ESSENTIËLE OLIËN VAN YOUNG LIVING

Ter ondersteuning van mijn begeleiding en retraites gebruik ik essentiële oliën van Young Living. Eigenlijk staat er altijd een diffuser aan met stimulerende aroma’s. Regelmatig krijg ik van klanten te horen dat ze de toevoeging van de oliën waarderen.

Thuis zet ik de oliën ook volop in. In de diffuser voor een fijne aroma in huis passend bij het moment. Ik pas het toe als hulpmiddel bij fysieke pijnen en klachten. Denk daarbij o.a. aan spierpijn, slapeloosheid en buikpijn. Maar de oliën ondersteunen ook je innerlijke groei, transformatie en bewustzijn.  Dit zijn de meer spirituele oliën. Deze gebruik veel in mijn werk, maar ook thuis voor mijn gezin en mezelf.

Het is een bewuste keuze voor mij om met de oliën van Young Living te werken. De producten van dit bedrijf zijn eerlijk, puur natuur en duurzaam verbouwd en geproduceerd.

JIJ KUNT OOK GENIETEN VAN DEZE (H)EERLIJKE OLIËN!

De rechtstreekse aankoop van de oliën van Young Living vindt online plaats via distributeurs. Ik ben onafhankelijk distributeur bij Young Living. 

Ik wil jou graag de mogelijkheid bieden om zelf je te goed te doen aan al het heerlijks wat Young Living te bieden heeft. Ik laat jou vrij in je keuzes en ben alleen op de achtergrond aanwezig. Je kunt altijd je vragen bij me kwijt. Lijkt je dat wel wat? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Overigens, voor mij zijn de oliën een liefhebberij. Ik heb geen zakelijke belangen. Als jij je aanmeldt als member bij Young Living ontvang ik 40 dollar aan commissies, die ik vervolgens besteed aan producten van Young Living.

MEMBERSHIP YOUNG LIVING


Door écht goed te beginnen, kun je kiezen voor de ultieme Young Living ervaring en de premium starterskit Dewdrop te bestellen. De premium starterskit (investering zo’n €240,-) bevat alles wat je nodig hebt om de kracht van etherische oliën op een praktische manier te ontdekken. Er zijn nog andere starterskits te koop, maar de Dewdrop heeft een hele scherpe prijs-kwaliteit-verhouding en gebruik ik daarom als voorbeeld. Als lid van Young Living koop je de producten met 24% korting! Ik ben zelf ooit ook met deze starterskit begonnen en ik heb vervolgens ruim de tijd genomen om de oliën te ontdekken. Dat kan ook prima, want je doet heel lang met deze oliën. Vind rustig jouw eigen weg in de essentiële oliën en geef jezelf de tijd.

INHOUD STARTERSKIT

 • Dewdrop Diffuser
 • Lavender
 • Peppermint
 • Lemon
 • Frankincense
 • Di-Geze
 • Thieves
 • Purifaction
 • R.C.
 • Copaiba
 • PanAway
 • Stress Away
 • Orange
 • 2 NingXia Red singels
 • AromaGlide Roller Fitment
 • 10 Testflesjes en visitiekaartjes
 • Catalogus
 • Young Living Brochure

HOE KOM JE AAN EEN STARTERSKIT?

 1. Ga naar de website van Young Living en meld je aan als member. Als member kun je producten bestellen met 24% korting!
 2. Als er gevraagd wordt wie jou heeft voorgesteld aan Young Living en wie je sponsor is, vul je mijn Young Living ID-nummer in: 14411555. Dit nummer voer je 2x in.
 3. Kies de premium starterskit Dewdrop.
 4. Accepteer de cookies en vul je persoonsgegevens in.
 5. Noteer en/of onthoud je pincode, wachtwoord en gebruikersnaam, zodat je later weer kunt inloggen.
 6. Kies bij informatie over de verwerking van commissies voor persoonlijk en niet voor zakelijk.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden, ga nogmaals akkoord en ga verder.
 8. Bevestig je informatie.
 9. Dan kom je in jouw Virtual Office. Hier kun je je bestelling plaatsen en aanpassen. Ook kun je er gegevens inzien en informatie vinden.
 10. Je kunt in de Virtual Office er voor kiezen om mee te doen met het Loyalty Rewards Programma (maandelijks bestellen, supertof spaarsysteem en regelmatige beloning met gratis producten), maar ik raad je aan om daar rustig over na te denken. Ontdek en geniet eerst van je oliën van de starterskit. Dus zet hier nog geen vinkje.
 11. Voer je betalingsgegevens in en houd daarbij je creditcard bij de hand.
 12. Check uit en je bent klaar.
 13. Nu wachten tot de premium starterskit bij je thuis bezorgd wordt!

NA ONTVANGST VAN JOUW STARTERSKIT

Ik ben jouw enroller bij Young Living en ik blijf achter je staan met hulp en informatie. Als je nu vragen hebt over de oliën of over het lidmaatschap, stuur me dan gerust een mailtje. Ik help je graag verder. Jij bepaalt de hoeveelheid contact en hulp.

Neem gerust contact met mij op voor al je vragen! Ik deel graag over de oliën en ik help je geduldig door de aanmeldprocedure heen.

Liefs, Heidi

MAIL MIJ VOOR HULP EN INFORMATIE OVER DE OLIËN