VOOR MEER MAGIE EN ENERGIE IN JE LEVEN!

DE HEILIGE NACHTENTIJD

De Heilige Nachtentijd is één van de meest mystieke periodes in het jaar. Tijdens de 12 nachten tussen Kerstavond (24 december) en Driekoningen (6 januari) is de sluier tussen hemel en aarde volgens oude natuurvolkeren flinterdun. Hét moment dus om het oude jaar goed af te sluiten en het nieuwe te verwelkomen. Je dromen spelen hierin een grote rol.

 

MAGISCHE DROMEN

In de periode van de 12 Heilige Nachten is de sluier tussen de stoffelijke wereld en de kosmos het dunst. Dat geeft deze tijd altijd iets magisch…! Je bent sterker verbonden met de kosmos dan in de rest van het jaar. Hierdoor zijn je dromen helderder dan normaal. Ze geven inzicht en boodschappen die van betekenis kunnen zijn voor het nieuwe jaar. Elke nacht komt overeen met een maand van het nieuwe jaar.

Op 24 december start de 12 heilige nachtentijd. Oftewel: de nacht van 24 december op 25 december. Vanaf de eerste avond leg je het dagboek klaar. Je schrijft vanaf die datum elke nacht je dromen op; 12 dagen achter elkaar. Nogmaals: elke nacht staat voor een nieuwe maand in het jaar 2024. Deze dromen voorspellen je eigen toekomst. Het is echt magisch!

>>> Wil je weten wat je onderbewustzijn te vertellen heeft over de komende maanden, hoe je leven eruit gaat zien? Doe dan mee met de 12 heilige nachten!

 

De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.