verhelderend & rustgevend

HERKEN JIJ DIT OOK…?

R

Je wilt een verandering, maar dit lukt niet. Je piekert, twijfelt, hebt moeite om keuzes te maken, je hoofd loopt over.

R

Je zoekt een betere balans in jezelf en in je leven. Je wilt meer energie en minder stress.

R

Je hebt (levensfase-) vragen, maar loopt daarin vast.

R

Je hebt (bijna) een burn-out of bent herstellend daarvan. Je bent steeds moe, onrustig, somber, angstig of onzeker.

Ik heb een mooi persoonlijk coachingstraject bij Heidi gevolgd. Soms kom je op een punt in je leven dat dingen anders worden door bijvoorbeeld naar schoolgaande en zelfstandig wordende kinderen. Jouw rol verandert dan, maar wat doet dat met je? Hét moment om eens dieper in te gaan op wie je eigenlijk bent. Voor mij een reden om deze coaching te volgen. In de sessies krijg je inzicht in jezelf, jij in je gezin, werk en de rol die je inneemt in je sociale leven. Er was ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Het was fijn dat het geen eenrichtingverkeer was. Iedere sessie werd afgesloten met een korte terugblik en een korte meditatie. Heidi is een hele lieve, rustige en krachtige vrouw met veel ervaring. Zij laat je jezelf zijn zonder oordeel te geven en stimuleert je om iets met je kracht te doen. Het waren mooie momenten met een fijne coach!

Merel

Coaching in de natuur is krachtig, want…

  • De natuur is rustgevend en maakt je meer ontspannen, wat helpt om het denken in het hoofd wat stiller te maken.
  • Door te wandelen in de natuur komen gedachten en gevoelens in beweging.
  • Je neemt makkelijker afstand van het dagelijks handelen en de vaste patronen en je kunt dingen gemakkelijker loslaten.
  • Je krijgt rust en ruimte in je hoofd, waardoor je je beter kunt concentreren, vrijer en helderder kunt denken, en makkelijker beslissingen kan nemen.
  • Door te bewegen maakt je lichaam stoffen aan die je een blijer en positiever gevoel geven.
  • De natuur werkt stressverlagend, vermindert angstige of sombere gevoelens en spanning in de spieren neemt af.
  • De natuur weerspiegelt wat in ons leeft. Natuurlijke symbolen en metaforen werken verhelderend en leiden tot krachtige inzichten.
  • Een gesprek in een wisselende natuurlijke omgeving blijft gemakkelijker op het netvlies en in het geheugen hangen, waardoor inzichten beter doorwerken.
  • Wandelcoaching zal het coachproces versterken, versnellen en plezieriger maken.

Wat is wandelcoaching?

Wandelen en coachen in de buitenlucht. Een individueel coachingstraject dat volledig is afgestemd op jouw hulpvraag. Het is niet alleen praten, maar vooral voelen, doen en ervaren. Door letterlijk in beweging te komen wordt het makkelijker om ook mentaal in beweging te komen en te werken aan wat jij wil bereiken. Naast aandacht voor een gezonde ademhaling wordt het gesprek afgewisseld met krachtige en praktische ervaringsoefeningen, die aansluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Als je op wat voor manier dan ook het gevoel hebt vast te lopen, help ik jou om weer in beweging te komen. Om te ontdekken wat je wilt en nodig hebt, volgen we het proces van je hoofd naar je hart. Door los te komen van vaste patronen, beperkende overtuigingen of emotioneel beladen gebeurtenissen krijg je nieuwe inzichten en focus op wie je bent en wat je wilt bereiken. Het wandelen, het doen van oefeningen en aandacht voor de ademhaling, verstilling en zelfcompassie geven jou tools in handen om verandering echt te realiseren. Tools die je erbij kunt pakken wanneer je dat nodig hebt. Stap voor stap kun jij komen waar jij wilt zijn.

RESULTATEN VAN wandelcoaching

=

Door te bewegen in de natuur krijg je meer energie. Positieve, duurzame energie.

=

Je hebt blokkades doorbroken, zodat je verder bent gekomen en ruimte in jezelf en in je leven hebt gecreëerd.

=

Je hebt gekozen vanuit je hart. Dit is levensveranderend! Je gaat een nieuw pad volgen.

=

Je kunt jezelf compassie en zelfzorg geven in tijden van stress en/of angst. Je weet wat je kunt doen om negatief gevoel te keren.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

Barbara

Tijdens het loopbaan coachingstraject dat ik bij Heidi heb doorlopen, vond ik o.a. de opdracht “Bezinning op mijn CV’ waardevol. Het gaf mij een rode draad die ik eerder wegzette met veel excuses. Door de oefening te doen kwam ik er achter dat ik door de jaren heen veel ervaring op had gedaan en nu zonder excuus kon zeggen: “Dit kan ik, hier beleef ik plezier aan en ben ik goed in.” Dit gaf mij meer zelfvertrouwen. Samen met de 360 graden feedback formulieren die ik naar verschillende contacten heb gestuurd gaf dit richting aan mijn zoektocht naar ander werk. Heidi begeleidt op een onbevooroordeelde en rustige manier met fijne meditatie oefeningen erbij. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. De wandeling waarbij we tussen 2 bomen een oefening deden is mij bijgebleven. Dat doosje kan ik af en toe van binnen nog even openen. Bedankt Heidi!

OVER MIJ

Ik ben compassiecoach voor vrouwen en spaceholder van vrouwenretraites. Mijn missie is om het bewustzijn van vrouwen te vergroten en te versterken. Ik wil dat licht en liefde krachtig in de wereld gaan staan. Juist nu!

In donkere tijden (om en/of in jou) is het de kunst om momenten van compassie en licht te creëren. Gedachten, meningen, de buitenwereld; het kan je zo opslokken. Voor je het weet word je door angst geregeerd. Angst is een slechte raadgever. Laat je leiden door ontspanning, vertrouwen en liefde.

Ik ben opgegroeid in een onveilig gezin en ik heb me lang door angst laten tegenhouden. Ik durfde niet te praten en ik durfde niet voluit te leven. Ik liet me leiden door wat anderen mogelijk van mij zouden denken en verwachten.

Je leeft voor jezelf. En je bent er ook voor anderen. Je kunt er alleen maar écht voor anderen zijn, als je goed voor jezelf zorgt. Lief bent voor jezelf. Waardering hebt voor jezelf. Weten wat jij nodig hebt en daar ook naar handelen.

Om daar achter te komen is het nodig om de stilte in jezelf op te zoeken. Want waar stilte is, is je hart. Daar hoor je, voel je en ervaar je wie je wilt zijn en wat je hebt te doen. Als je je hart volgt, straal je! Dan voel je je licht. Dan geef je licht.

Zelfcompassie en zelfzorg hebben mijn leven verzacht. Ik gun jou dat ook!

Heidi van der Vaart

VEELGESTELDE VRAGEN

Gaat de sessie door bij slecht weer?

Ja, dat gaat in principe door. Slecht weer bestaat niet. Slechte kleding wel. 😉 
Als het weer echt extreem is, verzetten we de afspraak.

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja, dat mag. ik neem zelf ook vaak mijn hond mee. Dieren zijn ook mooie spiegels om van te leren.

Kan ik ook op een andere locatie afspreken?

Ja, dat kan. Als je energie laag is, kan het fijn zijn om in je eigen omgeving te blijven. Ik bereken reistijd en reiskosten en verwerk dit in een (extra) factuur voor jou.

Ik ben een man. Coach je mij ook?

Ja, dat kan gewoon. Je struint niet voor niets op mijn site rond. 😉 

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Ja, dat kan altijd. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft nooit een obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb nog vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je deze coaching beter niet bij mij kunt doen.