Een wellness voor je ziel

Als een vrouwengroep samenkomt, dan zorgt dat altijd voor een krachtig en sereen energieveld. In dit veld word je gedragen door de andere vrouwen en de gezamenlijke energie. In dit veld kom je gemakkelijk bij jezelf. De stilte helpt je daarbij. De stilte maakt je hoofd kalm. De stilte zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kunt keren.

Je komt in contact met je hart en je ziel. Daar waar licht en liefde is. We zijn in de kern allemaal licht en liefde. Jij ook. Het is belangrijk om er contact mee te maken. Om van daaruit te kiezen en te leven. Want zo maak jij de wereld mooier. Maak contact met de wijsheid die in je lichaam huist. Het weet zoveel meer dan je hoofd. Voel de verbondenheid tussen lichaam en geest, tussen hoofd en hart. Het zal voelen als een wellness voor je ziel!

Wat krijg je?

R

Een heerlijke dag liefdevol intunen op jezelf vanuit verstilling en met compassievolle meditaties en mindful beweging.

R

Rust en kalmte in je hoofd, contact met je hart en ziel. Een update voor je interne zorgsysteem.

R

Transformerende oefeningen die je dichter bij je ware zelf brengen.

R

Een hoge en liefdevolle groepsenergie die jou doet groeien. Verbondenheid met de vrouwencirkel.

R

Een veilige bedding waarin je volledig jezelf mag zijn en je gedragen mag voelen.

R

Een onvergetelijke ervaring waarin je diep(er) contact met jezelf het gevonden.

Wat een heerlijke retraite! Het warme welkom en de ontspannen houding van Heidi lieten me meteen thuis voelen. De locatie (geweldig!); het ademt stilte en bezieling en dat is voelbaar. Prachtige meditaties met prettige begeleiding. Ook genoeg tijd om mijn eigen weg te gaan in de stilte, wat voor mij vooral de tuin betekende. Het eten was ook enorm lekker. Ik heb genoten van deze retraite en ik heb mezelf weer mogen ontmoeten in de stilte.

Wiepie

Elk seizoen een voedende stiltedag.

Geef je over aan het ritme van de natuur. Wij zijn zelf natuur en van nature voel je vaak al wel of je naar buiten (lente en zomer) of naar binnen (herfst en winter) wilt bewegen. Of het tijd is voor rust of voor actie. Dichterbij de natuur leven is dichter bij jouw natuur leven.

Een retraite is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden. Een retraite zorgt ervoor dat je voor een bepaalde tijd even in een ‘bubbel’ zit. In deze ‘bubbel’ kun je vanuit een kalm hoofd en een vol hart genieten van de verstilling, jezelf opladen en je wordt wijzer over jezelf. De stilte is namelijk niet stil. Je kunt er zoveel, vanbinnen, meemaken. Het is altijd een prachtige reis.

Mijn retraites vinden plaats op fijne locaties in de natuur. Daar waar je als vanzelf al tot rust komt. Ik kies bewust voor locaties met goede faciliteiten, zodat je hoofd zich geen zorgen over randvoorwaarden hoeft te maken. Hierdoor heb jij alle rust om naar binnen te keren. Ook kies ik voor locaties waar iedereen welkom is, ongeacht jouw medische keuzes. Keuze vrij bij mij. Dat geeft helderheid en rust.

Je wordt altijd in de watten gelegd met meditaties en visualisaties, mindful bewegen, heerlijk eten en drinken, creativiteit en verdiepende oefeningen voor innerlijke groei. Een vrouwencirkel werkt helend. Op onbewust niveau help je elkaar groeien.

Resultaten van een stiltedag

=

Je voelt je opgeladen, opgefrist en heerlijk uitgerust.

=

Je hebt inzichten over jezelf opgedaan.

=

Je hebt een beter contact met je lichaam.

=

Je voelt je gevoed met rust en liefde.

=

Je voelt verbondenheid met een groter geheel.

=

Je hart is geopend. Je voelt ruimte en vrijheid.

Met Heidi’s prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze retraite waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een meer dan prachtige locatie waar ook nog eens heerlijk biologische eten werd geserveerd. De retraite heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

Machteld

Praktische informatie

=

Locatie: De Hooiberg, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD, Leersum (Utrechtse Heuvelrug). Een locatie waar iedereen welkom is.

=

De stiltedag start om 10:00 uur. De inloop is vanaf 09:30 uur. En om 17:00 uur is de dag afgesloten. Zorg voor een rustige overgang terug naar huis.

=

De dag is inclusief koffie, thee, snackjes, fruit. Een heerlijke en voedzame lunch wordt verzorgd. Geef eventuele dieetwensen persoonlijk aan mij door, zodat ik er rekening mee kan houden.

=

Ik zorg elk seizoen voor een passend programma. Ik laat me hierin leiden door de energie en ingevingen van het moment.

=

De locatie heeft een ronde groepsruimte met een inpandig keukentje en een toilet. Er is een buitenruimte met zicht op boerderijdieren.

=

Neem contact met mij op als er voor jou vragen en/of onduidelijkheden zijn. Ik reageer altijd en ik neem de tijd voor je.

Boek hier jouw stiltedag.

Ik kan een retraitedag bij Stiltekracht echt aanbevelen! Het was een hele fijne ontspannende dag, met heerlijk eten. De verschillende dagonderdelen zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren uitgenodigd werd om naar binnen te keren, te ontspannen, los te laten en bij mezelf te komen. Echt heel waardevol.

Nicke

Veelgestelde vragen

Wie begeleidt de stiltedag?

De dag wordt door mij persoonlijk begeleid. Zowel de meditaties, persoonlijke ontwikkelingsoefeningen en de eventuele individuele momenten. Ik werk regelmatig samen met andere hoedsters die goed bij mij passen.

Wanneer is een stiltedag iets voor mij?

Een stiltedag is iets voor je wanneer je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling. De dag is als in een bubbel zijn. Je bent aanwezig met jezelf en je kunt veel over jezelf leren. Tijdens mijn stiltedagen word je altijd goed in de watten gelegd, verkeer je in een fijne omgeving en zorg ik dat je je veilig voelt.

Wat is een stiltedag niet?

Het betreft hier nadrukkelijk een stiltedag en geen (vervanging voor) coaching of therapie.  Wanneer je behoefte hebt aan coaching ga ik graag met je in gesprek, zodat ik jou goed kan adviseren of ik je kan helpen of dat er andere hulp passender is.

Wat is de locatie van de stiltedag?

Ik werk vanuit De Hooiberg, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD, Leersum. Deze plek is in een hooiberg. Beneden is er een groepsruimte met toilet en keukentje. Boven is de massagesalon. Buiten is een terrasje met zicht op boerderijdieren. Er is een parkeerplaats en fietsenstalling. Je kunt deze dag heel goed combineren met een overnachting elders op de Utrechtse Heuvelrug, zodat je volop kunt genieten van de prachtige bosrijke omgeving.

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Voor een stiltedag is een betalingsregeling niet mogelijk.

Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com  en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je de retraitedag beter niet kunt doen.