HOI LIEVE VROUW, WAT FIJN JOU HIER TE ZIEN!

Ik ben Heidi en ik begeleid vrouwen om de diepere transformatie
te maken naar verandering en groei. Daar waar het donker is of schuurt,
breng ik helderheid, richting en een nieuw perspectief.

Als ik mij inleef in jou ben je zoekende. En neig je ertoe om vanuit
je ratio dingen te doen i.p.v. uit je gevoel. Wat ik wil voor jou is
dat jij kunt zeggen: ‘Ik ben blij met mijn leven!’ Wat dat vraagt,
is dat jij het pad gaat kiezen en bewandelen dat voor jou bedoeld is.

Nu voelt het misschien alsof je voor een enorme berg staat.
Als je mijn hand neemt, zul je gauw zien dat het anders is.
En dat jij vol vertrouwen de transitie van je leven maakt.

 

VROUWEN KOMEN NAAR MIJ MET UITEENLOPENDE VRAAGSTUKKEN.

R

Je hebt al eens een burn out gehad en bent daarna gereïntegreerd in het werk wat je al deed. Toch loopt het niet meer zoals eerder. Het voelt minder vervullend en meer vermoeiend. Het zicht op de weg hier uit is troebel en voelt spannend.

R

Er is iemand overleden in je omgeving. Je hebt niet echt de tijd genomen voor rouwverwerking. Doorgaan en afleiding leken wijsheid. Maar nu loopt het eigenlijk niet zo lekker met je. Je verlangt naar helderheid en rust. Wat is er nu nodig?

R

Het rommelt momenteel te vaak in de relatie met je geliefde. Er is om weinig al onenigheid en je vindt het moeilijk om het probleem te duiden. Waar gaat het mis? Hoe herstel je de verbinding en de intimiteit weer? Je wilt samen weer gaan stralen!

R

Je leven is drastisch veranderd. Bijvoorbeeld door een scheiding of door je ontwaking. Of allebei… Nu voelt het best wel zwaar en eenzaam. Wie ben je nu? Hoe verhoud jij je in deze nieuwe context? En hoe verbind je je weer met anderen?

R

Je hebt een goede baan binnen een organisatie, maar je voelt dat je graag van grotere en/of diepergaande betekenis zou willen zijn. Wil je dat in deze organisatie realiseren? Of voel je dat het een andere werkplek mag gaan worden die beter past bij jouw verlangen?

R

Je hebt prima werk, maar ook een droom voor een eigen bedrijf of praktijk. Je hebt moois te geven aan de wereld. Je merkt dat iets je tegenhoudt om écht te gaan bouwen aan je onderneming. Wat is dat obstakel? En hoe kun je vorm gaan geven aan jouw droom?

JIJ WILT HET ALLERLIEFSTE…

Weer stralen! Wat zou het fijn zijn om met glimogen door het leven te gaan.
Je waardevol voelen en bijdragen aan iets moois. In je privéleven en in je werk.
En genieten terwijl je jezelf in haar eigen grootsheid kan zijn.
Niet alleen dromen, maar ook ervaren dat het écht anders kan.
Onvoorwaardelijke support en stevige energie naast je om deze transitie te maken.

IK LAAT JOU DE WEG VOORUIT ZIEN.

Zodat jij wat jij ten diepste voelt kan vertalen naar groei, impact en magie.
Dat wat je nu nog niet kunt bedenken is er al wel, het ligt verborgen in jou.

ZULLEN WE DAT SAMEN ONTWAKEN?

Voor mij is het afgelopen jaar een jaar van transformatie geweest en ik ben heel erg blij dat ik op je mocht leunen en je me guidance gaf. Je was er, en dat gaf heel veel ontspanning en vertrouwen bij mij om door te transformeren en dichter bij mijn bron te komen.

Wat ik heel fijn vond is dat ik voelde dat je altijd beschikbaar was. Het was op gevoelsniveau heel rijk voor mij; intensief en goed voelbaar. En dat is in mijn ogen echt een sterke kracht van jou. Dat je met al je voelsprieten op afstand in staat bent om heel diep te kunnen verbinden. Daarmee weet je er dus vanuit kwaliteit te zijn en is het minder van belang om er vanuit kwantiteit te zijn.

Wat ik ook heel erg ervaren heb is dat je de sessies goed voorbereidt en begeleidt. Dit voel ik en geeft veel rust bij mij, want in mijn werk / leven moet ik eigenlijk altijd zelf alles regelen en uitdenken. Nu kon ik me echt overgeven aan jou, zonder me zorgen te maken over ditjes of datjes.

Vera

Chief Commercial Officer (CCO)