online retraitereeks voor vrouwen | 3 zondagochtenden van 10:00-12:30 uur

HERKEN JIJ DIT OOK…?

R

Dat je je te vaak angstig en onrustig voelt door hoe de wereld er momenteel uitziet.

R

Dat door het vele thuis zijn er van alles door elkaar lijkt te lopen; werk, school, huisgenoten en huishouding.

R

Dat het moeilijk is om grenzen te stellen om jouw ruimte thuis in te nemen. Je blijft steeds ‘aan’ staan.

R

Dat je NU grote behoefte hebt aan verstilling en aan tijd en ruimte voor jezelf.

Jasna

Een retraite bij Heidi is een cadeautje aan jezelf. Met haar open en rustige begeleiding en ruime opzet van het programma vloog de dag om. Haar fijne stem zorgde er bij mij voor dat ik me kon mee laten gaan in de meditaties.

WAT HOUDT DE THUIS TEMPEL DRIEDAAGSE IN?

  • Ik leer jou in 3 ochtenden hoe je thuis eigen ruimte en rust in kunt nemen.
  • Dit doe ik deels praktisch: een fijne plek in huis creëren en tijd voor jezelf inplannen.
  • Ik zit boordevol zelfzorg- en zefliefdetips voor jou.
  • Er is ruimte voor jouw persoonlijke vragen.
  • En ik begeleid jou door middel van meditaties naar een dieper niveau in jezelf.
  • Er is stiltetijd. Tijd voor jezelf om te integreren.
  • Er is verbondenheid met gelijkgestemde vrouwen.

OVERZICHT VAN DE 3 RETRAITES

retraite 1

ZONDAG 7 februari 2021

Contact met je lichaam maken.
Gedachten herkennen.
Gevoelens voelen.
Stiltetijd.
Praktische tips.

retraite 2

ZONDAG 14 februari 2021

Zelfcompassie en koestering.
De kracht van aanraking.
Veilige plek in jezelf creëren.
Stiltetijd.
Praktische tips.

RETRAITE 3

ZONDAG 21 februari 2021

Luisteren naar je hart.
Jouw licht zien en volgen.
Hoe thuis verder?
Stiltetijd.
Praktische tips.

RESULTATEN VAN DE THUIS TEMPEL DRIEDAAGSE

=

Je kunt contact maken met je lichaam. Zo kom je in het hier en nu.

=

Je kunt je gevoelens herkennen en er praktisch gehoor aan geven.

=

Je kunt thuis tijd en ruimte voor jezelf creëren m.b.v. praktische tips.

=

Je kunt je gedachten herkennen en herschrijven.

=

Je kunt jezelf compassie en koestering geven in tijden van stress.

=

In een groep sta je er nooit alleen voor. Je leert altijd van elkaar en de verbinding is warm.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

Machteld

Een retraite bij Heidi is een prachtig cadeau aan jezelf. Met haar prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze dag waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een meer dan prachtige locatie waar ook nog eens een heerlijke biologische lunch werd geserveerd. De dag heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

OVER MIJ

Ik ben compassiecoach voor vrouwen en spaceholder van vrouwenretraites. Mijn missie is om het bewustzijn van vrouwen te vergroten en te versterken. Ik wil dat licht en liefde krachtig in de wereld gaan staan. Juist nu!

In donkere tijden (om en/of in jou) is het de kunst om momenten van compassie en licht te creëren. Gedachten, meningen, de buitenwereld; het kan je zo opslokken. Voor je het weet word je door angst geregeerd. Angst is een slechte raadgever. Laat je leiden door ontspanning, vertrouwen en liefde.

Ik ben opgegroeid in een onveilig gezin en ik heb me lang door angst laten tegenhouden. Ik durfde niet te praten en ik durfde niet voluit te leven. Ik liet me leiden door wat anderen mogelijk van mij zouden denken en verwachten.

Je leeft voor jezelf. En je bent er ook voor anderen. Je kunt er alleen maar écht voor anderen zijn, als je goed voor jezelf zorgt. Lief bent voor jezelf. Waardering hebt voor jezelf. Weten wat jij nodig hebt en daar ook naar handelen.

Om daar achter te komen is het nodig om de stilte in jezelf op te zoeken. Want waar stilte is, is je hart. Daar hoor je, voel je en ervaar je wie je wilt zijn en wat je hebt te doen. Als je je hart volgt, straal je! Dan voel je je licht. Dan geef je licht.

Zelfzompassie en zelfzorg hebben mijn leven verzacht. Ik gun jou dat ook!

Heidi van der Vaart

VEELGESTELDE VRAGEN

Het is online. Hoe werkt het technisch gezien?

Zoom is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je download het programma op je computer. Ik mail je de link. Je klikt erop en als vanzelf kom je in de online sessie terecht. Klik aan dat je video en audio aanzet, zodat ik je kan zien en horen. Lukt het niet? Mail of bel mij dan even.

Wat is de bedoeling van de app-groep?

Ik heb een app-groep gemaakt waarvoor je een uitnodiging zult ontvangen. Als je lid bent, heb je toegang tot mij en de vrouwen uit de groep. Je kunt je vragen stellen, je verhalen delen en contacten leggen. Hoe actiever jij bent, hoe waardevoller de groep zal zijn. 

Hoe kan ik meditaties terug luisteren?

Ik neem de meditaties die ik met je doe tijdens de retraites op. Ze zijn terug te luisteren via mijn website. https://stiltekracht.com/stiltekracht-meditaties/

Kan ik in termijnen betalen?

in principe betaal je het in 1x. Mocht dit een probleem voor jou zijn, laat het me dan weten. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft geen obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb nog vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com en ik zal je bellen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je de retraitereeks beter niet kunt doen.

Silvia

Heerlijk de stilte ontvangen, omarmen wat is. Verrast door mijn diepe rust, het gaat er steeds om hier naartoe terug te keren. Mijn rust. Deel van een groter geheel voel ik me, lopend met z’n allen door het labyrint. De wind geeft ruimte. Vrijheid in verbinding.

Ik vond het een fijne retraite. Wat ik heel verfrissend vind aan jouw werkwijze is dat je niet zo zweverig bent. Je taal is helder, concreet en eigen.

Pien

Ik heb jou en de retraite als rustig en prettig ervaren. En met humor (gelukkig)!

Bianca

Ik vond het heel fijn. Je begeleiding vind ik prettig, niet zweverig, maar op een manier die mij aanspreekt.

Jolanda

Ik vond de retraite geweldig en heerlijk! Ik ben helemaal zen. Wat straal je een rust uit en je hebt een fijne stem. Je openheid vind ik ook erg fijn, daar ben ik zelf ook van, het schept een band.

Rianne