online retraite voor vrouwen | zaterdag 1 mei 2021 | 10:00-15:00 uur

HERKEN JIJ DIT OOK…?

R

Je hebt een grote behoefte aan tijd en ruimte voor jezelf.

R

Je wilt graag de stilte in gaan. Even los van het dagelijkse leven.

R

Je wilt beter voor jezelf zorgen en liefdevol voor jezelf zijn.

R

Je wil voluit voor jezelf kiezen en je gunt jezelf deze retraitedag.

Thuis Tempel Driedaagse

Het programma was afwisselend, mooi ingevuld. Ook is het fijn dat je de meditatie nadien ontvangt want dan kun je de dingen waar je tegen aan liep nog eens verkennen en ontdekken. Kracht van herhaling. Ook de schrijftijd was prima. Jij bent gewoon stiltekracht. Ik voel aan jou dat je dit hebt doorleeft, dat je me meeneemt de diepte in, de rust in. Dat je draagt wat er is. Je bent open, je oordeelt niet, je luistert goed. Je respecteert de ander. Je hebt een fijne stem. Voor mij was het prima om dit online te doen. Ik kan me voorstellen dat het live ook fijn zou zijn, maar ik voel dat het zo ook werkt, dat ik in mijn eigen stille ruimte kom op mijn eigen plek. Het gaat om de energie en niet om de fysieke aanwezigheid voor mij.

Jeanine

WAT HOUDT DE THUIS TEMPEL RETRAITEDAG IN?

 

  • De dag is van 10 tot 3 uur. Het is online via Zoom.
  • Ik begeleid jou door middel van meditaties naar een dieper niveau in jezelf.
  • De dag is gevuld met heel veel zelfcompassie en rust.
  • Er is stiltetijd. Tijd voor jezelf om te integreren.
  • Verbondenheid met gelijkgestemde vrouwen.
  • Ruimte voor jouw persoonlijke vragen.
  • Ik maak tijd voor pauzes waarin je goed voor jezelf kunt zorgen.
  • Jij zorgt voor een fijne ‘tempelplek’ in je huis. Je ontvangt vooraf tips van mij.

RESULTATEN VAN DE THUIS TEMPEL RETRAITEDAG

=

Je voelt je weer heerlijk tot rust gekomen en opgeladen na deze dag!

=

Je kunt thuis tijd en ruimte voor jezelf creëren m.b.v. praktische tips.

=

Je kunt jezelf beter compassie en koestering geven in tijden van stress.

=

In een groep sta je er nooit alleen voor. Je leert altijd van elkaar en de verbinding is warm.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

Thuis Tempel Driedaagse

Ik dacht aanvankelijk: ‘mmm thuis?’ Maar ik vond dat ik het een kans moest geven en gunde mij een moment voor mezelf in deze aanhuisgekluisterde corona periode. Ik heb mijn moment genomen en het thuisfront gevraagd om mij even ‘me-time’ te geven op zondag. Tegen de tijd dat het lunchtijd was was ik er alweer. De oefeningen waren fijn en het delen van de ervaring ook. Ik had een eigen plekje, matras kaarsje, geurtje en daardoor was het fijn. Een andere ruimte geeft wel dat je er meteen in zit. Nu gaan je gedachten nog wel eens naar de zaken in die kamer of wat je hoort maar ook een goede oefening want tenslotte is het de bedoeling dat je het thuis gaat toepassen in je eigen leven en omgeving.

Esther

VEELGESTELDE VRAGEN

Het is online. Hoe werkt het technisch gezien?

Zoom is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je download het programma op je computer. Ik mail je de link. Je klikt erop en als vanzelf kom je in de online sessie terecht. Klik aan dat je video en audio aanzet, zodat ik je kan zien en horen. Lukt het niet? Mail of bel mij dan even.

Hoe kan ik meditaties terug luisteren?

Ik neem de meditaties die ik met je doe op. Ze zijn terug te luisteren via mijn website. https://stiltekracht.com/stiltekracht-meditaties/

Ik heb nog vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com en ik zal je bellen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je de retraitereeks beter niet kunt doen.