ONLINE VROUWENCIRKEL | ZOMER 2023 | VAN 3 JULI T/M 18 SEPT.

MOOIE VROUW…

R

Wil jij jouw aandacht richten op datgene wat jij diep vanbinnen wenst voor jezelf?

R

Voel jij dat het leven meer voor jou heeft dan dat er nu in jouw realiteit te zien of te merken is?

R

Wil jij zowel praktisch als energetisch aan de slag om jouw verlangens te realiseren?

R

Kijk je uit om in een vrouwencirkel samen te werken in een hoge energie aan je verlangens?

JIJ WENST DAT HET DIEPE VERLANGEN IN JOU WERKELIJKHEID WORDT.

Kracht is levenskracht oftewel creatiekracht.
We zijn als vrouwen gemaakt om te creëren.
Wat als we die creatiekracht met een vrouwencirkel zouden doen? Wow…!

  • Welk verlangen zou jij willen realiseren in jouw leven?
  • Hoe zou het zijn als je m.b.v. een krachtige groepsenergie dichterbij dat verlangen zou komen?
  • Hoe zou het zijn als je handige hulpmiddelen krijgt aangereikt om hier dagelijks mee aan de slag te gaan?
  • Zodat jij je energie en aandacht hoog houdt om dit verlangen te realiseren.

Je kunt je voorstellen wanneer je met een groep een intentie zet, dat het een heel krachtig effect teweeg kan brengen. Niet alleen voor de vrouw die deze intentie uit, maar ook voor de andere vrouwen in de cirkel, gebeurt er iets op energetisch niveau. Het werkt helend op de hele groep.

In deze vrouwencirkel werken we met het medicijnwiel. Het medicijnwiel heet zo, omdat jij het medicijn tot zelfheling en creatie in je draagt. Hetgeen je jezelf geeft is ook wat je door hebt te geven.

Het medicijnwiel is ook een creatiewiel. Het beweegt van idee naar doen. Van doen naar ervaren en voelen. En van voelen naar zijn en materie. Iedereen heeft een uniek medicijnwiel gebaseerd op je geboortedatum. De getallen in jouw medicijnwiel duiden bepaalde levensthema’s aan. Ik leer je er over in deze Creatiekracht Vrouwencirkel.

Mijn eigen ervaring is dat er magische dingen kunnen gebeuren in een Creatiekracht Vrouwencirkel! Het proces laat zich niet volledig sturen. Het is meebewegen met de energie van wat jij wilt creëren in jouw leven. En het is ook in actie komen voor wat je wenst. Zonder te pushen, met zachte kracht. Ik laat de vrouwelijke energie voorop gaan (het gevoel, wat soms donker en soms licht voelt) en de mannelijke energie (actie) er achteraan.

Dit is een zomer waarin je leert werken met intentie en jouw medicijnwiel. Je voorvoelt een toekomstbeeld voor jezelf en op een bepaalde manier is dat al in de realiteit. Anders had je het niet gevoeld. Het is nog niet zichtbaar, maar het is wel voelbaar. Ik leer je hoe jij je beweegt naar jouw toekomstige versie waarin jouw verlangen vervuld is met behulp van creatiekracht, waardoor je magnetisch zult zijn voor hetgeen waar jij naar verlangt in jouw leven.

En verder mag je je laten verrassen door de krachtige energie van een groep gelijkgestemde vrouwen… Een vrouwengroep komt nooit zomaar bij elkaar. Er is altijd een gemene deler. Ik ben de hoedster van de vrouwencirkel en ik zorg voor rust, focus, een stevige bedding en duidelijke begeleiding. Je bent veilig en van harte welkom. Volg je intuïtie!

 

WHEN THINGS CHANGE INSIDE OF YOU, THINGS CHANGE AROUND YOU.

BOEK HIER JE DEELNAME AAN DE CREATIEKRACHT VROUWENCIRKEL

De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.