Lieve vrouw,

Je loopt met een vraagstuk rond waar je maar heen inzicht op krijgt.
En je voelt dat je niet meteen een traject nodig hebt. Het mag kort zijn.

Ik werk graag systemisch met de natuur samen om jou helderheid te geven.
De natuur is mijn helende collega. Ze spiegelt jou. Haar frequentie is hoog.
Ik heb de kennis om jou de juiste ervaring mee te geven.

In een losse sessie van 90 minuten kan er namelijke al veel veranderen in jou!

ENKELE THEMA’S OM SYSTEMISCH IN HET BOS UIT TE WERKEN

R

Je bent herstellende van een burn out en merkt in jezelf dat de angst voor terugval en vermoeidheid groot is. Je wilt vertrouwen houden.

R

Je staat voor een levensveranderende keuze. In je werk- of privéleven. Je zou graag duidelijkheid willen en de knoop door willen hakken.

R

Je ervaart leegte of vermoeidheid in jezelf. Je weet niet wat het is en waar het vandaan komt. Je wilt graag weer stralen!

R

Je hebt een fysieke klacht waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Wat vertelt je lichaam eigenlijk aan jou? Je wilt jezelf duurzaam helpen.

R

Je signaleert een herhalend patroon, oud zeer, in jezelf waar je ongelukkig van wordt. Je wilt graag van dat patroon afkomen.

R

Je mist helderheid en richting in je leven. Wat is het wat je te brengen hebt? Waar mag jouw aandacht naar uit gaan?

Heidi heeft een hele fijne, rustige en liefdevolle energie over zich. Tijdens de sessie in het bos startten we met een grondingsoefening. Hierna begeleidde ze me bij een ‘trip down memory lane’. Ik liep letterlijk over een bospad dat mijn tijdspad van het heden naar het verleden voorstelde. Hierbij gaf de natuur me inzichten op de verschillende plekken op het pad, waarbij ik van binnen intuïtief voelde dat ik stil mocht staan. Ook de ontmoeting met de ‘eenkennige’ hond, die eigenwijs de orders van zijn baas negeerde en recht op me afliep om zijn hoofd tegen me aan te duwen. Wederzijdse herkenning. Een heel bijzondere ervaring. Dank je wel lieve Heidi, dat ik deze sessie met jou mocht ervaren.

Gabriëlle de Graaf

Virtual Assistent

De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan deze sessie ook op een andere locatie plaatsvinden?

Dat kan. De tijd en kosten die ik besteed aan het reizen komen dan bovenop de prijs. Ik deel vooraf helder wat dat voor jou financieel betekent.

Kan een losse (systemische) sessie ook online?

Als het voor jou fijner is om online met mij samen te werken, dan kan dat. Systemisch werk en ook energiewerk (reiki) gaan prima door de ether heen. 😉

Wat is de locatie in Maarn?

Ik spreek af voor de katholieke kerk in Maarn, dichtbij de afrit van de A12. Er is volop parkeerplek. Van daaruit wandelen we het bos in.

Adres:
Amersfoortseweg 48, 3951 LC, Maarn.

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Ja, dat kan altijd. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft nooit een obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur mij een mailtje en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je deze sessie(s) beter niet kunt doen.