Het belangrijkste wat je te doen hebt in het leven is jezelf leren kennen. Zo. Dat is gezegd. Waarom vind ik dat? Nou, omdat we hier allemaal op aarde gekomen zijn met een opdracht. Alleen zijn we die opdracht, en de verbinding met onze ziel, vaak kwijt geraakt. En dus zul je op zoek moeten gaan. Op zoek naar je ware zelf.

 

Je kunt jezelf op allerlei manieren en middels velerlei methodes leren kennen. Mijn zienswijze is dat je dat eigenlijk niet fout kunt doen. Kies wat jou trekt. Dan is dat passend voor jou. Leer erover (hoofd) en voel (hart) wat resoneert. Wil je verdiepen of wil je verbreden?

 

Ik bied een losse sessie (Ontdek jouw goud) aan waarin ik met behulp van het medicijnwiel jouw levensthema’s laat zien. Sommige vrouwen willen de diepte in en meer weten over deze manier en voor anderen is alleen de sessie goed genoeg. Alles is goed. Zolang jij de verbindingen kunt maken en helder krijgt hoe je in elkaar steekt.

 

Laagje voor laagje aan programmeringen afpelt. Schaduw voor schaduw in het licht zet. Zo transformeer jij naar je eigen kern. Dat bevrijdt je. Het geeft ruimte. Ruimte om steeds meer jezelf te zijn! Om af te wijken van de groep en krachtig en uniek te gaan staan voor wie jij bent en wat jij hier op aarde te brengen hebt.

 

Deze foto van mij waar ik in mijn blote kont in het gras zit, had ik nooit durven laten maken en delen met jou als ik mezelf niet zou kennen. Omdat ik innerlijk werk heb gedaan, durf ik dit te laten zien. Durf ik af te wijken en steeds meer mezelf te zijn. Zo binnen, zo buiten. Als je jezelf beter leert kennen, zul je als vanzelf ook steeds meer van jezelf gaan houden. Daar word jij leuker van! Maar ook je omgeving profiteert mee. En zo maken we van deze aarde een fijne plek.

 

Voel jij dat meer de diepte in jezelf wil leren kennen?
Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.