Je groeit vanuit conflict en dynamiek. Dat geldt voor van alles en ook voor je relaties; in het bijzonder voor je liefdesrelatie. Want soms raak je elkaar even kwijt. Soms flink kwijt. Soms is het hard werken om elkaar weer te vinden. Of om een oplossing of een compromis te bewerkstelligen.

 

De energie, frequentie, stijgt per dag op aarde. (Google eens op Schumann Resonantie om hier meer over te leren.) Deze energie zorgt ervoor dat er schaduwen aan het licht gebracht worden. In het collectief en ook in jou. Ik merk dat het oud zeer en oude patronen naar boven trilt bij mij. En juist in contact met je geliefde kun je dit merken. Het komt niet voor niets omhoog. Kijk het aan en shift het.

 

Hetgeen je aantrekkelijk vindt aan elkaar is vaak ook hetgeen waar je je aan kunt storen. In feite heb je voor elkaar gekozen vanwege de pijnpunten. De triggers. Maar een ander triggert jou niet. Hij of zij triggert jouw trigger. En jij bent je trigger niet. Je wordt bewogen door je reactie op jouw trigger. Jouw trigger wijst naar hetgeen je te helen hebt. En jij, en alleen maar jij, bent verantwoordelijk voor jouw triggers en voor jouw heling.

 

Je liefdesrelatie is je ultieme mogelijkheid tot zelfheling en groei. Verwelkom daarom conflict en gedoe tussen jullie. Werk het uit, leef het uit. In liefde, vol emotie en vuur. En fuck it wat de buren ervan zullen denken. Het is zoveel liefdevoller om de pijn samen aan te gaan dan om het te verzwijgen of weg te rationaliseren. Voel! Leef! En blijf voor elkaar kiezen.

 

Ik vind het zó mooi hoe mijn lief en ik hier samen in groeien. Het is regelmatig zeer uitdagend om verbinding te houden, maar altijd de moeite waard. Als ik terugblik naar bijna 20 jaar geleden, toen we elkaar net kenden, dan zijn we enorm veel ten goede veranderd. We worden steeds meer onszelf. En dat is nou precies het doel van dit leven. Jezelf worden door los te komen van programmeringen en om je zielsbestemming te leven.

 

Herken je iets van wat ik deel? En zou je begeleiding wensen?
Reik dan gratis en vrijblijvend naar mij uit.
https://stiltekracht.com/gratis-adviesgesprek/