Herken jij dit ook…?

R

Dat je je te vaak angstig en onrustig voelt door hoe de wereld er momenteel uitziet.

R

Dat door het vele thuis zijn er van alles door elkaar lijkt te lopen; werk, school, huisgenoten en huishouding.

R

Dat het moeilijk is om grenzen te stellen om jouw ruimte thuis in te nemen. Je blijft steeds ‘aan’ staan.

R

Dat je NU grote behoefte hebt aan verstilling en aan tijd en ruimte voor jezelf.

Het programma was afwisselend, mooi ingevuld. Ook is het fijn dat je de meditatie nadien ontvangt want dan kun je de dingen waar je tegen aan liep nog eens verkennen en ontdekken. Kracht van herhaling. Ook de schrijftijd was prima. Jij bent gewoon stiltekracht. Ik voel aan jou dat je dit hebt doorleeft, dat je me meeneemt de diepte in, de rust in. Dat je draagt wat er is. Je bent open, je oordeelt niet, je luistert goed. Je respecteert de ander. Je hebt een fijne stem. Voor mij was het prima om dit online te doen. Ik kan me voorstellen dat het live ook fijn zou zijn, maar ik voel dat het zo ook werkt, dat ik in mijn eigen stille ruimte kom op mijn eigen plek. Het gaat om de energie en niet om de fysieke aanwezigheid voor mij.

Jeanine

Wat houdt de Thuis Tempel Driedaagse in?

  • Ik leer jou in 3 ochtenden hoe je thuis eigen ruimte en rust in kunt nemen.
  • Dit doe ik deels praktisch: een fijne plek in huis creëren en tijd voor jezelf inplannen.
  • Ik zit boordevol zelfzorg- en zelfliefdetips voor jou.
  • Er is ruimte voor jouw persoonlijke vragen.
  • En ik begeleid jou door middel van meditaties naar een dieper niveau in jezelf.
  • Er is stiltetijd. Tijd voor jezelf om te integreren.
  • Er is verbondenheid met gelijkgestemde vrouwen.

Overzicht van de 3 online retraite ochtenden.

Zo. 31 okt.

Contact met je lichaam maken.
Gedachten herkennen.
Gevoelens voelen.
Stiltetijd.
Praktische tips.

Zo. 14 nov.

Zelfcompassie en koestering.
De kracht van aanraking.
Veilige plek in jezelf creëren.
Stiltetijd.
Praktische tips.

Zo. 28 nov.

Luisteren naar je hart.
Jouw licht zien en volgen.
Hoe thuis verder?
Stiltetijd.
Praktische tips.

Resultaten van de Thuis Tempel Driedaagse

=

Je kunt contact maken met je lichaam. Zo kom je in het hier en nu.

=

Je kunt je gevoelens herkennen en er praktisch gehoor aan geven.

=

Je kunt thuis tijd en ruimte voor jezelf creëren m.b.v. praktische tips.

=

Je kunt je gedachten herkennen en herschrijven.

=

Je kunt jezelf compassie en koestering geven in tijden van stress.

=

In een groep sta je er nooit alleen voor. Je leert altijd van elkaar en de verbinding is warm.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

Esther

Ik dacht aanvankelijk: ‘mmm thuis?’ Maar ik vond dat ik het een kans moest geven en gunde mij een moment voor mezelf in deze aanhuisgekluisterde corona periode. Ik heb mijn moment genomen en het thuisfront gevraagd om mij even ‘me-time’ te geven op zondag. Tegen de tijd dat het lunchtijd was was ik er alweer. De oefeningen waren fijn en het delen van de ervaring ook. Ik had een eigen plekje, matras kaarsje, geurtje en daardoor was het fijn. Een andere ruimte geeft wel dat je er meteen in zit. Nu gaan je gedachten nog wel eens naar de zaken in die kamer of wat je hoort maar ook een goede oefening want tenslotte is het de bedoeling dat je het thuis gaat toepassen in je eigen leven en omgeving.

Veelgestelde vragen

Het is online. Hoe werkt het technisch gezien?

Zoom is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je download het programma op je computer. Ik mail je de link. Je klikt erop en als vanzelf kom je in de online sessie terecht. Klik aan dat je video en audio aanzet, zodat ik je kan zien en horen. Lukt het niet? Mail of bel mij dan even.

Wat is de bedoeling van de online groep?

Ik heb een online groep waarvoor je een uitnodiging zult ontvangen. Als je lid bent, heb je toegang tot mij en de vrouwen uit de groep. Je kunt je vragen stellen, je verhalen delen en contacten leggen. Hoe actiever jij bent, hoe waardevoller de groep zal zijn.

Hoe kan ik meditaties terug luisteren?

Ik neem de meditaties die ik met je doe op. Ze zijn terug te luisteren via mijn website. https://stiltekracht.com/stiltekracht-meditaties/

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Ja, dat kan altijd. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft nooit een obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb nog vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com en ik zal je bellen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je de retraitereeks beter niet kunt doen.

Ik vond het een fijne retraite. Wat ik heel verfrissend vind aan jouw werkwijze is dat je niet zo zweverig bent. Je taal is helder, concreet en eigen.

Pien

Ik heb jou en de retraite als rustig en prettig ervaren. En met humor (gelukkig)!

Bianca

Ik vond het heel fijn. Je begeleiding vind ik prettig, niet zweverig, maar op een manier die mij aanspreekt.

Jolanda

Ik vond de retraite geweldig en heerlijk! Ik ben helemaal zen. Wat straal je een rust uit en je hebt een fijne stem. Je openheid vind ik ook erg fijn, daar ben ik zelf ook van, het schept een band.

Rianne