Zaterdag 11 december 2021 | De Hooiberg, Leersum 

 

Een welness voor je ziel

Als een vrouwengroep samenkomt, dan zorgt dat altijd voor een krachtig en sereen energieveld. In dit veld word je gedragen door de andere vrouwen en de gezamenlijke energie. In dit veld kom je gemakkelijk bij jezelf. De stilte helpt je daarbij. De stilte maakt je hoofd kalm. De stilte zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen kunt keren.

Je komt in contact met je hart en je ziel. Daar waar licht en liefde is. We zijn in de kern allemaal licht en liefde. Jij ook. Het is belangrijk om er contact mee te maken. Om van daaruit te kiezen en te leven. Want zo maak jij de wereld mooier. Maak contact met de wijsheid die in je lichaam huist. Het weet zoveel meer dan je hoofd. Voel de verbondenheid tussen lichaam en geest, tussen hoofd en hart. Het zal voelen als een welness voor je ziel!

Wat krijg je?

R

Een heerlijke dag liefdevol intunen op jezelf vanuit verstilling en met compassievolle meditaties en mindful beweging.

R

Rust en kalmte in je hoofd, contact met je hart en ziel. Een update voor je interne zorgsysteem.

R

Transformerende oefeningen die je dichter bij je ware zelf brengen.

R

Een heerlijke ontspannende massage van Karen en Marguerita van Heuvelrugmassage.

R

Een hoge en liefdevolle groepsenergie die jou doet groeien. Verbondenheid met de vrouwencirkel.

R

Een fijne locatie met groepszaal en massagesalon. Je wordt er volledig in de watten gelegd.

R

Een veilige bedding waarin je volledig jezelf mag zijn en je gedragen mag voelen.

R

Een onvergetelijke ervaring waarin je diep(er) contact met jezelf het gevonden.

Wat een heerlijke retraite! Het warme welkom en de ontspannen houding van Heidi lieten me meteen thuis voelen. De locatie (geweldig!); het ademt stilte en bezieling en dat is voelbaar. Prachtige meditaties met prettige begeleiding. Ook genoeg tijd om mijn eigen weg te gaan in de stilte, wat voor mij vooral de tuin betekende. Het eten was ook enorm lekker. Ik heb genoten van deze retraite en ik heb mezelf weer mogen ontmoeten in de stilte.

Wiepie

Stiltekracht Retraites

Een retraite is dé natuurlijke manier om je eigen levenskracht te (her)vinden. Een retraite zorgt ervoor dat je voor een bepaalde tijd even in een ‘bubbel’ zit. In deze ‘bubbel’ kun je vanuit een kalm hoofd en een vol hart genieten van de verstilling, jezelf opladen en je wordt wijzer over jezelf. De stilte is namelijk niet stil. Je kunt er zoveel, vanbinnen, meemaken. Het is altijd een prachtige reis.

Mijn retraites vinden plaats op fijne locaties in de natuur. Daar waar je als vanzelf al tot rust komt. Ik kies bewust voor locaties met goede faciliteiten, zodat je hoofd zich geen zorgen over randvoorwaarden hoeft te maken. Hierdoor heb jij alle rust om naar binnen te keren. Je wordt altijd in de watten gelegd met meditaties en visualisaties, mindful bewegen, heerlijk eten en drinken, creativiteit en verdiepende oefeningen voor innerlijke groei en verrijking.

Een retraitedag bij Heidi is een cadeautje aan jezelf. Met haar open en rustige begeleiding en ruime opzet van het programma vloog de dag om. Haar fijne stem zorgde er bij mij voor dat ik me kon mee laten gaan in de meditatie en yoga. Ik geniet nog steeds na.

Jasna

Resultaten van een retraitedag

=

Je voelt je opgeladen, opgefrist en heerlijk uitgerust.

=

Je hebt inzichten over jezelf opgedaan.

=

Je hebt een beter contact met je lichaam.

=

Je voelt je gevoed met rust en liefde.

=

Je voelt verbondenheid met een groter geheel.

=

Je hart is geopend. Je voelt ruimte en vrijheid.

Met Heidi’s prettige stem en rustige voorkomen leidt zij je door deze retraite waarop je door meditaties en het bewust in stilte zijn steeds dichter bij jezelf komt. Dit alles op een meer dan prachtige locatie waar ook nog eens heerlijk biologische eten werd geserveerd. De retraite heeft me bijzondere inzichten opgeleverd en had voor mij twee keer zo lang mogen duren! 

Machteld

Praktische informatie

=

Locatie: De Hooiberg, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD, Leersum (Utrechtse Heuvelrug). Een locatie waar iedereen welkom is.

=

De retraitedag start om 10:00 uur. De inloop is vanaf 09:30 uur. En om 17:00 uur is de dag afgesloten. Zorg voor een rustige overgang terug naar huis.

=

De dag is inclusief koffie, thee, snackjes, fruit. Een heerlijke en voedzame lunch wordt verzorgd. Geef eventuele dieetwensen persoonlijk aan mij door, zodat ik er rekening mee kan houden.

=

De dag kost 150 EUR p.p. Alle winst die gemaakt wordt, wordt geschonken aan Novi Mundi. Een school voor basis- en voortgezet onderwijs in oprichting.

=

De locatie heeft een ronde groepsruimte met toilet en keukentje. Op de bovenverdieping bevindt zich Heuvelrugmassage.

=

De dag kost 150 EUR p.p. all inclusive. Je betaalt dit niet aan mij, maar je doneert het aan Novi Mundi. Een school in oprichting waarbij ik nauw betrokken ben. Aanmelden voor deze retraitedag kun je doen door mij te mailen. Ik help je vervolgens verder.

Ik meld me aan voor deze heerlijke welnessday for body, mind and spirit.

Heerlijk de stilte ontvangen, omarmen wat is. Verrast door mijn diepe rust, het gaat er steeds om hier naartoe terug te keren. Mijn rust. Deel van een groter geheel voel ik me, lopend met z’n allen door het labyrint. De wind geeft ruimte. Vrijheid in verbinding.

Silvia

Wat een mooie sfeer en rust.  Je hebt een prettige, duidelijke en accepterende begeleidingsstijl. Ik vond het prettig om zo in een groep de stilte te ervaren. Bijzonder dat er niks moet en al goed is.

Marjolein

Ik kan een retraitedag bij Stiltekracht echt aanbevelen! Het was een hele fijne ontspannende dag, met heerlijk eten. De verschillende dagonderdelen zorgde ervoor dat ik op verschillende manieren uitgenodigd werd om naar binnen te keren, te ontspannen, los te laten en bij mezelf te komen. Echt heel waardevol.

Nicke

Veelgestelde vragen

Wie begeleidt de retraitedag?

De dag wordt door mij persoonlijk begeleid. Zowel de meditaties, persoonlijke ontwikkelingsoefeningen en de eventuele individuele momenten. Ik werk deze keer samen met Karen en Marguerita van Heuvelrugmassage. Zij verzorgen de ontspannende massages voor alle deelneemsters.

Wanneer is een retraitedag iets voor mij?

Een retraitedag is iets voor je wanneer je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling. De dag is als in een bubbel zijn. Je bent er aanwezig met jezelf en je kunt er veel over jezelf leren. Tijdens mijn retraitedagen word je altijd goed in de watten gelegd, verkeer je in een fijne omgeving en zorg ik dat je je veilig voelt.

Wat is een retraitedag niet?

Het betreft hier nadrukkelijk een retraitedag en geen (vervanging voor) therapie of therapeutische behandeling. Ik ben niet berekend op GGZ-problematiek en of op acute, urgente crisissituaties.

Wat is de locatie van de retraitedag?

Ik werk vanuit De Hooiberg, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD, Leersum. Deze plek is in een hooiberg. Beneden is er een groepsruimte met toilet en keukentje. Boven is de massagesalon. Buiten is een terrasje met zicht op boerderijdieren. Er is een parkeerplaats en fietsenstalling. Je kunt deze dag heel goed combineren met een overnachting elders op de Utrechtse Heuvelrug, zodat je volop kunt genieten van de prachtige bosrijke omgeving.

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Normaal gesproken kan dat altijd. Deze keer is het anders, omdat de winst naar Novi Mundi gaat. De betaling (jouw donatie) gebeurt in 1x.

Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com  en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je de retraitedag beter niet kunt doen.