Lieve vrouw,

Jij bent een sterke vrouw met een unieke expertise.
Een idealistische, veerkrachtige en zorgzame vrouw die van het leven wil genieten.
Maar je wordt nu onvoldoende gezien, gehoord en gewaardeerd.
Je voelt je in een keurslijf zitten; klem in je huidige werk- en/of privé-systeem.

Een ingrijpende gebeurtenis in jouw leven
heeft iets ontwaakt in jou en een opening geïnitieerd.
En daarmee een (voorzichtig) proces van verandering in je los gemaakt.

Je voelt dat je een verschil te maken hebt.
Je wilt bijdragen aan een nieuwe manier van mens zijn, een nieuwe manier
van vrouw zijn. Thuis en in je werk. In dat proces kom je angst tegen,
waardoor je onbedoeld blijft hangen in terugkerende thema’s.

Voor jouw gevoel loop je vast, voelt het misschien benauwd en maakt het je passief.
Je wilt écht anders en je voelt dat je deze transitie niet alleen kunt maken.

Je voelt dat je die groei met iemand wil maken die jou écht ziet en het geheel ziet.
Die jou helpt te bepalen wat jouw unieke weg vooruit is.

Ik help je om de verandering te realiseren die je wilt zien.
Ik ben er exclusief en intensief voor jou.

Ik ben er om met jou de diepere transformatie te maken naar
duurzame verandering en groei. Daar waar het donker is of schuurt,
breng ik helderheid, richting en een nieuw perspectief.

Ik ben dichtbij je en daar zit precies ook een groot deel van de kracht.
Je beweegt niet van sessie naar sessie. Ik ben er consistent voor jou.
Zodat je van binnenuit kunt dragen wat je aan de buitenkant wenst.

VROUWEN KOMEN NAAR MIJ VANWEGE VERSCHILLENDE GEBEURTENISSEN

R

Je hebt al eens een burn out gehad en bent daarna gereïntegreerd in het werk wat je al deed. Toch loopt het niet meer zoals eerder. Het voelt minder vervullend en meer vermoeiend. Het zicht op de weg hier uit is troebel en voelt spannend.

R

Je hebt een goede baan binnen een organisatie, maar je voelt dat je graag van grotere en/of diepergaande betekenis zou willen zijn. Wil je dat in deze organisatie realiseren? Of voel je dat het een andere werkplek mag gaan worden die beter past bij jouw verlangen?

R

Het rommelt momenteel te vaak in de relatie met je geliefde. Er is om weinig al onenigheid en je vindt het moeilijk om het probleem te duiden. Waar gaat het mis? Hoe herstel je de verbinding en de intimiteit weer? Je wilt samen weer gaan stralen!

R

Er is iemand overleden in je omgeving. Je hebt niet echt de tijd genomen voor rouwverwerking. Doorgaan en afleiding leken wijsheid. Maar nu loopt het eigenlijk niet zo lekker met je. Je verlangt naar helderheid en richting. Wat is er nu nodig?

R

Je hebt prima werk, maar ook een droom voor een eigen bedrijf of praktijk. Je hebt moois te geven aan de wereld. Je merkt dat iets je tegenhoudt om écht te gaan bouwen aan je onderneming. Wat is dat obstakel? En hoe kun je vorm gaan geven aan jouw droom?

R

Je leven is drastisch veranderd. Bijvoorbeeld door een scheiding of door je ontwaking. Of allebei… Nu voelt het best wel zwaar en eenzaam. Wie ben je nu? Hoe verhoud jij je in deze nieuwe context? En hoe verbind je je weer met anderen?

JIJ WILT HET ALLERLIEFSTE…

  • Weer stralen! Wat zou het fijn zijn om met glimmende ogen door het leven te gaan.
  • Je waardevol voelen en bijdragen aan iets moois. In je privéleven en in je werk.
  • En genieten terwijl je jezelf in haar eigen grootsheid kan zijn.
  • Niet alleen dromen, maar ook ervaren dat het écht anders kan.
  • Onvoorwaardelijke support en stevige energie naast je om deze transitie te kunnen maken.

IK LAAT JOU DE WEG VOORUIT ZIEN.

Zodat jij wat jij ten diepste voelt kan vertalen naar groei, impact en magie.
Dat wat je nu nog niet kunt bedenken is er al wel, het ligt verborgen in jou.

ZULLEN WE DAT SAMEN ONTWAKEN?

WAT TYPEERT MIJ ALS MENTOR?

Ik ben een vrouw met veel diepte. Ik kan de plekken zien van waaruit jouw gedrag, ideeën, verlangens en gedachten groeien. Ik kijk verder dan je woorden of acties en ik zie jouw onderliggende motivaties en manipulaties. Van nature lees ik tussen de regels door van wat je zegt.

Ik vind het leuk om te onderzoeken of een mysterie te ontrafelen. Daarom werk ik graag op een diepere laag met vrouwen. Vrouwen zijn mysterieuze wezens in wie alles verbonden is. Ik kijk daarom naar het geheel in jou.

Ik weet hoe ik goed voor anderen moet zorgen. Ik kan op jouw behoeften inspelen en intuïtief aanvoelen wat jij nodig hebt om gezond, gelukkig en helend te zijn. Ik creëer datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik ben een mystica die wijsheid uit de stilte en uit de natuur haalt. Ik werk graag met energie (systemisch en op afstand), het ongeziene, het voelbare. Daarnaast ben ik aards en concreet. Je hebt hier en nu iets te realiseren en van het leven te genieten. Ik werk van binnen naar buiten toe, zodat jij het nieuwe kunt dragen.

Ik ben een nieuwetijdsleider en ik voel me geroepen om bij te dragen aan een mooiere wereld. Daarom werk ik graag met sterke vrouwen die het aandurven om te gaan staan voor wie ze ten diepste zijn. Alleen daarmee zul je al een lichtend voorbeeld zijn voor anderen. Het zal merkbaar zijn in je privéleven en in je professionele leven.

Mijn logo typeert wat ik wens voor jou. Ik wens dat jij stevig staat als een boom en een rimpeling veroorzaakt in jouw cirkel van invloed. Laten we elkaar thuis brengen naar onszelf. Vanuit stilte en kracht ontspruiten de sterksten.

Ik belichaam en leef voor. Ik laat zien wat er mogelijk is, los van conventies en het opgelegde narratief. En dat je jouw unieke weg op jouw manier en in jouw tempo kunt bewandelen.

Voor mij is het afgelopen jaar een jaar van transformatie geweest en ik ben heel erg blij dat ik op je mocht leunen en je me guidance gaf. Je was er, en dat gaf heel veel ontspanning en vertrouwen bij mij om door te transformeren en dichter bij mijn bron te komen.

Wat ik heel fijn vond is dat ik voelde dat je altijd beschikbaar was. Het was op gevoelsniveau heel rijk voor mij; intensief en goed voelbaar. En dat is in mijn ogen echt een sterke kracht van jou. Dat je met al je voelsprieten op afstand in staat bent om heel diep te kunnen verbinden. Daarmee weet je er dus vanuit kwaliteit te zijn.

Wat ik ook heel erg ervaren heb is dat je de sessies goed voorbereidt en begeleidt. Dit voel ik en geeft veel rust bij mij, want in mijn werk / leven moet ik eigenlijk altijd zelf alles regelen en uitdenken. Nu kon ik me echt overgeven aan jou, zonder me zorgen te maken over ditjes of datjes.

Tara Corduwener

Commercieel directeur