Toen ik in 2020 diep in mijn ontwaking was, heelde ik mezelf én het leven werd tegelijkertijd wat zwaarder. Er ging niets mis. Ik boekte juist vooruitgang! Hier zijn 7 oncomfortabele tekens die je laten zien dat alles juist heel goed gaat.

 

#1

Je vindt het moeilijk om je te verbinden met vrienden en familieleden. Als jij intern verandert en de ander loopt niet hetzelfde pad als jij, dan verandert de dynamiek tussen jou en de ander. Dat voelt pijnlijk, maar is begrijpelijk.

 

#2

Gebeurtenissen triggeren je onzekerheden en pijn voor afwijzing. Triggers wijzen naar de les in jezelf die je mag leren en mag gaan helen. Pijnlijk, moeilijk, maar o zo nodig!

 

#3

Je lichaam reageert op wat jij (bewust en onbewust) doormaakt en verwerkt met gezondheidsklachten. Alles is met elkaar in verbinding. Je lichaam, brein, emotie, verleden en heden. Als er ergens bijv. stress is, dan reageren andere delen van je lichaam hierop.

 

#4

Deuren sluiten onverwacht voor je. Mensen die niets kunnen met jou in verandering of jou met je nieuwe wereldbeeld, verdwijnen van de radar. Of er doen zich uitgesproken of onuitgesproken zaken voor, waardoor je ergens niet meer welkom bent.

 

#5

Je relatie met geld wordt uitgedaagd en getest. Geld is energie. Als jouw energie verandert, verandert je relatie met geld met je mee. Je ervaart het wellicht energetischer. En je wordt uitgedaagd met overvloed en tekort.

 

#6

Je bevraagt je levensdoel en hoe je jouw leven wilt vorm geven. Als je het leven, de wereld, anders gaat zien, zul je ook de zin van het leven bevragen. En daarmee ook jouw eigen leven. Waarom ben je hier? En hoe wil je dat het zal gaan?

 

#7

Het voelt letterlijk meerdere malen alsof je sterft. Fysiek, emotioneel en spiritueel tegelijkertijd. De zogenaamde ‘dark nights of the soul’… Je laat stap voor stap je ego meer los. Je verbindt je meer met je licht en je levensdoel.

 

Het gouden randje? Dit is allemaal tijdelijk. Vertrouw het proces. En reik naar mij uit voor als je mijn hulp bij jouw helings- en transformatiereis wenst.