LIEFDE IN EEN FLESJE


Ter ondersteuning van mijn coachingstrajecten en retraites gebruik ik essentiële oliën van Young Living. 
Eigenlijk staat er altijd een diffuser aan met stimulerende aroma’s. Regelmatig krijg ik van klanten te horen dat ze de toevoeging van de oliën waarderen.

Thuis zet ik de oliën ook volop in. In de diffuser voor een fijne aroma in huis passend bij het moment. Ik pas het toe als hulpmiddel bij fysieke pijnen en klachten. Denk daarbij o.a. aan spierpijn, slapeloosheid en buikpijn. Maar de oliën ondersteunen ook je innerlijke groei, transformatie en bewustzijn.  Dit zijn de meer spirituele oliën. Deze gebruik veel in mijn werk, maar ook thuis voor mijn gezin en mezelf.

Het is een bewuste keuze voor mij om met de oliën van Young Living te werken. De producten van dit bedrijf zijn eerlijk, puur natuur en duurzaam verbouwd en geproduceerd.

JIJ KUNT NU OOK GENIETEN VAN DEZE HEERLIJKE OLIËN! 

 

DIT IS hoe het werkt


De rechtstreekse aankoop van de oliën van Young Living vindt online plaats via distributeurs. Ik ben onafhankelijk distributeur bij Young Living. Ik wil jou graag de mogelijkheid bieden om zelf je te goed te doen aan al het heerlijks wat Young Living te bieden heeft. Ik laat jou vrij in je keuzes en ben alleen op de achtergrond aanwezig. Je kunt altijd je vragen bij me kwijt. Ik heb geen online of offline groepjes en/of activiteiten t.a.v. de oliën. Heerlijk rustig. Lijkt dat je juist wel wat? Dan ben je bij mij aan het goed adres!

Lidmaatschap Young Living
Je kunt ook écht goed beginnen en kiezen voor de ultieme Young Living ervaring door de premium starterskit Dewdrop te bestellen. Deze kit is perfect als je jouw leven werkelijk wilt veranderen. De premium starterskit (investering €171,52) bevat alles wat je nodig hebt om de kracht van etherische olie op een handige manier te ontdekken. Er zijn nog andere starterskits te koop, maar de Dewdrop heeft een hele scherpe prijs-kwaliteit-verhouding. Als lid van Young Living koop je de producten met 24% korting. Ik ben zelf ooit ook met deze starterskit begonnen en ik heb vervolgens de tijd genomen om de oliën te ontdekken. Vind rustig jouw eigen weg in de ontdekking van de essentiële oliën.

 

WAT ZIT ER IN EEN PREMIUM STARTERSKIT?

 

 • Dewdrop Diffuser (tof om te hebben!)
 • Lavender (5 ml)
 • Peppermint (5 ml)
 • Lemon (5 ml)
 • Frankincense (5 ml)
 • Di-Gize (5 ml)
 • Thieves® (5 ml)
 • Purification™ (5 ml)
 • R.C.™ (5 ml)
 • Copaiba (5 ml)
 • PanAway™ (5 ml)
 • Stress Away™ (5 ml)
 • AromaGlide™ Roller Fitment
 • Orange+ (5 ml)
 • Voorbeelden van visitekaartjes (10 stuks)
 • 10 testflesjes
 • Catalogus
 • Ontdek je Young Living levensstijl brochure
 • 2 NingXia Red® singles (60 ml)

HOE KOM JE AAN DEZE STARTERSKIT?

  

 1. Ga naar de website van Young Living en meld je aan als member. Als member kun je producten bestellen met 24% korting!
 2. Als er gevraagd wordt wie jou heeft voorgesteld aan Young Living en wie je sponsor is, vul je mijn Young Living ID-nummer in: 14411555. Dit nummer voer je 2x in.
 3. Kies de premium starterskit Dewdrop.
 4. Accepteer de cookies en vul je persoonsgegevens in.
 5. Noteer en/of onthoud je pincode, wachtwoord en gebruikersnaam, zodat je later weer kunt inloggen.
 6. Kies bij informatie over de verwerking van commissies voor persoonlijk en niet voor zakelijk.
  7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden, ga nogmaals akkoord en ga verder.
  8. Bevestig je informatie.
  9. Dan kom je in jouw Virtual Office. Hier kun je je bestelling plaatsen en aanpassen. Ook kun je er gegevens inzien en informatie vinden.
  10. Je kunt in de Virtual Office er voor kiezen om mee te doen met het Essential Rewards Programma (maandelijks bestellen, supertof spaarsysteem en regelmatige beloning met gratis producten), maar ik raad je aan om daar rustig over na te denken. Ontdek en geniet eerst van je oliën van de starterskit. Dus zet hier nog geen vinkje.
  11. Voer je betalingsgegevens in en houd daarbij je creditcard bij de hand.
  12. Check uit en je bent klaar.
  13. Nu wachten tot de premium starterskit bij je thuis bezorgd wordt!

NA ONTVANGST VAN DE STARTERSKIT

Ik ben jouw enroller bij Young Living en ik blijf achter je staan met hulp en informatie. Als je nu vragen hebt over de oliën of over het lidmaatschap, stuur me dan gerust een mailtje. Ik help je graag verder. Jij bepaalt de hoeveelheid contact en hulp.

VEELGESTELDE VRAGEN ESSENTIËLE OLIËN

1. Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen. Zuivere essentiële oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje essentiële olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn door meditatieve, versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen. 

2. Hoe gebruik ik essentiële oliën?

Ieder flesje heeft een etiket waarop staat hoe de olie gebruikt kan worden. Deze informatie verschilt per locatie vanwege verschillende regionale en landspecifieke reguleringen. Raadpleeg het etiket voor de juiste gebruiksaanwijzing. 

3. Wat is de kwaliteit van de oliën van Young Living?

Young Living handhaaft een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden. De Seed to Seal standaarden zorgen ervoor dat je met elke etherische olie en ieder Young Living product geniet van het beste uit de natuur. Het resultaat? Een eindproduct waarvan je zeker weet dat het ontwikkeld is volgens de drie pilaren van Seed to Seal – inkoop, wetenschap en standaard. Young Living baant de weg voor ieder ander bedrijf dat etherische oliën produceert door processen te ontwikkelen die onze planeet beschermen en resulteren in de hoogste kwaliteitsstandaarden.

4. Hoe zit het met de begeleiding als ik producten via Heidi bestel?

Je wordt door mij persoonlijk begeleid, waarbij ik jou veel vrijheid geef in het zelf ontdekken van de oliën. Ik werk niet met een Facebookgroep en ik organiseer geen bijeenkomsten over de oliën. Maar ik ben er altijd voor jou persoonlijk voor informatieverstrekking. Ik help je met alle liefde op weg in de wondere wereld van oliën!

5. Hoe steekt het in elkaar bij Young Living?

Young Living is een MLM bedrijf en dit staat voor Multi Level Marketing. Als Young Living member kun je je eigen ervaringen (als je dat wilt) met anderen delen. Ik doe dat graag, voornamelijk op Instagram. Wanneer jij enthousiast bent en een aankoop wilt doen, dan kun je zelf een bestelling doen via de website met het ID membernummer van mij; jouw contactpersoon. Als nieuwe member maak je direct gebruik van de 24% korting die Young Living biedt. Ik bouw op deze manier een team op van members die ik ga begeleiden en van productinformatie zal voorzien. Ik ontvang een bescheiden commissie op de aankopen van mijn team. Overigens is dit voor mij een hobby en geen grote inkomstenbron. Ik vind het oprecht leuk om mijn enthousiasme over de oliën met jou te delen! Ik gebruik de commissies voor de aanschaf van producten. Het mooie van het MLM systeem is dat ook jij, als je wilt, kunt groeien in Young Living. Je kunt er zelfs je business van maken! Niets moet en veel kan. Mijn advies: neem je tijd om de oliën te leren kennen en beslis zelf welke stappen je wel of niet neemt.