We leven in een hele bijzondere tijd. Een tijd waarin ons verteld wordt om thuis te blijven. Om vrijheden in te leveren. En die vrijheden zou je kunnen gaan missen. Het leven is nu beperkter. En dat beïnvloedt je gedachten, gevoelens en je gedrag. Het kan ervoor zorgen dat je hier en daar in de knoop raakt met jezelf. Dat is niet erg. Dat is, volgens mij, juist de bedoeling.

 

Thuis zijn gaat ook over thuis zijn in jezelf. En als het er hier en daar onprettig of onrustig aanvoelt, dan is er werk te doen. Je hebt een innerlijke schoonmaak nodig. Stap voor stap de rommel opruimen. Wat er overblijft laten glimmen. Zo maak je ruimte voor rust en vertrouwen in jezelf. Je weet hoe het is met schoonmaken, het is fijner om dat samen te doen. Dan gaat het gezelliger en gemakkelijker.

 

Deze tijd vraagt om introspectie, om naar binnen te kijken. Om te leven vanuit je hart. Uit liefde voor jezelf en uit liefde voor je kinderen. Om dat te kunnen zul je eerst jezelf moeten kennen.

 

Wie ben jij eigenlijk?

Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Waar sta je voor?

Waar gaat je hart naar uit?

Wat wens je jezelf toe?

 

Je kunt deze vragen niet werkelijk beantwoorden als je niet stil staat en niet stil bent. Eerst naar binnen om daarna naar buiten te komen. denk aan de rups die eerst zijn cocon in gaat, om vervolgens tevoorschijn te komen als zijn werkelijke zelf!

 

Ik kan jou als geen ander leren wie je bent en hoe je innerlijke rust en zelfliefde creëert. Ik ben diepzinnig en lichtvoetig, ik ben spiritueel en praktisch, ik sta met mijn voeten op de aarde en mijn hoofd in de wind. Met mij waait er een andere wind door jouw leven. En dat is goed. Om los te komen van oude patronen, heb je iemand anders nodig. Iemand die er anders naar kijkt, iemand die doorvraagt, iemand die goed kan voelen. Iemand die jou vol compassie begeleidt. Ik geloof niet in grote doorbraken, ik geloof in stap voor stap. En kijk dan na een jaar eens terug naar wat je bereikt hebt. Dat is altijd groots!

 

Ik heb voor jou een prachtig online Stiltekracht Jaarprogramma staan. Lockdownproof. Het start op 26 februari a.s. Het jaarprogramma (https://stiltekracht.com/jaarprogramma2021/) is bedoeld voor maximaal 5 vrouwen. Elke maand is er een online groepsbijeenkomst waarin ik nieuwe kennis deel en oefeningen met de groep doe. En elke maand heb je een online 1:1 sessie met mij. Zo werk je aan jezelf in de bedding van een vrouwengroep. Het hele jaar zijn we in verbinding met behulp van een online groepsvorm. Ik ben daar actief aanwezig om jou te ondersteunen in je reis door het jaar. Alle audio’s, video’s en werkmaterialen zijn voor jou. Ik werk met Zoom, waardoor je altijd als deelneemster aanwezig bent. Zo is het interactief en kun jij er het meeste uit halen.

 

Er is al een mooie vrouw ingestapt! En er is nog ruimte voor jou. Het lijkt me geweldig als jij erbij bent! Kriebelt het bij je? Het programma kost 1200 EUR. Dat is 100 EUR per maand. Weet dat het altijd mogelijk is om met mij een betalingsregeling op maat te maken. Omdat ik vind dat geld nooit een obstakel zou moeten zijn voor jouw persoonlijke groei. Lees hier meer over het Stiltekracht Jaarprogramma.

 

Weet dat het mogelijk is om een gratis sessie van 30 minuten met mij te boeken, waarin je vragen en obstakels kunt delen met mij. Deze gratis sessie boeken kun je hier doen: https://stiltekracht.com/