We leven in een bijzondere tijd. Een tijd van crisis. Een tijd van chaos. Voor mij een tijd waarin ik ‘ontwaakt ‘ ben. En met mij, gelukkig, steeds meer anderen. Misschien kraakt, piept en verandert er bij jou ook wel iets. Lees dan eventjes verder…

 

Ontwaking is geen moment. Ontwaking is een proces. Een proces waarin je meer zult gaan zien en ervaren. Een proces waarin jouw bewustzijn groeit. En een proces waarin je min of meer vastloopt in de huidige structuur van de maatschappij. Je wordt er niet gelukkig van. Je voelt je niet vrij. Je zou wel uit de ‘ratrace’ willen stappen en het leven anders willen inrichten en leven. Je verlangt naar een rustig, zuiver en liefdevol leven.

 

De crisis van dit moment wordt ook wel ‘the great awakening’ genoemd. Je nam het theater op het toneel aanvankelijk voor waarheid aan, maar wanneer je ontwaakt zie je steeds beter wie de acteurs zijn, wat hun spel is en wat zich in de coulissen en kleedkamers afspeelt. Je ziet de regisseurs, de ware agenda’s en hoe manipulatief en misleidend het toneelspel van de acteurs is. Je zou dit enigszins kunnen vergelijken met het Sinterklaasverhaal. Een tijd lang geloof je het verhaal, maar er komt een moment waarop je wakker wordt en ziet dat je voor het lapje bent gehouden. We gaan nu collectief door een soortgelijk proces heen. Door het donker naar het licht. Want het licht is er al. En het licht overwint altijd.

 

Ontwaken brengt allerlei gevoelens met zich mee, zoals angst, woede, verdriet, ontgoocheling, onbegrip, stress en wellicht ook het gevoel dat je gek aan het worden bent. Dat je jezelf kwijt lijkt te raken. Maar je kunt ook euforie, lichtheid, vreugde en opwinding voelen. Deze gevoelens en de inzichten die je opdoet, kunnen pittig en stressvol voor je zijn. Het is heel fijn als je kunt leunen op iemand die vol rust en vertrouwen naast je staat. Iemand die kennis heeft over deze ontwaking. Iemand waarop je altijd kunt terugvallen als het moeilijk wordt. Ik kan jou helpen en ik wil graag jouw compassievolle coach zijn.

 

Ik heb een intensief persoonlijk coachingstraject ontworpen voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze aan het ontwaken zijn. Een traject waarin kennis, gevoel en compassie samenkomen. Een traject waarin ik er intensief voor je ben om jou vol vertrouwen door deze transitie heen te helpen. Meer weten? Kijk dan hier.