Ik heb een mooi persoonlijk coachingstraject bij Heidi gevolgd. Soms kom je op een punt in je leven dat dingen anders worden door bijvoorbeeld naar schoolgaande en zelfstandig wordende kinderen. Jouw rol verandert dan, maar wat doet dat met je? Hét moment om eens dieper in te gaan op wie je eigenlijk bent. Voor mij een reden om deze coaching te volgen. In de sessies krijg je inzicht in jezelf, jij in je gezin, werk en de rol die je inneemt in je sociale leven. Er was ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Het was fijn dat het geen eenrichtingverkeer was. Iedere sessie werd afgesloten met een korte terugblik en een korte meditatie. Heidi is een hele lieve, rustige en krachtige vrouw met veel ervaring. Zij laat je jezelf zijn zonder oordeel te geven en stimuleert je om iets met je kracht te doen. Het waren mooie momenten met een fijne coach!

Merel

Traject Innerlijk Leiderschap

  • Dit coachingstraject duurt 6 maanden waarin ik jouw persoonlijke mentor ben.
  • Om de 2 weken zien we elkaar. Online of offline. Data plannen we samen.
  • Je krijgt 2 persoonlijke coachingsdagen in Maarn. Als startpunt en één als eindpunt.
  • Je kunt op mij leunen. Je krijgt toegang tot mij tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen. Zo voorkom je dat je dipt in je persoonlijke proces.
  • Mijn manier van werken is een mix van compassie, verstilling, systemisch werk, vrouwelijke wijsheid en diep contact met de natuur. Het is gericht op het creëren van orde in je hoofd, leren écht te voelen en op durven leven vanuit je hart.
  • Je investering voor dit traject is 4000 EUR exclusief 21% btw. Betaling in termijnen is mogelijk.
  • Indien wenselijk, maak ik een offerte voor je werkgever als je werk deze coaching betaalt.