Nieuwe foto’s. Als je me op social media volgt, dan heb je het een en ander al voorbij zien komen. Intussen staan ze ook op mijn website. Heb jij al een kijkje genomen?
Die nieuwe foto’s. Het doet het nodige met me. Ik ben er enorm trots op en heel blij mee! Ze laten dat wat in mij leeft zien. Verstilling, zelfliefde (ook voor je lichaam), het voelen van je gevoelens en de vrouwelijkheid. De sfeer vind ik prachtig, helemaal Stiltekracht.
Als ik naar mezelf op de nieuwe foto’s kijk, zie ik wie ik wil zijn. Zie ik wie ik ben. Een stralende, stevige en mooie vrouw. Een vrouw met veel kennis en levenservaring. Maar dat is niet hoe ik me altijd voel. Soms voel ik me onzeker en klein.Soms humeurig en lelijk. En soms heel boos en machteloos. Dan ben ik die vrouw van de foto’s even kwijt.
No big deal. Het hoort er allemaal bij. Ik weet dat de grote (ik als volwassen vrouw) kan compassievol zorgen voor de kleine (mijn innerlijk meisje). Samen zijn ze aan dit ondernemerspad begonnen. Samen ontvangen ze in rap tempo allerlei uitdagingen en levenslessen. Want dat doet het ondernemerschap met je. Samen zijn ze sterk en liefdevol.
Misschien herken je dit wel? Dat je je klein voelt. Onzeker voelt. Bang voelt. Voel het maar. En zorg dat de grote, jij!, rustig de leiding weer neemt. Want jouw volwassenheid is stevig, zacht en lief. Die weet waar naartoe ze wil gaan. Die pakt de kleine bij de hand en zorgt voor haar.
Mijn innerlijke powervrouw heeft een 3-daagse retraite georganiseerd voor jou. Het is van 19 t/m 21 februari op het luxe en prachtige Samaya in Werkhoven. Een lang weekend vol zelfcompassie, stilte, meditaties, mindful beweging en persoonlijke ontwikkeling. Er is plaats voor 10 vrouwen. Er staan al een paar geïnteresseerden op mijn lijst. Wil jij er ook op? Laat het me weten! Mail naar heidi@stiltekracht.com