesmanager

Heidi heeft een hele fijne, rustige en liefdevolle energie over zich. Tijdens de sessie in het bos startten we met een grondingsoefening. Hierna begeleidde ze me bij een ‘trip down memory lane’. Ik liep letterlijk over een bospad dat mijn tijdspad van het heden naar het verleden voorstelde. Hierbij gaf de natuur me inzichten op de verschillende plekken op het pad, waarbij ik van binnen intuïtief voelde dat ik stil mocht staan. Ook de ontmoeting met de ‘eenkennige’ hond, die eigenwijs de orders van zijn baas negeerde en recht op me afliep om zijn hoofd tegen me aan te duwen. Wederzijdse herkenning. Een heel bijzondere ervaring. Dank je wel lieve Heidi, dat ik deze sessie met jou mocht ervaren.

Gabriëlle de Graaf

Creatieve Virtual Assistent

Een stiltedag bij Heidi is een cadeautje aan jezelf. Met haar open en rustige begeleiding en ruime opzet van het programma vloog de dag om.

Haar fijne stem zorgde er bij mij voor dat ik me kon mee laten gaan in de meditatie en yoga. Ik geniet nog steeds na.

Jasna van Kersbergen

Leerkracht

Met Heidi’s prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze stiltedag waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een prachtige locatie waar ook nog eens een heerlijke biologische lunch werd geserveerd. De dag heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

Machteld Hermsen

Natuurvoedingsdeskundige

Het programma van Thuis Tempel Retraite was afwisselend, mooi ingevuld. Ook is het fijn dat je de meditatie nadien ontvangt want dan kun je de dingen waar je tegen aan liep nog eens verkennen en ontdekken. Kracht van herhaling. Ook de schrijftijd was prima.

Jij bent gewoon stiltekracht. Ik voel aan jou dat je dit hebt doorleeft, dat je me meeneemt de diepte in, de rust in. Dat je draagt wat er is. Je bent open, je oordeelt niet, je luistert goed. Je respecteert de ander. Je hebt een fijne stem. Voor mij was het prima om dit online te doen.

Ik kan me voorstellen dat het live ook fijn zou zijn, maar ik voel dat het zo ook werkt, dat ik in mijn eigen stille ruimte kom op mijn eigen plek. Het gaat om de energie en niet om de fysieke aanwezigheid voor mij.

Jeanine Koning

Osteopaat