MOOIE VROUW…

R

Wil jij inzicht in wie jij ten diepste bent?

R

Ben je nieuwsgierig naar jouw zielsthema’s?

R

Ken je jouw gave, maar lukt het niet dat voluit te leven?

R

Wil je weten en voelen wat jouw unieke gave is?

R

Wil je begrijpen en ervaren wat jouw potentieel is?

R

Voel je een rem of slot op dat wat er in jou leeft en eruit wil?

Leer jouw unieke blauwdruk kennen en doorvoel jouw zielsthema’s.

 

In deze 1:1 medicijnwieldag laat ik je kennismaken met jouw zielsblauwdruk voor dit leven. Ik doe dat aan de hand van het medicijnwiel. Dat is sjamanistische wijsheid en een methodiek gebaseerd op jouw geboortedatum. Ik leer jou hoe het medicijnwiel werkt en wat het jou vertelt over jezelf. Zo krijg je zicht op jezelf!

In het wiel vind je 5 levensthema’s die ik je uitleg.
De levensthema’s zijn:

  • Levensdoel
  • Gave
  • Karma
  • Levenspad
  • Zielstrilling

Elk thema heeft jouw eigen getal en een licht- en een schaduwzijde. Oftwel: je leeft dat thema al (redelijk) voluit of er ligt nog een sluier overheen dat voorkomt dat je het voluit leeft. Samen onderzoeken we de sluiers en tillen we ze op.

Sluiers kunnen zijn:

  • Overtuigingen
  • Patronen uit je gezin van herkomst
  • Ongeheelde of ongeziene pijn
  • Trauma op bijv. je vrouwen- en/of mannenlijn

Tijdens deze medicijnwieldag leer ik jou over jouw zielsblauwdruk én laat ik je jouw persoonlijke wiel doorvoelen.

 

Zicht op jezelf geeft zicht op jouw goud.

Ik laat je jouw zielsblauwdruk voelen door er systemisch mee te werken. Naast begrip ervaar en voel je op deze verdiepende manier jouw thema’s en sluiers. Dat kan binnen, maar nog mooier is het om dat bij mij in het bos te doen. In het bos krijg je er spiegels uit de natuur gratis bij. Dat verrijkt jouw ervaring aanzienlijk! Je krijgt ruim de tijd om alle levensthema’s te ervaren en te verankeren.

Mijn begeleiding is compassievol, aards en spiritueel. Ik ben je onderwijzer en ik neem je mee in het begrijpen van het medicijnwiel, jouw zielsblauwdruk. Ik luister naar jouw verhaal. Ik ben kritisch en ik stel vragen. Maar bovenal laat ik je voelen! Voel wat jouw goud is, verborgen onder eventuele sluiers, en voel wat je te creëren hebt. Leef jouw potentieel!

Juist deze tijd vraagt erom dat je dichtbij jezelf bent en van daaruit leeft. Deze sessie laat jou je eigen medicijn zien waarmee jij jezelf kunt helen en waarmee je de wereld mooier kunt maken!

HIER VERLANG JIJ NAAR…

=

Je wilt je eigen zielsblauwdruk kennen en jouw gave, jouw medicijn, in het vizier krijgen. Jouw medicijn is dat wat je jezelf, maar ook aan anderen kunt geven.

=

Innerlijk leiderschap vanuit jouw unieke zelf. Dat start altijd met zelfkennis. Het medicijnwiel is een prachtige en eenvoudige tool die jou een nieuw perpectief op jezelf biedt.

=

Je wilt weten waar naartoe je wilt als ziel in dit leven en je wilt weten wat je te doen staat om daar te komen. Wat is een volgende concrete stap?

=

Je wilt een persoonlijk ervaring. Niet in een groepje of online, maar een hele dag gericht op jezelf. Je gunt jezelf deze verhelderende exclusieve dag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Ja, dat kan altijd. Ook als de aanbetaling te hoog is voor je. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft nooit een obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur mij een mailtje en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je deze 1:1 dag beter niet kunt doen.