MOOIE VROUW,

R

Wil jij een dag lang werken aan jouw ingebrachte levensthema of onderwerp? Omdat je graag verder wilt en weer wind onder je vleugels wilt voelen.

R

Voel je dat je een patroon mag aankijken en doorbreken? En hik je hier tegenaan? Lijkt het je zwaar en moeilijk? Misschien is dat helemaal niet zo... 

R

Wil je dit onderwerp uitdiepen, doorvoelen en helen in een veilige bedding waar alles er mag zijn? Zodat je met vertrouwen en plezier je nieuwe avontuur in stapt.

R

Wil je op de diepere laag in jou begeleid worden? Daar waar je hoofd vaak niet bij kan. Maar daar waar ik kan zien en voelen wat er speelt in jou.

Werk aan jouw ingebrachte thema en doorbreek wat jou niet dient.

 

In deze 1:1 focusdag geven we volle aandacht op jouw ingebrachte onderwerp(en). Vaak betreft het een blokkade en/of patroon waar je zelf in vast zit. Je blijft als het ware maar rondjes rennen in dat hamsterwiel. Je ziet jezefl steeds in hetzelfde gedrag vervallen wat steeds dezelfde resultaten geeft. Resultaten waar jij niet blij van wordt. Je wilt een level hoger ten aanzien van dit onderwerp. Je wilt groeien en bloeien!

Ik zet mijn sensitiviteit in en ik zie jou écht. Ik lees tussen je regels door. En ik voel jou. Jouw energie, de gevoelens achter je woorden en jouw lichaamstaal.

Ik zet vaak systemisch werk en reiki in om zicht te krijgen op de herkomst van je blokkade of patroon. Om sluiers te zien en op te lichten voor je. Systemisch werk en reiki zijn energiewerk en je energie spreekt vaak voor je. Ik help jou duiden wat het is wat je ervaart. Hoe je de energie als het ware kunt lezen.

 

HIER VERLANG JIJ NAAR…

=

Het gevoel van opluchting in jezelf, doordat je nu begrepen en doorvoeld hebt wat jou nou tegenhield.

=

Wind onder je vleugels, zodat je innerlijk leiderschap voelt om nieuwe stappen te gaan zetten.

=

Een level hoger zijn t.a.v. jouw onderwerp. Dat geeft rust, overzicht en vertrouwen. Zodat je van daaruit verder kunt.

=

Stevige vrouwelijke energie naast je van een mentor die jou veilig laat voelen en jou kan dragen.

Ik wil graag eerst open en oriënterend kennismaken.