Moedige vrouw,

Je loopt met een vraagstuk rond waar je maar geen inzicht op krijgt.
En je voelt dat je niet meteen een traject nodig hebt. Het mag kort zijn.

In een losse sessie kan er al veel veranderen in jou!

Deze sessie is meer dan alleen een sessie.
Ik zie jou écht en ik ga vlug de diepte in om de kern te raken.
Met systemisch en energetisch werken voel ik jou, jouw vraagstuk én jouw verlangens.

Deze sessie is een belangrijke stap in jouw persoonlijke proces.

ENKELE THEMA’S OM UIT TE WERKEN IN EEN SESSIE

R

Je bent herstellende van een burn out en merkt in jezelf dat de angst voor terugval en vermoeidheid groot is. Je wilt vertrouwen houden.

R

Je staat voor een levensveranderende keuze. In je werk- of privéleven. Je zou graag duidelijkheid willen en de knoop door willen hakken.

R

Je ervaart leegte of vermoeidheid in jezelf. Je weet niet wat het is en waar het vandaan komt. Je wilt graag weer stralen!

R

Je hebt een fysieke klacht waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Wat vertelt je lichaam eigenlijk aan jou? Je wilt jezelf duurzaam helpen.

R

Je signaleert een herhalend patroon, oud zeer, in jezelf waar je ongelukkig van wordt. Je wilt graag van dat patroon afkomen.

R

Je mist helderheid en richting in je leven. Wat is het wat je te brengen hebt? Waar mag jouw aandacht naar uit gaan?

Heidi heeft een hele fijne, rustige en liefdevolle energie over zich. Tijdens de sessie in het bos startten we met een grondingsoefening. Hierna begeleidde ze me bij een ‘trip down memory lane’. Ik liep letterlijk over een bospad dat mijn tijdspad van het heden naar het verleden voorstelde. Hierbij gaf de natuur me inzichten op de verschillende plekken op het pad, waarbij ik van binnen intuïtief voelde dat ik stil mocht staan. Ook de ontmoeting met de ‘eenkennige’ hond, die eigenwijs de orders van zijn baas negeerde en recht op me afliep om zijn hoofd tegen me aan te duwen. Wederzijdse herkenning. Een heel bijzondere ervaring. Dank je wel lieve Heidi, dat ik deze sessie met jou mocht ervaren.

Gabriëlle de Graaf

Creatieve Virtual Assistent

De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.

Hartelijk bedankt voor de sessie in het bos. Het was een zeer fijne en bijzondere ervaring. Al wandelend bespreken van verbeteringen. Worden voorzien van mooie diepgaande oefeningen met daarbij gebruik makend van de natuur. De  aardingsoefening met het gouden draadje en de levenslijn tussen de bomen, vond ik mooi om te doen. De gesprekken en gedachtenwisselingen; erg fijn!

Christel Leenheers

Kwaliteits- en procesmanager

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan deze sessie ook op een andere locatie plaatsvinden?

Dat kan. Soms is het fijn om op een locatie af te spreken tussen onze beide woonplaatsen in. De tijd en kosten die ik besteed aan het reizen komen dan bovenop de prijs. Ik deel vooraf helder wat dat voor jou financieel betekent.

Kan deze losse sessie ook online?

Als het voor jou fijner is om online met mij samen te werken, dan kan dat zeker. mijn manier van werken (o.a. systemisch werk en ook energiewerk) gaan prima door de ether heen waar ter wereld je ook bent.

Wat is de locatie?

Als we een online sessie afgesproken hebben:
Dan stuur ik je tijdig de link naar onze Zoomcall toe. Ik gebruik altijd dezelfde link, dus als je ‘m bewaard heb je wat aan. 😉

Als we een sessie in het bos afgesproken hebben:
Adres: Amersfoortseweg 48, 3951 LC, Maarn.
Ik spreek af voor de katholieke kerk in Maarn, dichtbij de afrit van de A12. Er is volop parkeerplek. Van daaruit wandelen we het bos in.

Als we een sessie in de villa afgesproken hebben:
Adres: Landgoed Plattenberg, Amersfoortseweg 38, 3951 LC, Maarn.
Het landgoed is dichtbij de afrit van de A12. Er is volop parkeerplek. Als je aangekomen bent, bel je mij even. Ik open de deur van de villa voor je.

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Ja, dat kan altijd. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft nooit een obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Mail mij even met je vragen en wensen hierover.

Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur mij een mailtje en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je deze sessie(s) beter niet kunt doen.