Ik organiseer regelmatig dagretraites en weekendretraites waarin ik werk vanuit mindfulness, verstilling en zelfliefde. Dit zal voelen als een wellness voor jouw ziel.

Het is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden. Een retraite zorgt ervoor dat je voor een bepaalde tijd even in een ‘bubbel’ zit. In deze ‘bubbel’ kun je vanuit een leeg hoofd en een vol hart genieten van de verstilling, jezelf opladen en je wordt wijzer over jezelf.

De stilte is namelijk niet stil. Je kunt er zoveel, vanbinnen, meemaken! Het is altijd een prachtige reis.

Mijn retraites vinden plaats op fijne locaties in de natuur in Nederland. Daar waar je als vanzelf al tot rust komt. Je wordt er altijd in de watten gelegd met meditaties, mindful beweging, heerlijk eten en drinken, creativiteit en verdiepende oefeningen voor innerlijke verrijking.

WIL JIJ DIT GRAAG?

;

Je weer vrij en gelukkig voelen.

;

Jezelf op nummer 1 zetten.

;

Rust in je hoofd en in je leven.

;

Tijd en plek voor jezelf innemen.

;

Ontspanning in hoofd en lijf voelen.

;

Contact maken met je hart.

Wat een heerlijke dag!💓 Het warme welkom en de ontspannen houding van Heidi lieten me meteen thuis voelen. De locatie (geweldig!); het ademt stilte en bezieling en dat is voelbaar. Prachtige meditaties met prettige begeleiding. Ook genoeg tijd om mijn eigen weg te gaan in de stilte, wat voor mij vooral de tuin betekende. De lunch was ook enorm lekker. Ik heb genoten van deze dag en ik heb mezelf weer mogen ontmoeten in de stilte.

Wiep

Een retraitedag bij Heidi is een cadeautje aan jezelf. Met haar open en rustige begeleiding en ruime opzet van het programma vloog de dag om. Haar fijne stem zorgde er bij mij voor dat ik me kon mee laten gaan in de meditatie en yoga. Ik geniet nog steeds na.

Jasna

Een retraitedag bij Heidi is een prachtig cadeau aan jezelf. Met haar prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze dag waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een meer dan prachtige locatie waar ook nog eens een heerlijke biologische lunch werd geserveerd. De dag heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

Machteld

Heerlijk de stilte ontvangen, omarmen wat is. Verrast door mijn diepe rust, het gaat er steeds om hier naartoe terug te keren. Mijn rust. Deel van een groter geheel voel ik me, lopend met z’n allen door het labyrint. De wind geeft ruimte. Vrijheid in verbinding.

Silvia

Een heerlijke dag. Genoten van de stilte, de mooie omgeving en de lekkere lunch. Dank je wel Heidi voor je fijne begeleiding tijdens deze dag.

Ingrid

Ik kan een retraitedag bij Stiltekracht echt aanbevelen! Het was een hele fijne ontspannende dag, met heerlijk eten. De verschillende dagonderdelen zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren uitgenodigd werd om naar binnen te keren, te ontspannen, los te laten en bij mezelf te komen. Echt heel waardevol.

Nicke

De stilte geeft jou altijd een cadeau op maat. Een inzicht, wijsheid, flowervaring, contact met je ware zelf of een spiegel in de natuur. Maar ook irritatie, verveling of drukte in je hoofd geven je inzichten. Door middel van zachte begeleide meditatie breng ik je geleidelijk naar rust en stilte toe. In de stilte ontmoet je jezelf.

HOE WERKEN MIJN RETRAITES?

De Stiltekracht retraites zijn één en al verstilling, persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, contact met je ziel, contact met de natuur en innerlijke rust. Elke retraite(dag) heeft een thema waarin gewerkt wordt. Altijd staat zelfliefde / zelfcompassie centraal. Het is de basis van waaruit ik werk. Mijn retraites worden altijd op een prachtplek in de natuur gehouden waar je volledig in de watten gelegd wordt. Er zijn meerdere meditatiemomenten, mindful bewegen en persoonlijke ontwikkelingsoefeningen. In stilte is er flink ruimte voor jezelf waarin je bijvoorbeeld creatief bezig kunt zijn (tekenen, kleuren, collage maken), kunt wandelen of juist lekker liggen, vanuit flow schrijven, geïnspireerd raken door inspiratiekaarten, etc. Ik raad aan om na een retraitedag niet direct de mensen of de drukte op te zoeken. Bouw het rustig weer op. Zo neem je de opgedane inzichten langer met je mee. 

VEELGESTELDE VRAGEN RETRAITES

1. Wat levert een Stiltekracht retraite mij op?

Het doel van een stiltekracht retraite is om jezelf te ontmoeten en daarvan te leren. Alleen in stil water zie je je eigen spiegelbeeld. Dus geen ruis, geen telefoon, geen boek. Ik wil graag dat je ervaart hoe het is om in stilte te zijn en mee te maken om in zo’n setting jezelf te ontmoeten. De stilte biedt zoveel inzicht en groei. Tevens is het volgen van stiltedagen en stilteretraites een manier om je mindfulness actief te blijven beoefenen. De stilteretraite is voor iedereen die behoefte heeft aan bezieling, persoonlijke ontwikkeling, rust en ontspanning. Mijn manier van werken ademt zelfcompassie en zelfliefde. Elke retraite biedt uitdaging voor je persoonlijkheid en je brein.

 

2. Is een retraite van Stiltekracht wel wat voor mij?

Een retraite is iets voor je wanneer je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling. Een retraite is als in een bubbel zijn. Je bent er aanwezig met jezelf en je kunt er veel over jezelf leren. Tijdens mijn retraites word je altijd goed in de watten gelegd en verkeer je in een fijne luxe omgeving.

3. Hoe ziet een retraitedag eruit?

Het wordt altijd op een prachtplek in de natuur gehouden waar je volledig in de watten gelegd wordt. De dag wordt gestart met een kort en bondig voorstelrondje. Ik deel wat praktische informatie over de dag en over de locatie. En er is mogelijkheid tot het stellen van vragen. Vervolgens start ik met een aantal eenvoudige yoga-oefeningen en met de eerste mindful meditatie. Ik bied persoonlijke ontwikkelings oefeningen aan. De groep is vanaf dan in stilte. In stilte is er ruimte voor jezelf waarin je bijvoorbeeld creatief bezig kunt zijn (tekenen, kleuren, collage maken), kunt wandelen of juist lekker liggen, vanuit flow schrijven, etc. Het is jouw dag, jij bepaalt in de solotijd wat je wilt doen. In stilte lunchen we. De stilte helpt je aandacht te richten op de heerlijke maaltijd. Ik begeleid na de lunch een meditatie. ’s Middags is er een blokje mindful bewegen. Volop de vertraging in en de zintuigen aan. De dag eindigt met een meditatie en een kort afsluitend gesprek. Ik raad aan om na een stille dag niet direct de mensen of de drukte op te zoeken. Bouw het rustig weer op. Zo neem je de stilte langer met je mee.

4. Hoe ziet een langere retaite eruit?

In grove lijnen net als een dagraite, maar dan met meer stilte, meer meditatie, meer oefeningen, meer verdieping en bezieling en meer solotijd. Uiteraard is het inclusief diner(s), overnachting(en), welness en ontbijt. Altijd op een prachtplek in de natuur waar je volledig in de watten gelegd wordt. Langer in stilte met een Stiltekracht retreat is als een welness voor je ziel en écht een cadeau voor jezelf. Gun het jezelf!

 

 

5. Hoe zit het met de begeleiding tijdens een retraite?

 

Het meeste wordt door mij persoonlijk begeleid. Zowel de meditaties, persoonlijke ontwikkelings oefeningen en als de eventuele individuele sessies. Ik werk regelmatig samen met andere professionals, vnl op het gebied van beweging en hospitality.

6. Wat is een retraite niet?

Het betreft hier nadrukkelijk een retraite en geen (vervanging voor) therapie of therapeutische behandeling. Ik ben niet berekend op GGZ-problematiek en of op acute, urgente crisissituaties.

7. Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in 1 termijn heeft de voorkeur zowel bij mij als bij jou waarschijnlijk. Het is daarnaast ook mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Stuur mij dan een email op administratie@stiltekracht.com Het belangrijkste is dat je financieel in staat bent om te kunnen investeren. En investeren in persoonlijke groei is altijd een goede beslissing!

8. Ik heb nog andere vragen voor ik ‘ja’ zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com  en ik zal je bellen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je het soulful retreat beter niet kunt doen.

Wil je op de hoogte blijven?