Dit is mijn post die op de account van @verbonden_wereld is gezet.

Mijn naam is Heidi van der Vaart en ik ben mindfulness- en compassietrainer voor vrouwen. Ik ben de geliefde van Pieter en moeder van Brent en Hazel.

Mijn missie is om het bewustzijn van vrouwen te vergroten en te versterken. Ik wens dat licht en liefde krachtig in de wereld kunnen staan.

Juist in deze tijd zie ik vrouwen opstaan. Vrouwen die hun innerlijk weten en hun intuïtie volgen. Vrouwen die hun stem gebruiken om hun zorgen en wensen te uiten. Deze groep vrouwen mag groter groeien. Mag krachtiger worden. Deze vrouwen gaan met zachtheid de wereld opschudden.

Bewustzijn start, wat mij betreft, met mediteren. Meditatie is in de basis leren observeren. Afstand nemen. Observatie geeft je informatie. Zodat je van binnenuit bewuste keuzes kunt maken. Je leeft daarmee vanuit een innerlijk kompas. Je laat je niet leiden door de buitenwereld.

Ik draag mijn steentje bij door het bieden van programma’s en retraites vanuit mijn bedrijf Stiltekracht. Hiermee help ik vrouwen ontwaken.

Thuis leer ik mijn kinderen voor zichzelf te denken en te voelen. Niemand bepaalt wat je moet denken of voelen. Dat is aan hen. Voor mijn kinderen wens ik een liefdevolle en gelijkwaardige mensheid. In harmonie met de aarde. En reken maar dat de huidige jeugd veel moois te brengen heeft!