EEN VOL HART

Je voelt een bepaalde trek naar iets nieuws, iets anders. Je bent eigenlijk te weinig tevreden met hoe jouw leven er nu uitziet. Je voelt dat er iets veranderd mag worden. Maar je kunt er de vinger nog niet opleggen. Of je durft (nog) niet zo goed.

Wat zijn de gevolgen van eventuele keuzes en veranderingen? Je bent bang om een verkeerde keuze te maken. Je hoofd maakt overuren en is druk met wikken en wegen. Wat zou het fijn zijn als kiezen minder tijd en energie zou kosten! Wat zou het fijn zijn als je keuze kloppend zou voelen.

Ik kan jou helpen met het maken van een keuze vanuit je hart. Voor een leven vanuit een vol hart.
En ik kan jou daar zo goed bij helpen, omdat ik daar zelf een pad in gelopen heb. Ik durfde het aan, samen met een coach, om nieuwe stappen te gaan zetten. Om het oude los te laten. In mijn tempo. Op mijn manier. Ongeforceerd. En volop geïnspireerd! Dat gun ik jou ook!

HERKEN JIJ DIT?

R

 Je weet niet (meer) wie je nu écht bent en wat jou nou zo uniek maakt.

R

Je weet niet goed wat je nu wilt (op werk- en/of privévlak).

R

Je durft geen keuze durft te maken en je bent bang om ‘verkeerd’ te kiezen.

R

Je hoofd is heel druk met wikken, wegen en lijstjes maken.

R

Je voelt aan alles dat je iets anders te doen staat. Maar wát dan?

R

Je hebt stappen te nemen, maar je wilt dat graag samen gaan doen.

WIL JIJ DIT GRAAG?

;

Weten wie je werkelijk bent en wat jou uniek maakt.

;

Weten wat jouw passie en richting is.

;

Belemmerende gedachten opruimen en ervoor gáán!

;

Een zelfbewuste keuze vanuit je hart maken.

;

Zelf de liefdevolle baas zijn over jouw leven.

;

Vol vertrouwen een nieuwe toekomst instappen.

Heartful Coaching is een mooi traject dat ik bij Stillekracht heb gevolgd. Soms kom je op een punt in je leven dat dingen anders worden door bijvoorbeeld naar schoolgaande en zelfstandig wordende kinderen. Jouw rol verandert dan, maar wat doet dat met je? Hét moment om eens dieper in te gaan op wie je eigenlijk bent. Voor mij een reden om deze coaching te volgen. In een aantal sessies krijg je inzicht in jezelf, jij in je gezin, werk en de rol die je inneemt in je sociale leven. Om de twee weken kwamen Heidi en ik samen en starten we met een heerlijk kopje thee en een meditatie. Een moment voor jezelf en even pas op de plaats. Daarna volgde een opdracht met iedere keer een andere insteek. Wie ben jij? De rol die je vervuld(e) binnen het gezin waar je uit komt. Waar ligt je kracht? En waar krijg je energie van? Zaken die stof tot nadenken geven. De afwisseling maakte het niet zwaar en het gaf inzicht in jezelf. Er was ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. Het was fijn dat het geen eenrichtingverkeer was. Iedere sessie werd afgesloten met een korte terugblik en een korte meditatie. Heidi is een hele lieve rustige en krachtige vrouw met veel ervaring. Zij laat je jezelf zijn zonder oordeel te geven en stimuleert je om iets met je kracht te doen. Aan het einde van de coaching kreeg ik een mooi Heartful Plan met een terugblik en praktische tips. Heel waardevol. Het waren mooie momenten met een fijne coach!

Merel

AANBOD HEARTFUL COACHING

VEELGESTELDE VRAGEN HEARTFUL COACHING

1. Wat levert heartful coaching mij op?

In het coachingstraject ruim je je beperkende overtuigingen en gedachten op, leer je praktische tools om vanuit je hoofd naar je hart te gaan, en verlaat je het traject met een praktisch plan, zodat jij vol zelfliefde en overtuiging een kloppende keuze maakt vanuit je hart. 

2. Is heartful coaching wel wat voor mij?

Mijn heartful coachingstraject is altijd maatwerk en volledig op jouw vraag / vragen afgestemd. Mijn coaching gaat veel over ervaren en voelen. Dat kan spannend zijn wanneer je een denker bent. Maak je geen zorgen, ik ben praktisch en aards en ken de weg uit je hoofd. Ik volg jouw tempo, maar daag je hier en daar ook uit. 

3. Hoeveel tijd kost dit coachingstraject mij?

Ik vraag van jou om alle sessies vrij te houden voor het traject. Daarnaast ontvang je huiswerk en moet je op 1 tot 2 uur per week rekenen. Een heartful coachingstraject kan levensveranderend zijn, mits je gecommitteerd bent aan het deelnemen aan alle sessies en het doen van het huiswerk.

4. Hoe zit het met de begeleiding tijdens deze coaching?

Alles wordt door mij persoonlijk begeleid. 

5. Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in 1 termijn heeft de voorkeur zowel bij mij als bij jou waarschijnlijk. Het is daarnaast ook mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Stuur mij dan een email: administratie@heidivandervaart.nl
Het belangrijkste is dat je financieel in staat bent om te kunnen investeren. En investeren in persoonlijke groei is altijd een goede beslissing!

6. Kan mijn werkgever betalen?

Ja, dat kan. Mijn coachingstrajecten kunnen ook aangekocht worden als loopbaancoaching. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of ik stuur je werkgever een factuur. Het is overigens ook mogelijk om coaching op jouw werk te realiseren.

7. Ik heb nog andere vragen voor ik ‘ja’ zeg.

Stuur een mailtje naar stiltekracht@heidivandervaart.nl en ik zal je bellen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je het coachingstraject beter niet kunt doen.

Wil je op de hoogte blijven?