Voor de brug (3D):

De meeste mensen staan nog voor de brug en hebben geen idee dat er een brug is. Deze groep neemt het narratief voor waar aan en volgt prikkels van buitenaf. Denk hierbij aan boodschappen die tot je komen via de media. De angst regeert hier (on-)bewust. Mensen ervaren kaders, beperkingen en een zwakke ik. Wie ben ik nou, ik kan het niet alleen, anderen beslissen wel voor mij. Eerst zien, dan geloven.

 

Op de brug (4D):

Hier staan mensen die inmiddels het narratief in twijfel hebben getrokken. Deze groep wil graag begrijpen hoe het dan, volgens hen, wel in elkaar steekt. Ze volgen hierbij hun eigen gevoel voor waarheid. Het is een combinatie tussen andere media en hun eigen wijsheid. Hun bewustzijn expandeert. En hun wereldbeeld en beeld van zichzelf verandert en groeit. Dit zorgt voor een versterkte ik. Liefde en kracht nemen toe.

 

Over de brug (5D en verder):

Mensen die over de brug zijn gegaan zien dat het geboden wereldbeeld een illusie is. Ze hebben donker en schaduw gezien in hun buiten- en binnenwereld. En ze hebben dit kunnen shiften naar licht. Zij ervaren inmiddels een andere vorm van bewustzijn. Zij voelen hun eigen waarheid en een groot gevoel van liefde. Dat wat je gelooft, zul je zien in je externe wereld. Manifestatiekracht neemt toe en het willen bijdragen aan de nieuwe wereld ook. Er wordt een liefdevolle en zelfverzekerde ik ervaren.

 

Sta jij misschien voor de brug en….
– Voel je vanbinnen dat er iets moois in jou ruimte en groei mag krijgen?
– Wil je afwijken van de grote groep, maar durf je niet zo goed?
– Twijfel je steeds meer aan de politiek en media?
Reik dan uit en ik help je de brug over.

 

Momenteel begeleid ik vnl. vrouwen die al op of over de brug zijn. Jou help ik graag met je vizier op jouw toekomst. Ik creëer met jou innerlijke rust in jezelf en we bouwen aan jouw vrouwelijke kracht. Jouw innerlijke wijze vrouw laten voelen en groeien! n daaruit ontstaat er richting en zingeving.