Chaos

We leven in een tijd van chaos in de buitenwereld. Dat kan niet anders dan dat het ook van invloed is op je binnenwereld. Ik heb hier zelf nogal een reis in gemaakt. Deze periode begon met dat ik zelf ziek was geworden. De angst regeerde vaak in mij en de regels waren mijn houvast. De overheid en de media gaven mij het gevoel de waarheid te delen.

Licht

Later werd ik nieuwsgierig en ging ik op zoek naar informatie over de ziekte van nu. Ik stuitte op veel censuur. Dit bevreemde mij. Wie bepaalt wat je wel of niet mag zeggen en delen? Waarom lijkt het alsof je niet anders mag denken? Wat is integer en wat lijkt integer? Het voelde niet pluis. Van daaruit kwam ik in de andere hoek terecht. De waarheidszoekers. De intuïtie volgers. In deze hoek vind je veel lichtwerkers. Ik heb er geleerd en ik heb ingezien. Maar ook daar voelde ik angst. Angst dat het goede niet zal overwinnen. Ik wilde mijn licht op het donkere schijnen, zodat anderen het zouden zien. Maar niet iedereen kan het zien. We lopen allemaal ons eigen pad in onze eigen tijd.

Rust

Doordat ik zo bezig was met de uiterlijke onrust, kreeg ik last van mijn innerlijke onrust. Het was niet hoe ik me wilde voelen. Zeker niet als meditatie- en compassie expert. Ik wist dat het anders kon. Ik wilde het veranderen. Uit de weerstand. In de flow van hoe het leven zich nu beweegt. Dit bracht me terug tot mijn kern: de stilte in mij.

Begrip

Ik heb deze innerlijke reis niet voor niets meegemaakt. Het geeft me begrip voor de mensheid. Het geeft mij persoonlijke groei. Het zorgt voor losser komen van bestaande systemen. Het goede zien in deze chaos. Vanbinnen voel ik mijn rust groter groeien. Van buiten groei ik als ondernemer. Deze tijd is waarom ik er ben. Deze situatie vraagt om liefde en compassie van ons.

Stilte

In de stilte hoor je je ziel en voel je je hart. Ik weet dat daar veel meer wijsheid te vinden is dan in mijn hoofd. Ik breng vrouwen naar de stilte in henzelf. Dat doe ik, omdat ik hun bewustzijn wil vergroten en versterken. Ik wil dat licht en liefde krachtig in de wereld kunnen staan. Want met zachtheid kunnen we de wereld opschudden. Met zachtheid brengen we het mannelijke en het vrouwelijke in balans. Juist vrouwen hebben daarom op te staan in al hun vrouwelijkheid!

Stiltekracht

Met mijn bedrijf Stiltekracht bied ik diensten waarin vrouwen innerlijke rust vinden. Ik doe dat op verschillende manieren.

  • Ik organiseer retraites vol compassie en stilte.
  • Ik bied programma’s vol compassie en persoonlijke ontwikkeling.
  • Ik coach 1 op 1.

Het creëren van innerlijke rust en vertrouwen in jezelf zorgt ervoor dat je vaart op jouw kompas. Dat je surft op de stormen die nu eenmaal komen en gaan.