ONLINE PROGRAMMA | START OP 18 APRIL A.S.
8 DEELNEEMSTERS | BEN JIJ ERBIJ?

MOOIE VROUW…

R

Wil jij jouw aandacht richten op datgene wat jij diep vanbinnen wenst voor jezelf?

R

Voel jij dat het leven meer voor jou heeft dan dat er nu in jouw realiteit te zien of te merken is?

R

Wil jij zowel praktisch als energetisch aan de slag om jouw verlangens te realiseren?

R

Kijk je uit om in een groep van 8 vrouwen samen te werken in een hoge energie aan je verlangens?

WAT IS DE KRACHT VAN ACHT?

De kracht van acht helpt jou, als de vrouwelijke leider die jij bent, om op elk moment één van je acht innerlijke krachtbronnen in te zetten. Deze innerlijke krachtbronnen zijn aangeboren eigenschappen en je bezit ze allemaal. Niet alle krachtbronnen zijn even actief in jou aanwezig.

Gedurende 8 dinsdagavonden komen we met 8 gelijkgestemde krachtige vrouwen online samen in de kracht van 8 vrouwencirkel. In de energie van de kracht van acht gaan we onze individuele verlangens realiseren m.b.v. de 8 innerlijke krachtbronnen.

DE ACHT KRACHTBRONNEN
1. De kracht van verantwoordelijkheid
2. De kracht van erkenning
3. De kracht van compassie
4. De kracht van aanpassing
5. De kracht van stilte
6. De kracht van uniciteit
7. De kracht van assertiviteit
8. De kracht van duidelijkheid

Deze krachtbronnen zijn ontleend aan de Roos van Leary.
Bij elke krachtbron kun je een interactiestijl benoemen.
Dit komt terug in mijn programma.

DE ACHT
Het getal 8 staat in het medicijnwiel voor heling. Als je de 8 op z’n kant legt, zie je een lemniscaat. Oftewel het teken van oneindigheid. De 8 activeert heling in jou en een oneindige kracht in jezelf.

INTENTIE ZETTEN KEER 8!
Als je een intentie zet, oftwel een verlangen deelt, volgt de energie deze intentie. Een intentie voel je, maar je bedenkt ‘m ook. De kracht van je gedachten is sterk. In dit programma zetten we in een groep van 8 krachtige vrouwen krachtige intenties. We zetten de 8 krachtbronnen in. De energie die daarmee vrij komt kan magie creëren!

KORTOM, MET DE KRACHT VAN ACHT BEWEEG VANUIT JE INNERLIJKE KRACHTBRONNEN NAAR DATGENE WAAR JIJ ZO NAAR VERLANGT.

WHEN THINGS CHANGE INSIDE OF YOU, THINGS CHANGE AROUND YOU.

JIJ WENST DAT HET DIEPE VERLANGEN IN JOU WERKELIJKHEID WORDT.

Kracht is levenskracht oftewel creatiekracht.
We zijn als vrouwen gemaakt om te creëren.
Wat als we die creatiekracht maal acht zouden doen? Wow…!

  • Welk verlangen zou jij willen realiseren in jouw leven?
  • Hoe zou het zijn als je m.b.v. een krachtige groepsenergie dichterbij dat verlangen zou komen?
  • Hoe zou het zijn als je handige hulpmiddelen krijgt aangereikt om hier dagelijks mee aan de slag te gaan?
  • Zodat jij je energie en aandacht hoog houdt om dit verlangen te realiseren.

Je kunt je voorstellen wanneer je met een groep een intentie zet, dat het een heel krachtig effect teweeg kan brengen. Niet alleen voor de vrouw die deze intentie uit, maar ook voor de andere vrouwen in de cirkel, gebeurt er iets op energetisch niveau. Het werkt helend op de hele groep.

Mijn eigen ervaring is dat er magische dingen kunnen gebeuren in een ‘kracht van acht’ vrouwencirkel. Het proces laat zich niet volledig sturen. Het is meebewegen met de energie van wat jij wilt creëren in jouw leven. En het is ook in actie komen voor wat je wenst. Zonder te pushen, met zachte kracht. Ik laat de vrouwelijke energie voorop gaan (het gevoel, wat soms donker en soms licht voelt) en de mannelijke energie (actie) er achteraan.

Dit is een programma waarin je leert werken met intentie en krachtbronnen. Je voorvoelt een toekomstbeeld voor jezelf en op een bepaalde manier is dat al in de realiteit. Anders had je het niet gevoeld. Het is nog niet zichtbaar, maar het is wel voelbaar. Ik leer je hoe jij je beweegt naar jouw toekomstige versie waarin jouw verlangen vervuld is met behulp van de kracht van acht. Dit is een andere beweging dan hetgeen je wenst naar je toetrekken. Ik hoop dat je het verschil voelt. Jij bent de verandering.

En verder mag je je laten verrassen door de krachtige energie van een groep gelijkgestemde vrouwen…! Een vrouwengroep komt nooi zomaar bij elkaar. Er is altijd een gemene deler. Ik zorg voor rust, focus, een stevige bedding en duidelijke begeleiding. Je bent veilig en van harte welkom. Volg je intuïtie!