Moedige vrouw,

Je loopt met een vraagstuk rond waar je maar geen inzicht op krijgt.
En je voelt dat je niet meteen een traject nodig hebt. Het mag kort zijn.

In een enkele ONLINE SESSIE kan er al veel veranderen in jou!

Ik zie jou écht en ik ga vlug de diepte in om de kern te raken.
Ik houd je een spiegel voor, ik ben direct en ik voel in.

Deze sessie is een belangrijke stap in jouw persoonlijke proces.
Boek nu de sessie van jouw keuze.

ENKELE THEMA’S OM UIT TE WERKEN IN EEN SESSIE

R

Je bent herstellende van een burn out en merkt in jezelf dat de angst voor terugval en vermoeidheid groot is. Je wilt vertrouwen houden.

R

Je staat voor een levensveranderende keuze. In je werk- of privéleven. Je zou graag duidelijkheid willen en de knoop door willen hakken.

R

Je ervaart gedoe in je relatie. Er is te vlug conflict en/of schuring. Je wilt graag weer stralen en je verliefd voelen.

R

Je hebt een fysieke klacht waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Wat vertelt je lichaam eigenlijk aan jou? Je wilt jezelf duurzaam helpen.

R

Je signaleert een herhalend patroon, oud zeer, in jezelf waar je ongelukkig van wordt. Je wilt graag van dat patroon afkomen.

R

Je mist helderheid en richting in je leven. Wat is het wat je te brengen hebt? Waar mag jouw aandacht naar uit gaan?

De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Hartelijk bedankt voor de sessie in het bos. Het was een zeer fijne en bijzondere ervaring. Al wandelend bespreken van verbeteringen. Worden voorzien van mooie diepgaande oefeningen met daarbij gebruik makend van de natuur. De aardingsoefening met het gouden draadje en de levenslijn tussen de bomen, vond ik mooi om te doen. De gesprekken en gedachtenwisselingen; erg fijn!

Christel Leenheers

Kwaliteits- en procesmanager

Heidi heeft een hele fijne, rustige en liefdevolle energie over zich. Tijdens de sessie in het bos startten we met een grondingsoefening. Hierna begeleidde ze me bij een ‘trip down memory lane’. Ik liep letterlijk over een bospad dat mijn tijdspad van het heden naar het verleden voorstelde. Hierbij gaf de natuur me inzichten op de verschillende plekken op het pad, waarbij ik van binnen intuïtief voelde dat ik stil mocht staan. Ook de ontmoeting met de ‘eenkennige’ hond, die eigenwijs de orders van zijn baas negeerde en recht op me afliep om zijn hoofd tegen me aan te duwen. Wederzijdse herkenning. Een heel bijzondere ervaring. Dank je wel lieve Heidi, dat ik deze sessie met jou mocht ervaren.

Gabriëlle de Graaf

Creatieve Virtual Assistent