Herken je dit?

R

Je merkt dat er iets niet pluis is in de wereld. Je weet niet precies hoe het zit, maar je voelt dat je je gevoel te volgen hebt. En dat voelt spannend.

R

Je wilt niet voor gek versleten worden, maar voelt ook dat je een andere kant hebt te onderzoeken en hebt te leren kennen.

R

Je hebt al iets gezien van wat zich achter het wereldtoneel afspeelt. Het maakt je angstig. Je voelt je alleen en je voelt je anders.

R

Veel waarvan jij dacht dat het waar was, blijkt heel anders in elkaar te zitten. Hoe kun je hiermee omgaan?

R

Je neemt het jezelf misschien wel kwalijk dat je niet eerder hebt gezien dat er iets niet klopte. Je hebt er last van.

R

Veel lijkt nu op losse schroeven te staan. Je voelt je wiebelig. Hoe vind je jouw houvast terug?

R

Waar gaat het naartoe en wat voelt als jouw rol hierin? Welke richting mag je nemen? Welke groei mag je doormaken?

R

Je voelt aan alles dat je heel graag samen door deze transitie heen wilt gaan. Dat iemand er helemaal voor jou is. Iemand die de weg al kent en de uitgang ziet, zodat je er rustig en zacht doorheen kunt bewegen.

Just like the moon, your greatest magic will come in times of darkness.
When you have no choice but to trust your own power.

 

Wat bedoel ik met ontwaking?

Ontwaking is geen moment. Ontwaking is een proces. Een proces waarin je meer zult gaan zien en ervaren. Een proces waarin jouw bewustzijn groeit. En een proces waarin je min of meer vastloopt in de huidige structuur van de maatschappij. Je wordt er niet gelukkig van. Je voelt je niet vrij. Je zou wel uit de ‘ratrace’ willen stappen en het leven anders willen inrichten en leven. Je verlangt naar een rustig, zuiver en liefdevol leven.

De crisis van dit moment wordt ook wel ‘the great awakening’ genoemd. Je nam het theater op het toneel aanvankelijk voor waarheid aan, maar wanneer je ontwaakt zie je steeds beter wie de acteurs zijn, wat hun spel is en wat zich in de coulissen en kleedkamers afspeelt. Je ziet de regisseurs, de ware agenda’s en hoe manipulatief en misleidend het toneelspel van de acteurs is. Je zou dit enigszins kunnen vergelijken met het Sinterklaasverhaal. Een tijd lang geloof je het verhaal, maar er komt een moment waarop je wakker wordt en ziet dat je voor het lapje bent gehouden. We gaan nu collectief door een soortgelijk proces heen. Door het donker naar het licht. Want het licht is er al. En het licht overwint altijd. Het is tijd dat jij de schrijver en regisseur van jouw toneelstuk wordt. Laat je leiden door liefde.

Ontwaken brengt allerlei gevoelens met zich mee, zoals angst, woede, verdriet, ontgoocheling, onbegrip, stress en wellicht ook het gevoel dat je gek aan het worden bent. Dat je jezelf kwijt lijkt te raken. Maar je kunt ook euforie, lichtheid, vreugde en opwinding voelen. Deze gevoelens en de inzichten die je opdoet, kunnen pittig en stressvol voor je zijn. Het is heel fijn als je kunt leunen op iemand die vol rust en vertrouwen naast je staat. Iemand die kennis heeft over deze ontwaking. Iemand waarop je altijd kunt terugvallen als het moeilijk wordt. Ik kan jou helpen en ik wil graag jouw compassievolle coach zijn.

Vol vertrouwen naar iets nieuws toe

Mijn hele professionele leven voel ik me aangetrokken tot transitieprocessen. Ik heb lang in het voortgezet speciaal onderwijs gewerkt en het mooiste om te doen vond ik om mijn leerlingen van school naar passend werk te begeleiden. Iets ouds en vertrouwds los durven laten en om zo de sprong naar iets nieuws vol vertrouwen te kunnen maken. Vol vertrouwen, omdat de leerling mijn liefdevolle steun in de rug voelde.

Nu begeleid ik vrouwen uit hun hoofd naar hun hart. Uit de angst en naar het vertrouwen. Uit je illusie naar je ontwaking. Wees gerust, ik ken de weg en ik zie de uitgang. Ik loop stap voor stap met je mee, totdat je het alleen aandurft. Ik ben bij je wanneer je heftige emoties ervaart. Ik ben bij je terwijl jij het donker bekijkt. Wanneer je het donker bekijkt, begrijp je het licht beter. Ook in jezelf! Het is nodig dat je jezelf beter leert kennen, zodat je jouw licht en jouw schaduwkanten kent.

Mijn begeleiding is compassievol, aards, spiritueel en intensief in dit transitieproces. Jouw proces is dat dus ook. Ik ben je onderwijzer en ik neem je mee in het begrijpen van de oude en van de nieuwe wereld. Het is nodig om eerst voor begrip te zorgen, zodat je hoofd kalmeert. Met een kalm hoofd kun je beter verstillen en naar je hart en ziel luisteren. Want daar hoor en voel je wat je wél wenst, wat jouw rol is en wat je te creëren hebt.

A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself.

Resultaten van Eerste Hulp Bij je Ontwaking

=

Je hebt ervaren dat je op je gevoel kunt vertrouwen en dat je je gevoel serieus hebt te nemen.

=

Je kunt compassievol door donkere momenten heen bewegen. Je weet dat het minder spannend is dan het vaak lijkt te zijn.

=

Je bent je bewust van het collectieve proces waarin we zitten. Je kunt uitzoomen en vertrouwen.

=

Je ziet en ervaart perspectief en je weet welke koers jij wilt varen. Je kent jezelf en jouw rol in het verhaal.

=

Je ervaart innerlijke rust. Je weet dat jij altijd op tijd bent in jouw leven. Alles verloopt precies goed.

=

Je weet als je uit evenwicht raakt, hoe je jouw balans en focus weer hervindt. Jij weet dat het medicijn (kennis, gave en ervaring) al in jou is.

Persoonlijk ontwakingstraject van 4 maanden.

  • Dit coachingstraject duurt 4 maanden waarin ik jouw mentor en coach ben. Je ontvangt 8 sessies (deels binnen, deels in het bos) van 90 minuten.
  • Om de 2 weken zien we elkaar. Data plannen we samen. Na elke sessie ontvang je opdrachten om e.e.a. te integreren. Als je langere integratietijd tussen de sessies wenst, dan kan dat.
  • Je kunt intensief op mij leunen. Je krijgt toegang tot mij tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen. En zo voorkom je dat je dipt in je persoonlijke proces.
  • In dit traject ontvang je jouw persoonlijke medicijnwiel. Deze sjamnistische tool geeft je zicht op jouw levensthema’s. Ik laat je zien waar je kracht ligt en waar er sluiers liggen. En ik laat je jouw levensthema’s vóelen!
  • Mijn manier van werken is een mix van compassie, verstilling, systemisch werk, vrouwelijke wijsheid en diep contact met de natuur. Het is gericht op het creëren van orde in je hoofd, leren écht te voelen, keuzes maken en op durven leven vanuit je hart.
  • Je investering voor dit traject is 2400 EUR inclusief 21% btw. Betaling in termijnen is mogelijk.
  • Indien wenselijk, maak ik een offerte voor je werkgever als je werk deze coaching betaalt. De duur en de prijs kunnen dan evt. wijzigen.
  • Meld je hieronder aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Ik ben geïnteresseerd in dit ontwakingstraject en ik wil graag een gratis adviesgesprek.

Ik zie dat je zó bent gaan staan voor je eigen waarheid! Je hebt mij wakker gemaakt rondom wat er allemaal achter de crisis schuil gaat. Je bent zoveel zichtbaarder geworden vanuit je diepste zijn en kern. Ik heb je bewonderd in alle diepere lagen die je in jezelf hebt wakker gemaakt. You’ve got this!

Andrea

Liefste Heidi! Oooh je bent zo’n powerhouse en ik ben zo blij dat je dat meer en meer ziet en leeft. Je licht op deze aarde is zo nodig. Ik ben blij dat er meer mensen zijn als jij die de wereld op een andere manier bekijken en wellicht doorzien. Zooo mooi!

Kim

Mooi dat je dichter bij je kern bent gekomen en beter voelt wat je missie is. Ik wens je heel veel zachte kracht. En weet ik zeker dat je ontzettend veel mensen gaat helpen in het proces naar een mooiere wereld.

Karine

Lieve Heidi, ga door met zijn wie je bent. Ik vind je puur en krachtig. Een prachtige vrouw met mooie idealen voor de wereld. Shine your light!

Daniëlle

Veelgestelde vragen

Wat houdt de intensieve hulp en ondersteuning in?

Gedurende het coachingstraject heb je onbeperkt toegang to mij. Dat houdt in dat je mij ten alle tijden mag appen, bellen of mailen met jouw vragen, zorgen en blokkades. En het houdt in dat je van mij een proactieve houding mag verwachten. Ik benader jou met reminders, tips en advies. Deze manier van werken voorkomt dat je ‘dipt’ in je proces. Maak daarom volop gebruik van deze mogelijkheid.

Kan ik online de sessies met je afspreken?

Ja, dat kan. Ik ben bekend in het werken met Zoom. Mijn persoonlijke voorkeur is om live af te spreken. Ik coach ook systemisch en dan is het heel fijn om allebei het energieveld te kunnen voelen. Er gaat niets boven elkaar echt ontmoeten!

Ik ben een man. Kan ik deze coaching ook krijgen?

Ja, dat kan! Je struint vast niet voor niets op mijn site rond. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek en dan maken we kennis met elkaar.

Kan ik een persoonlijke betalingsregeling treffen?

Ja, dat kan altijd. We spreken samen een betalingsregeling af die voor jou werkbaar is. Geld moet wat mij betreft nooit een obstakel zijn om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb nog andere vragen voordat ik 'ja' zeg.

Stuur een mailtje naar heidi@stiltekracht.com  en ik zal contact met je opnemen om elke vraag te beantwoorden. Ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als ik denk dat je deze coaching beter niet kunt doen.