Retraite

Ik kan een retraitedag bij Stiltekracht echt aanbevelen! Het was een hele fijne ontspannende dag, met heerlijk eten. De verschillende dagonderdelen zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren uitgenodigd werd om naar binnen te keren, te ontspannen, los te laten en bij mezelf te komen. Echt heel waardevol.

Nicke

Retraite

Met Heidi’s prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze dag waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een meer dan prachtige locatie waar ook nog eens een heerlijke biologische lunch werd geserveerd. De dag heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

Machteld

Retraite

Een retraitedag bij Heidi is een cadeautje aan jezelf. Met haar open en rustige begeleiding en ruime opzet van het programma vloog de dag om. Haar fijne stem zorgde er bij mij voor dat ik me kon mee laten gaan in de meditatie en yoga. Ik geniet nog steeds na.

Jasna

Retraite

Heerlijk de stilte ontvangen, omarmen wat is. Verrast door mijn diepe rust, het gaat er steeds om hier naartoe terug te keren. Mijn rust. Deel van een groter geheel voel ik me, lopend met z’n allen door het labyrint. De wind geeft ruimte. Vrijheid in verbinding.

Silvia

Retraite

Wat een heerlijke dag! Het warme welkom en de ontspannen houding van Heidi lieten me meteen thuis voelen. De locatie (geweldig!); het ademt stilte en bezieling en dat is voelbaar. Prachtige meditaties met prettige begeleiding. Ook genoeg tijd om mijn eigen weg te gaan in de stilte, wat voor mij vooral de tuin betekende. De lunch was ook enorm lekker. Ik heb genoten van deze dag en ik heb mezelf weer mogen ontmoeten in de stilte.

Wiepie

 Loopbaancoaching

Tijdens het loopbaan coachingstraject dat ik bij Heidi heb doorlopen, vond ik o.a. de opdracht “Bezinning op mijn CV’ waardevol. Het gaf mij een rode draad die ik eerder wegzette met veel excuses. Door de oefening te doen kwam ik er achter dat ik door de jaren heen veel ervaring op had gedaan en nu zonder excuus kon zeggen: “Dit kan ik, hier beleef ik plezier aan en ben ik goed in.” Dit gaf mij meer zelfvertrouwen. Samen met de 360 graden feedback formulieren die ik naar verschillende contacten heb gestuurd gaf dit richting aan mijn zoektocht naar ander werk. Heidi begeleidt op een onbevooroordeelde en rustige manier met fijne meditatie oefeningen erbij. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. De wandeling waarbij we tussen 2 bomen een oefening deden is mij bijgebleven. Dat doosje kan ik af en toe van binnen nog even openen. Bedankt Heidi!

Barbara

Persoonlijk coachingstraject

Ik heb een mooi persoonlijk coachingstraject bij Heidi gevolgd. Soms kom je op een punt in je leven dat dingen anders worden door bijvoorbeeld naar schoolgaande en zelfstandig wordende kinderen. Jouw rol verandert dan, maar wat doet dat met je? Hét moment om eens dieper in te gaan op wie je eigenlijk bent. Voor mij een reden om deze coaching te volgen. In de sessies krijg je inzicht in jezelf, jij in je gezin, werk en de rol die je inneemt in je sociale leven. Er was ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Het was fijn dat het geen eenrichtingverkeer was. Iedere sessie werd afgesloten met een korte terugblik en een korte meditatie. Heidi is een hele lieve, rustige en krachtige vrouw met veel ervaring. Zij laat je jezelf zijn zonder oordeel te geven en stimuleert je om iets met je kracht te doen. Het waren mooie momenten met een fijne coach!

Merel

Thuis Tempel Driedaagse

Het programma was afwisselend, mooi ingevuld. Ook is het fijn dat je de meditatie nadien ontvangt want dan kun je de dingen waar je tegen aan liep nog eens verkennen en ontdekken. Kracht van herhaling. Ook de schrijftijd was prima. Jij bent gewoon stiltekracht. Ik voel aan jou dat je dit hebt doorleeft, dat je me meeneemt de diepte in, de rust in. Dat je draagt wat er is. Je bent open, je oordeelt niet, je luistert goed. Je respecteert de ander. Je hebt een fijne stem. Voor mij was het prima om dit online te doen. Ik kan me voorstellen dat het live ook fijn zou zijn, maar ik voel dat het zo ook werkt, dat ik in mijn eigen stille ruimte kom op mijn eigen plek. Het gaat om de energie en niet om de fysieke aanwezigheid voor mij.

Jeanine

Retraite

Wat een heerlijke dag om in een bubbel van stilte te kruipen! Bedankt Heidi voor de stille retraitedag in het mooie Samaya. Ik ben weer helemaal zen.

Minneke

Retraite

Fijn. Genoten. Confronterend en rust. Heel veel rust. Het was een dag voor mezelf. Met o.a. meditaties, labyrint lopen, yoga, tai chi en stilte. Door alles bij elkaar een dag om naar binnen te keren. Het was goed voor me.

Erica

Retraite

Mooie sfeer en rust.  Je hebt een prettige, duidelijke en accepterende begeleidingsstijl. Prettig om zo in een groep de stilte te ervaren. Bijzonder dat er niks moet en al goed is.

Marjolein

Retraite

Ik vond de retraite geweldig en heerlijk! Ik ben helemaal zen. Wat straal je een rust uit en je hebt een fijne stem. Je openheid vind ik ook erg fijn, daar ben ik zelf ook van, het schept een band.

Rianne

Retraite

Je hebt een rustige stem. Het was in een prettige ruimte en met mooie muziek. Je creëert een veilige en respectvolle sfeer.

Machteld

Retraite

Ik heb de retraite als mooi, warm, rustig en liefdevol ervaren. Prachtige meditaties doe je!

Caroline

Thuis Tempel Driedaagse

Ik dacht aanvankelijk: ‘mmm thuis?’ Maar ik vond dat ik het een kans moest geven en gunde mij een moment voor mezelf in deze aanhuisgekluisterde corona periode. Ik heb mijn moment genomen en het thuisfront gevraagd om mij even ‘me-time’ te geven op zondag. Tegen de tijd dat het lunchtijd was was ik er alweer. De oefeningen waren fijn en het delen van de ervaring ook. Ik had een eigen plekje, matras kaarsje, geurtje en daardoor was het fijn. Een andere ruimte geeft wel dat je er meteen in zit. Nu gaan je gedachten nog wel eens naar de zaken in die kamer of wat je hoort maar ook een goede oefening want tenslotte is het de bedoeling dat je het thuis gaat toepassen in je eigen leven en omgeving.

Esther

Retraite

Een heerlijke dag. Genoten van de stilte, de mooie omgeving en de lekkere lunch. Dank je wel Heidi voor je fijne begeleiding tijdens deze dag.

Ingrid

Retraite

Ik vond het een fijne retraite. Wat ik heel verfrissend vind aan jouw werkwijze is dat je niet zo zweverig bent. Je taal is helder, concreet en eigen.

Pien

Retraite

Ik heb jou en de retraite als rustig en prettig ervaren. En met humor (gelukkig)!

Bianca

Retraite

Ik vond het heel prettig en fijn. Je neemt de tijd voor iedereen en leeft je in hun situatie in.

Marianne

Wandelcoaching in het bos

Hartelijk bedankt voor de wandelcoaching. Het was een zeer fijne en bijzondere ervaring. Al wandelend bespreken van verbeteringen. Worden voorzien van mooie diepgaande oefeningen met daarbij gebruik makend van de natuur. De positieve aardingsoefening met het gouden draadje en de levenslijn tussen de bomen, vond ik mooi om te doen. De gesprekken en gedachtenwisselingen; erg fijn! Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Ga door met je fantastische werk.

Christel

 

Ik zie dat je zó bent gaan staan voor je eigen waarheid! Je hebt mij wakker gemaakt rondom wat er allemaal achter de crisis schuil gaat. Je bent zoveel zichtbaarder geworden vanuit je diepste zijn en kern. Ik heb je bewonderd in alle diepere lagen die je in jezelf hebt wakker gemaakt. You’ve got this!

Andrea

Liefste Heidi! Oooh je bent zo’n powerhouse en ik ben zo blij dat je dat meer en meer ziet en leeft. Je licht op deze aarde is zo nodig. Ik ben blij dat er meer mensen zijn als jij die de wereld op een andere manier bekijkt en wellicht doorziet. Zooo mooi!

Kim

Mooi dat je dichter bij je kern bent gekomen en beter voelt wat je missie is. Ik wens je heel veel zachte kracht. En weet ik zeker dat je ontzettend veel mensen gaat helpen in het proces naar een mooiere wereld.

Karine

Lieve Heidi, ga door met zijn wie je bent. Ik vind je puur en krachtig. Een prachtige vrouw met mooie idealen voor de wereld. Shine your light!

Daniëlle