VOOR WIE IS DIT?

=

Jij bent iemand die voelt dat er op dit moment écht iets flink veranderd mag worden in jouw leven. Vast blijven zitten in waar je nu bent is geen optie meer. Je bent bereid voluit pijn en ongemak aan te gaan om zo naar jouw gewenste diepgaande verandering te komen.

=

Je bent niet op zoek naar een 13 in een dozijn coach. Je wilt graag exclusiviteit, discretie en diepgang van iemand die aan den lijve weet wat een transformatie inhoudt. Geen loze woorden, maar ware belichaming. 

=

Jij voelt je anders dan veel van de mensen om jou heen. Ergens ben je keurig binnen de lijntjes gaan kleuren. Dit keurslijf past jou niet meer. Het zit niet een beetje krap; er zitten al scheuren in. Het is hoog tijd voor een nieuwe ‘look & feel’! 

=

Jij bent bereid offers te brengen om te komen waar je wilt zijn. Een transformatie kost je tijd, energie, geld, mensen, ruimtes en materie. Het kan bij tijd en wijle een eenzame reis zijn. Je wilt een kort lijntje met mij, zodat je het niet werkelijk alleen hoeft te doen.

=

Je bent op zoek naar de kracht in jezelf. De kracht die in stilte op jou wacht tot het gezien wordt. Tot het in gezet zal worden. Niemand anders gaat jou redden. Jij hebt de moed jezelf te redden.

=

Je voorvoelt een collectief kantelpunt dat niet te stoppen is. Je voelt en weet dat je deel uit maakt van deze kanteling. En dat ieder mens individueel bijdraagt aan een grote bewustzijnsverandering. Jouw tijd is nu.

WIE BEN IK DAT IK DIT DOE?

Ooit was ik een verlegen meisje dat nauwelijks sprak. Intussen ben ik een vrouw die zich uitspreekt. Ik ga het ongemak en de oordelen niet meer uit de weg. Sterker nog, ik verkoop ongemak.

Je groeit als het oncomfortabel is.
Als het ongemakkelijk is.
Als je er eigenlijk van weg wilt gaan.

Mijn levenspad is een pad met de nodige flinke ongemakken en uitdagingen. Een pad met thema’s als kindermishandeling, afwijzing, niet goed genoeg zijn, burnout en stress, geboorte, ongeluk en de dood. Maar ook het loslaten van loondienst en het stappen in ondernemersschap.

In 2012 is mijn ontwaking voorzichtig ingezet en in 2020 kon ik er niet meer omheen. Ik kon niet meer meedoen met het narratief en het collectief. Ik heb, met piepende bandjes, een U-turn in het leven genomen.

In eerste instantie wilde ik veel van de buitenwereld begrijpen en doorzien. Ik zie en erken de transformatieve tijd waarin we nu leven. Vervolgens kwam het belangrijkste: ik zelf. Ik zelf had van binnenuit te transformeren. Door mijn pijn en donker op te ruimen, zodat het gaandeweg lichter werd. Mijn helder voelen werd sterker. Het durven stappen nemen op gevoel (= stress in mijn ratio en zenuwstelsel) en erom beloond worden door het leven.

Van binnen ben ik een ander mens geworden. Van buiten zie je dat in veranderingen in mijn relatie, in mijn gezin, in de school waarop mijn kinderen zitten, in de meer holistische levenswijze die we nu hebben, in een inhoudelijk ander bedrijf en in een andere relatie met geld en overvloed. En dit is nog maar een greep…

Deze reis was (en is) ongemakkelijk en vrij eenzaam. Ik investeer al jaren flink in mijn persoonlijke begeleiding. Samen met de zorg van een mentor transformeer je vanuit een voedende bedding. Dit is stress verlagend en creëert een succes. Ik geef jou dat ook met alle liefde.

Voor mij is het afgelopen jaar een jaar van transformatie geweest en ik ben heel erg blij dat ik op je mocht leunen en je me guidance gaf. Je was er, en dat gaf heel veel ontspanning en vertrouwen bij mij om door te transformeren en dichter bij mijn bron te komen.

Wat ik heel fijn vond is dat ik voelde dat je altijd beschikbaar was. Het was op gevoelsniveau heel rijk voor mij; intensief en goed voelbaar. En dat is in mijn ogen echt een sterke kracht van jou. Dat je met al je voelsprieten op afstand in staat bent om heel diep te kunnen verbinden. Daarmee weet je er dus vanuit kwaliteit te zijn.

Wat ik ook heel erg ervaren heb is dat je de sessies goed voorbereidt en begeleidt. Dit voel ik en geeft veel rust bij mij, want in mijn werk / leven moet ik eigenlijk altijd zelf alles regelen en uitdenken. Nu kon ik me echt overgeven aan jou, zonder me zorgen te maken over ditjes of datjes.

Tara Corduwener

Commercieel directeur

WAT TYPEERT MIJ ALS MENTOR?

Ik ben een vrouw met veel diepte. Ik kan de plekken zien van waaruit jouw gedrag, ideeën, verlangens en gedachten groeien. Ik kijk verder dan je woorden of acties en ik zie jouw onderliggende motivaties en manipulaties. Van nature lees ik tussen de regels door van wat je zegt.

Ik vind het leuk om te onderzoeken of een mysterie te ontrafelen. Ik werk graag op een diepere laag met mensen. Ik kijk naar het geheel in jou.

Ik weet hoe ik goed voor anderen moet zorgen. Ik kan op jouw behoeften inspelen en intuïtief aanvoelen wat jij nodig hebt om gezond, gelukkig en helend te zijn. Ik creëer datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik ben een mystica die wijsheid uit de stilte en uit de natuur haalt. Ik werk graag met energie (systemisch en op afstand), het ongeziene, het voelbare. Daarnaast ben ik aards en concreet. Je hebt hier en nu iets te realiseren en van het leven te genieten. Ik werk van binnen naar buiten toe, zodat jij het nieuwe kunt dragen.

Ik ben een nieuwetijdsleider en ik voel me geroepen om bij te dragen aan een mooiere wereld. Daarom werk ik graag met sterke vrouwen die het aandurven om te gaan staan voor wie ze ten diepste zijn. Alleen daarmee zul je al een lichtend voorbeeld zijn voor anderen. Het zal merkbaar zijn in je privéleven en in je professionele leven.

Mijn logo typeert wat ik wens voor jou. Ik wens dat jij stevig staat als een boom en een rimpeling veroorzaakt in jouw cirkel van invloed. Laten we elkaar thuis brengen naar onszelf. Vanuit stilte en kracht ontspruiten de sterksten.

Ik belichaam en leef voor. Ik laat zien wat er mogelijk is, los van conventies en het opgelegde narratief. En dat je jouw unieke weg op jouw manier en in jouw tempo kunt bewandelen.

THIS NOT A CONVENTIONAL MENTORSHIP.

THIS IS FOR PEOPLE WHO WANT TO RISE FROM THE CONVENTIONAL.