Lieve vrouw,

Jij bent een sterke vrouw met een unieke expertise.
Een idealistische, veerkrachtige en zorgzame vrouw die van het leven wil genieten.
Maar je wordt nu onvoldoende gezien, gehoord en gewaardeerd.
Je voelt je in een keurslijf zitten; klem in je huidige werk- en/of privé-systeem.

Een ingrijpende gebeurtenis in jouw leven
heeft iets ontwaakt in jou en een opening geïnitieerd.
En daarmee een (voorzichtig) proces van verandering in je los gemaakt.

Je voelt dat je een verschil te maken hebt.
Je wilt bijdragen aan een nieuwe manier van mens zijn, een nieuwe manier
van vrouw zijn. Thuis en in je werk. In dat proces kom je angst tegen,
waardoor je onbedoeld blijft hangen in terugkerende thema’s.

Voor jouw gevoel loop je vast, voelt het misschien benauwd en maakt het je passief.
Je wilt écht anders en je voelt dat je deze transitie niet alleen kunt maken.

Je voelt dat je die groei met iemand wil maken die jou écht ziet en het geheel ziet.
Die jou helpt te bepalen wat jouw unieke weg vooruit is.

Ik help je om de verandering te realiseren die je wilt zien.
Ik ben er exclusief en intensief voor jou, zodat jij je veilig voelt.

Ik ben er om met jou de diepere transformatie te maken naar
duurzame verandering en groei. Daar waar het donker is of schuurt,
breng ik helderheid, richting en een nieuw perspectief.

Ik ben dichtbij je en daar zit precies ook een groot deel van de kracht.
Je beweegt niet van sessie naar sessie. Ik ben er consistent voor jou.
Zo kun jij van binnenuit dragen wat je aan de buitenkant wenst.

HERKEN JIJ JEZELF HIER IN?

=

Jij bent iemand die voelt dat er op dit moment écht iets flink veranderd mag worden in jouw leven. Vast blijven zitten in waar je nu bent is geen optie meer. Je bent bereid voluit pijn en ongemak aan te gaan om zo naar jouw gewenste diepgaande verandering te komen.

=

Je bent niet op zoek naar een 13 in een dozijn coach. Je wilt graag exclusiviteit, discretie en diepgang van iemand die aan den lijve weet wat een transformatie inhoudt. Geen loze woorden, maar ware belichaming. 

=

Jij voelt je anders dan veel van de mensen om jou heen. Ergens ben je keurig binnen de lijntjes gaan kleuren. Dit keurslijf past jou niet meer. Het zit niet een beetje krap; er zitten al scheuren in. Het is hoog tijd voor een nieuwe ‘look & feel’! 

=

Jij bent bereid offers te brengen om te komen waar je wilt zijn. Een transformatie kost je tijd, energie, geld, mensen, ruimtes en materie. Het kan bij tijd en wijle een eenzame reis zijn. Je wilt een kort lijntje met mij, zodat je het niet werkelijk alleen hoeft te doen.

=

Je bent op zoek naar de kracht in jezelf. De kracht die in stilte op jou wacht tot het gezien wordt. Tot het in gezet zal worden. Niemand anders gaat jou redden. Jij hebt de moed jezelf te redden.

=

Je voorvoelt een collectief kantelpunt dat niet te stoppen is. Je voelt en weet dat je deel uit maakt van deze kanteling. En dat ieder mens individueel bijdraagt aan een grote bewustzijnsverandering. Jouw tijd is nu.

WIE BEN IK DAT IK DIT DOE?

Ooit was ik een verlegen meisje dat nauwelijks sprak. Intussen ben ik een vrouw die zich uitspreekt. Ik ga het ongemak en de oordelen niet meer uit de weg. Sterker nog, ik verkoop ongemak.

Je groeit als het oncomfortabel is.
Als het ongemakkelijk is.
Als je er eigenlijk van weg wilt gaan.

Mijn levenspad is een pad met de nodige flinke ongemakken en uitdagingen. Een pad met thema’s als kindermishandeling, afwijzing, niet goed genoeg zijn, burnout en stress, geboorte, ongeluk en de dood. Maar ook het loslaten van loondienst en het stappen in ondernemersschap.

In 2012 is mijn ontwaking voorzichtig ingezet en in 2020 kon ik er niet meer omheen. Ik kon niet meer meedoen met het narratief en het collectief. Ik heb, met piepende bandjes, een U-turn in het leven genomen.

In eerste instantie wilde ik veel van de buitenwereld begrijpen en doorzien. Ik zie en erken de transformatieve tijd waarin we nu leven. Vervolgens kwam het belangrijkste: ik zelf. Ik zelf had van binnenuit te transformeren. Door mijn pijn en donker op te ruimen, zodat het gaandeweg lichter werd. Mijn helder voelen werd sterker. Het durven stappen nemen op gevoel (= stress in mijn ratio en zenuwstelsel) en erom beloond worden door het leven.

Van binnen ben ik een ander mens geworden. Van buiten zie je dat in veranderingen in mijn relatie, in mijn gezin, in de school waarop mijn kinderen zitten, in de meer holistische levenswijze die we nu hebben, in een inhoudelijk ander bedrijf en in een andere relatie met geld en overvloed. En dit is nog maar een greep…

Deze reis was (en is) ongemakkelijk en vrij eenzaam. Ik investeer al jaren flink in mijn persoonlijke begeleiding. Samen met de zorg van een mentor transformeer je vanuit een voedende en veilige bedding. Dit is stress verlagend en creëert een succes. Ik geef jou dat ook met alle liefde.

Voor mij is het afgelopen jaar een jaar van transformatie geweest en ik ben heel erg blij dat ik op je mocht leunen en je me guidance gaf. Je was er, en dat gaf heel veel ontspanning en vertrouwen bij mij om door te transformeren en dichter bij mijn bron te komen.

Wat ik heel fijn vond is dat ik voelde dat je altijd beschikbaar was. Het was op gevoelsniveau heel rijk voor mij; intensief en goed voelbaar. En dat is in mijn ogen echt een sterke kracht van jou. Dat je met al je voelsprieten op afstand in staat bent om heel diep te kunnen verbinden. Daarmee weet je er dus vanuit kwaliteit te zijn.

Wat ik ook heel erg ervaren heb is dat je de sessies goed voorbereidt en begeleidt. Dit voel ik en geeft veel rust bij mij, want in mijn werk / leven moet ik eigenlijk altijd zelf alles regelen en uitdenken. Nu kon ik me echt overgeven aan jou, zonder me zorgen te maken over ditjes of datjes.

Tara Corduwener

Commercieel directeur

WAT TYPEERT MIJ ALS MENTOR?

Ik ben een vrouw met veel diepte. Ik kan de plekken zien van waaruit jouw gedrag, ideeën, verlangens en gedachten groeien. Ik kijk verder dan je woorden of acties en ik zie jouw onderliggende motivaties en manipulaties. Van nature lees ik tussen de regels door van wat je zegt.

Ik vind het leuk om te onderzoeken of een mysterie te ontrafelen. Ik werk graag op een diepere laag met mensen. Ik kijk naar het geheel in jou.

Ik weet hoe ik goed voor anderen moet zorgen. Ik kan op jouw behoeften inspelen en intuïtief aanvoelen wat jij nodig hebt om gezond, gelukkig en helend te zijn. Ik creëer datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik ben een mystica die wijsheid uit de stilte en uit de natuur haalt. Ik werk graag met energie (systemisch en op afstand), het ongeziene, het voelbare. Daarnaast ben ik aards en concreet. Je hebt hier en nu iets te realiseren en van het leven te genieten. Ik werk van binnen naar buiten toe, zodat jij het nieuwe kunt dragen.

Ik ben een nieuwetijdsleider en ik voel me geroepen om bij te dragen aan een mooiere wereld. Daarom werk ik graag met sterke vrouwen die het aandurven om te gaan staan voor wie ze ten diepste zijn. Alleen daarmee zul je al een lichtend voorbeeld zijn voor anderen. Het zal merkbaar zijn in je privéleven en in je professionele leven.

Mijn logo typeert wat ik wens voor jou. Ik wens dat jij stevig staat als een boom en een rimpeling veroorzaakt in jouw cirkel van invloed. Laten we elkaar thuis brengen naar onszelf. Vanuit stilte en kracht ontspruiten de sterksten.

Ik belichaam en leef voor. Ik laat zien wat er mogelijk is, los van conventies en het opgelegde narratief. En dat je jouw unieke weg op jouw manier en in jouw tempo kunt bewandelen.

THIS NOT A CONVENTIONAL MENTORSHIP.

THIS IS FOR PEOPLE WHO WANT TO RISE FROM THE CONVENTIONAL.

KIES HIER HET TRAJECT WAT BIJ JOU PAST

De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

VEELGESTELDE VRAGEN

Met welke klachten en/of problemen kan ik bij jou terecht?

Vrouwen die met mij werken hebben vaak een soort ‘wake up call’ gaande of gehad.

Die wake up call kan er heel verschillend uit zien. Je kunt denken aan een burn out, een overlijden van een dierbare, een scheiding, ontwaakt zijn t.a.v. deze wereld, een ongeluk, een ziekte of fysieke klachten, een ontslag, een conflict, een faillissement, etc. En vaak genoeg is het een combinatie van verschillende zaken.

Kortom, er is iets gebeurd waardoor ze anders in het leven zijn gaan staan. Waardoor ze voelen dat het doorgaan op oude voet niet meer goed gaat en zelfs niet de bedoeling lijkt te zijn. En dat voelt ongemakkelijk en eng. Een mentor naast je biedt houvast en vooruitgang.

Wat je klacht of probleem nu is; verken je opties met mij tijdens een cappuccino date. Ik ben altijd transparant. Ook als ik denk dat je beter door een ander geholpen kunt worden.

Waarin onderscheid jij je van een psycholoog?

Psycholoog / Mentor

 • Psychologen zijn opgeleid op HBO of universitair niveau in diverse aspecten van de psychologie. Sommigen hebben zich gespecialiseerd in allerlei psychische klachten en stoornissen en de behandeling ervan.
 • Ik heb verschillende opleidingen gedaan: o.a. systemisch coach, wandelcoach, mindfulness- en compassietrainer, holistisch reiki therapeut, reiki trainer en reiki master. Kortom, ik werk met energie. Ik ben ook HBO opgeleid, in een andere richting (leerkracht basis- en speciaal onderwijs).

Bewust / Onbewust

 • Bij de meeste psychologen bestaat de therapie uit praten, bijvoorbeeld bij cognitieve gedragstherapie (CGT) of acceptance commitment therapy (ACT). Dat betekent dus dat je vooral met je bewuste brein aan de slag gaat.
 • In mijn mentorschap gaan we met het onbewuste aan het werk; de energie en de onderstroom. In jou en om jou. Het gaat bij mij meer over voelen en over doen. En ik bied constante begeleiding middels de support via Voxer. Je beweegt niet van sessie naar sessie. Geen uurtje factuurtje.

Standaard / Maatwerk

 • Mensen die volgens psychologen allemaal dezelfde soort angst hebben, krijgen meestal eenzelfde soort behandeling.
 • Ik ga ervan uit dat ieder mens uniek is en dat je door jouw bril naar de wereld kijkt. Dus als je aan je probleem denkt, ziet/hoort/voelt iedereen altijd iets anders.

  Waarin onderscheid jij je van een coach?

  Coach / Mentor

  • Coaches zijn er in allerlei disciplines, kleuren en maten. Al met al zijn ze er om jou in actie te brengen, zodat je veranderingen gaat doorvoeren. Coaches praten niet alleen met je; ze leveren vaak ervaringen aan. Hun aanbod is gericht op het behalen van een gesteld doel. Vaak beweeg je van sessie naar sessie en ben je in de tussentijd op jezelf aangewezen.
  • Een mentor heeft wat mij betreft een wezenlijke andere rol dan een coach. Ik werk als mentor buiten de paden van een coach. Mijn betrokkenheid bij mijn klanten is ruim en intensief. Ik ben er tussen de sessies door. Mijn energie en mijn energetische hand op jouw onderrug zijn altijd voelbaar. Een mentor heeft daarnaast een blijvender karakter dan dat van een coach. Een coach helpt je een bepaald doel te behalen, daar waar een mentor iemand is naar wie je steeds weer terug kunt.

   Ik vind het spannend. Hoe weet ik dat ik veilig zal zijn bij jou?

   Veiligheid vind ik enorm belangrijk! Zeker als je een levensverandering wilt gaan realiseren. Dat kan uiterst spannend zijn. Daarom is mijn manier van begeleiden zo dichtbij jou.

   Juist in je privésituatie implementeer je bijvoorbeeld nieuw gedrag wat voor verschuiving zorgt bij jou én daarmee ook in je omgeving (ripple effect). Dat levert ongemak op (gewiebel, conflict) in jou en in de ander. Dit zijn momenten waarbij het fijn is dat het lijntje met mij kort is. De alledaagsheid is je oefenterrein; juist daar wil je feedback ontvangen, vragen stellen, etc. Het is fijn en veilig als je er niet helemaal alleen voor staat.

   Je mag van mij verwachten dat ik het speelveld tussen dat wat je kent en hetgeen nieuw is met je verken. Op jouw tempo.

   Hoe lang duurt een traject bij jou?

   Dit is afhankelijk van jou. Of je een kort of een lang traject gekozen hebt. En wat de interval tussen de sessies is. De één wil graag om de 2 weken een sessie. Een ander vindt eens per maand prettig.

   Echter, een levensverandering realiseren kost tijd. Omdat van binnen een angstig deel in jou is, dat tijd, aandacht, zorg en begrip nodig heeft. Jouw innerlijk kind is niet dol op grote veranderingen. Ik leer je hoe je daar zorgzaam, compassievol en met leiderschap mee om kunt gaan.

   Wil je een werkelijke shift maken? Kies dan voor het traject ‘shift’. 

   Wanneer kan ik beginnen?

   Als je één op één met mij wilt werken, kun je direct starten. Vaak is de noodzaak hoog. Ik hanteer geen wachtlijst. Ook zorg ik ervoor dat ik alle tijd heb om jou de juiste begeleiding te bieden.

   Ik ben een man. Ben ik welkom in jouw mentorschap?

   Jazeker. Je kijkt hier vast niet voor niets rond. Dan neem ik aan dat je een bepaalde klik voelt. Laten we eerst eens kennismaken tijdens mijn cappuccino date. We bespreken dan waar je naar op zoek bent en of ik degene ben die jou daar bij zou kunnen begeleiden.

   Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

   Ja, dat kan. Het is mogelijk om samen een betalingsregeling af te spreken die voor jou haalbaar is.

   Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

   Stuur mij een mailtje en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je dit mentorschap beter niet kunt doen.