Lieve vrouw,

Je loopt met een vraagstuk rond waar je maar heen inzicht op krijgt.
En je voelt dat je niet meteen een traject nodig hebt. Het mag kort zijn.

Ik werk graag systemisch met de natuur samen om jou helderheid te geven.
De natuur is mijn helende collega. Ze spiegelt jou. Haar frequentie is hoog.
Ik heb de kennis om jou de juiste ervaring mee te geven.

In een losse sessie van 90 minuten kan er namelijke al veel veranderen in jou!

ENKELE THEMA’S OM SYSTEMISCH IN HET BOS UIT TE WERKEN

R

Je bent herstellende van een burn out en merkt in jezelf dat de angst voor terugval en vermoeidheid groot is. Je wilt vertrouwen houden.

R

Je staat voor een levensveranderende keuze. In je werk- of privéleven. Je zou graag duidelijkheid willen en de knoop door willen hakken.

R

Je ervaart leegte of vermoeidheid in jezelf. Je weet niet wat het is en waar het vandaan komt. Je wilt graag weer stralen!

R

Je hebt een fysieke klacht waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Wat vertelt je lichaam eigenlijk aan jou? Je wilt jezelf duurzaam helpen.

R

Je signaleert een herhalend aptroon, oud zeer, in jezelf waar je ongelukkig van wordt. Je wilt graag van dat patroon afkomen.

R

je mist helderheid en richting in je leven. Wat is het wat je te brengen hebt? Waar mag jouw aandacht naar uit gaan?

Heidi heeft een hele fijne, rustige en liefdevolle energie over zich. Tijdens de sessie in het bos startten we met een grondingsoefening. Hierna begeleidde ze me bij een ‘trip down memory lane’. Ik liep letterlijk over een bospad dat mijn tijdspad van het heden naar het verleden voorstelde. Hierbij gaf de natuur me inzichten op de verschillende plekken op het pad, waarbij ik van binnen intuïtief voelde dat ik stil mocht staan. Ook de ontmoeting met de ‘eenkennige’ hond, die eigenwijs de orders van zijn baas negeerde en recht op me afliep om zijn hoofd tegen me aan te duwen. Wederzijdse herkenning. Een heel bijzondere ervaring. Dank je wel lieve Heidi, dat ik deze sessie met jou mocht ervaren.

Gabriëlle de Graaf

Virtual Assistent