Leef vol rust en zelfliefde

WIL JIJ DIT OOK…?

R

Oude patronen doorbreken en belemmerende overtuigingen en onzekerheid achter je laten.

R

Voelen dat jezelf klein houden klaar is en dat het tijd is om zelf je leven te leiden.

R

De moed hebben om uit je comfortzone te gaan en stappen te nemen.

R

Je energieniveau verhogen en ruimte maken voor zelfliefde.

R

Leren luisteren naar de wijsheid van je lichaam en je vrouwelijkheid.

R

In kaart hebben wie jij nou bent en hoe je het beste liefdevol voor jezelf kunt zorgen.

Ik werk met vrouwen die wel weten dat ze zichzelf op de eerste plaats zouden moeten zetten, maar niet weten hoe dit te realiseren. Vrouwen die zichzelf niet goed genoeg vinden. Vrouwen die eerst voor anderen zorgen en geneigd zijn zichzelf te vaak te vergeten. Vrouwen die zich aanpassen aan anderen. Vrouwen die voelen dat er meer in het leven is dan to-do-lijsten afwerken. Vrouwen die veel in hoofd bezig zijn en er laat achter komen dat hun lijf zo moe is. Vrouwen die niet goed helder hebben wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze nou echt naartoe willen gaan.

Want jij mag de koers bepalen in jouw leven!

Jij bent de ster in jouw leven!

Ik weet hoe het is om onveilig op te groeien. Om groot te worden met de overtuiging dat liefde er niet voor mij is. Dat ik niet goed genoeg was. Ik weet hoe het is om met een scherpe en strenge innerlijke criticus te leven. Zo eentje die je lekker stevig in de greep van angst houdt. Ik ken de impact van het moederschap en de frictie tussen werk en gezin. Ik weet hoe het is om geneigd te zijn om alles wat je in je hebt te geven aan anderen. Om perfectionistisch te zijn. En ik weet hoe het is om, door die hoge eisen, zelf te crashen. Ik ken de uitdagingen om je lange relatie mooi en duurzaam te houden. Ik weet hoe het is om mensen te verliezen. En ik weet hoe het is om vol angst uit een loondienstbaan te stappen en in het ondernemerschap te stappen.

Ik weet hoe ook hoe ik van slachtofferschap getransformeerd ben naar veerkracht. Ik kan mijn rust bewaren in tijden van crisis en disbalans. Ik kan mijn grenzen aangeven wanneer ik voel dat ik overprikkeld raak. Ik weet wat me dan helpt om tot mezelf te komen. Ik kies bewust voor vertrouwen en niet voor angst. Want alles komt uiteindelijk op zijn pootjes terecht. Ik weet dat verstilling en meditatie mij tot mijn kern brengen. En dat daar veel meer wijsheid te vinden is dan je hoofd kan begrijpen. Ik kan mijn innerlijke criticus opzij zetten en kiezen voor mijn compassievolle innerlijke stem. Ik praat tegen mezelf zoals ik tegen een vriendin praat. Ik ben blij met wie ik ben en met wie ik was. En ik weet dat in het diepe springen, vaak helemaal zo heel diep niet is. Je gaat uiteindelijk zo snel als het langzaamste stukje in jou durft te gaan. Je kunt het werkelijk aan.

Waar stilte is, is je hart.

Ik kan jou goed begeleiden in jouw proces, omdat ik de weg al ken en die jou wil wijzen. Ik doe dat stapsgewijs volgens een eigen methodiek van 4 stappen naar je einddoel.

Ik begeleid jou liefdevol van:
jezelf kennen → zelf doen → zelf voelen → zelf zijn.

Ik start met je hoofd, want het hoofd wil jou begrijpen. Het is nodig dat jij jezelf beter leert kennen en dat in kaart brengt. En er ontstaan ideeën die je wilt uitvoeren in jouw leven.
Vervolgens onderneem je de acties die je bedacht had. Je gaat het dan echt doen.
Dat zal je gevoelens bezorgen. Het is belangrijk dat je écht voelt. Ook als het spannend voelt, verdrietig voelt, het je bij de strot grijpt, dan ook! Ik leer jou hoe je dat doet, hoe je dat kunt uiten en kunt opruimen.
Als je echt doorvoeld hebt ontstaat er een nieuwe werkelijkheid. Er is zichtbaar en merkbaar iets veranderd in jouw leven en in jouw zijn.

Deze methodiek heeft 4 algemene stappen die ik op maat maak voor jou. Met jouw geboortedatum reken ik uit wat jouw persoonlijke medicijnwiel (blauwdruk) is en welke levensthema’s specifiek voor jou van belang zijn. Je doorloopt op jouw manier de 4 stappen. Met jouw medicijnwiel als basis voor een leven vol rust en liefde. Mijn persoonlijke coaching is altijd maatwerk!

Zet jezelf op nummer 1!

RESULTATEN VAN dit coachingstraject

=

Je voelt je zelfverzekerd en gaat vol innerlijke rust nieuwe avonturen aan.

=

Je bent in staat om vanuit zelfliefde en zelfleiderschap je leven vorm te geven.

=

Je stelt grenzen en je zegt ‘nee’ tegen energieslurpende zaken en/of mensen.

=

Je kent jezelf, zodat je weet wat specifiek goed en slecht voor jou is.

=

Je durft te voelen, ook als het moeilijk is. Je weet dat écht voelen je binnenwereld opruimt.

=

Je zet jezelf op nummer 1 in je leven! 

OVER MIJ

Ik ben geboren op 7 november 1974. Aan de hand van het medicijnwiel introduceer ik mijzelf.

In mijn medicijnwiel vind je de 7. Deze staat voor magie creëren en nieuwe energie. Het is mijn zielstrilling. Mijn kern van waaruit ik het leven aanvlieg. Ik houd van de flow, het dagdromen en het grote plaatje van het leven zien. Waarom ben je hier en wat heb je te brengen en te halen?

Ik heb 2x een 11 in mijn wiel. Dit staat voor meesterschap. Het is mijn gave, maar ook mijn karma. Ik heb 20 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt waarin ik veel gegeven en gezorgd heb. Waar ik leerde om zelf lesmateriaal te ontwikkelen. Leerlingen op maat te onderwijzen en te coachen. Een veilig pedagogisch klimaat te realiseren. Dit was het voortraject naar mijn bedrijf. Nu onderwijs ik mijn levenslessen op mijn manier en op mijn voorwaarden. Ik volg mijn levensmissie. Een meesterzet. 

Ik heb ook 2x een 3 in mijn wiel. De 3 staat voor communicatie, delen wat er in je leeft. Best bijzonder als je kijkt naar het zeer verlegen meisje wat ik ooit was. Het stille meisje dat zoveel zag en voelde. Dat meisje ging in haar puberteit praten en ze vertelde in haar twintiger jaren voor het eerst iets over haar verhaal. Van daaruit ging ze op pad om te delen en te helen. Het is mijn levenspad en mijn levensdoel. Intussen word ik steeds meer wie ik werkelijk ben. Het is de bedoeling dat ik open. Open naar jou. Om jou verder te helpen. Om de wereld liefdevoller te maken.

PERSOONLIJKE OFFERTE

Na een gratis adviesgesprek ken ik jou en jouw doelen en wensen voor een coachingstraject. Ik maak een persoonlijke offerte voor jou waarin intake, sessies, tussentijdse begeleiding, werkmaterialen, eventuele reistijd, eventule huur van een locatie, eventuele betalingsregeling en de btw in mee genomen worden. Na een akkoord en (aan-)betaling starten we. Op naar een nieuwe levensfase!

Ik heb interesse en ik wil graag een gratis adviesgesprek.

Ik heb een mooi persoonlijk coachingstraject bij Heidi gevolgd. Soms kom je op een punt in je leven dat dingen anders worden door bijvoorbeeld naar schoolgaande en zelfstandig wordende kinderen. Jouw rol verandert dan, maar wat doet dat met je? Hét moment om eens dieper in te gaan op wie je eigenlijk bent. Voor mij een reden om deze coaching te volgen. In de sessies krijg je inzicht in jezelf, jij in je gezin, werk en de rol die je inneemt in je sociale leven. Er was ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Het was fijn dat het geen eenrichtingverkeer was. Iedere sessie werd afgesloten met een korte terugblik en een korte meditatie. Heidi is een hele lieve, rustige en krachtige vrouw met veel ervaring. Zij laat je jezelf zijn zonder oordeel te geven en stimuleert je om iets met je kracht te doen. Het waren mooie momenten met een fijne coach!

Merel

Persoonlijke coaching

Tijdens het loopbaan coachingstraject dat ik bij Heidi heb doorlopen, vond ik o.a. de opdracht “Bezinning op mijn CV’ waardevol. Het gaf mij een rode draad die ik eerder wegzette met veel excuses. Door de oefening te doen kwam ik er achter dat ik door de jaren heen veel ervaring op had gedaan en nu zonder excuus kon zeggen: “Dit kan ik, hier beleef ik plezier aan en ben ik goed in.” Dit gaf mij meer zelfvertrouwen. Samen met de 360 graden feedback formulieren die ik naar verschillende contacten heb gestuurd gaf dit richting aan mijn zoektocht naar ander werk. Heidi begeleidt op een onbevooroordeelde en rustige manier met fijne meditatie oefeningen erbij. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. De wandeling waarbij we tussen 2 bomen een oefening deden is mij bijgebleven. Dat doosje kan ik af en toe van binnen nog even openen. Bedankt Heidi!

Barbara

Loopbaancoaching

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe zit het met de begeleiding tijdens het persoonlijke coachingstraject?

Ik begeleid uiteraard de sessies, maar sta ook tussentijds tot je beschikking. Dit houdt in dat je me ten alle tijden kunt bereiken voor vragen en feedback. Dat maakt het traject ook zo stevig; je hebt altijd mijn back-up. Ik geef daarmee veel, omdat ik weet dat het jou veel zal opleveren. 

Ik heb specifieke hulpvragen. Kan ik dan ook bij jou terecht?

Ja, dat kan! Ik kan voor jou een plan op maat maken dat past bij jouw wensen. Denk hierbij aan een intensiever en/of langduriger persoonlijk traject, aan loopbaancoaching en aan verstilling / meditatie integreren in je leven. Ik kijk altijd eerst met jou of ik een passende coach voor jou ben en of wij samen een match zijn. Daar valt of staat het resultaat mee. Schroom niet en neem contact met mij op om een afspraak te maken.

 

Ik ben een man. Wat dan?

Ik coach ook mannen. Je struint vast niet voor niets op mijn site rond. Net als bij alle andere klanten kijken we samen of ik een passende coach voor je ben en of het matcht tussen ons. Neem gerust contact met mij op!

 

Hoe zit het met vertrouwelijkheid en veiligheid?

Ik behandel jouw hulpvragen altijd met volle vertrouwen. Je kunt erop rekenen dat je verhaal veilig is bij mij. Ik houd me aan de erecode van de VVM. En je kunt mijn algemene voorwaarden raadplegen waarin ik e.e.a. beschreven heb.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt altijd in termijnen betalen. Ook op een manier die jou goed past. Geld zou niet de blokkade moeten zijn om niet te starten met werken aan jezelf. Ik snap heel goed dat het betalen in termijnen soms een prettige oplossing is. No big deal.

 

Ik heb nog andere vragen voor ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com en ik zal je bellen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je het coachingstraject beter niet kunt doen.